Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6677423 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 03 Kasım 2014, 23:53:59
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
çok güzel herkes nick'ini değiştirip gerçek ismi ve yaşını kullanıyor bu gerçekten çok güzel  @sallapati senden de bekliyoruz  :sevinc :D

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 03 Kasım 2014, 23:54:39
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı ALI RIZA

Temizlik Bitti Sayılır...! Bol Bol Kirletmelere  :evillol:
Nick Değiştirmek İsteyenler
http://besiktasarena.com/index.php?topic=965.new#new

Muhabbet Etmek isteyenler için
http://besiktasarena.com/index.php?topic=336.msg90807;boardseen#new

Etkinlikler için linkere yazarlarsa daha güzel olur
http://besiktasarena.com/index.php?board=92.0
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2014, 00:18:56 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı nurtaç

EMEKÇİLER ÜŞÜDÜ ŞU KAMERADAN SESİMİZ GİTSEDE Bİ 3 LÜ ÇEKTİRSEYDİK KEŞKE :bandit:

Çevrimdışı Eyüp Emir

:hosgeldin yanlış kişiye teşekkür ediyorsun :D
Hepinize teşekkür ederim büyük hizmet ediyorsunuz sizlerle gurur duyuyorum, yoğun iş temposunu bana unutturan ve hayatımın anlamı BEŞİKTAŞ ımın ( BEŞİKTAŞ'ımızn ) yeni stadın kare kare hatta santim santim ilerleyişini sizden talip ediyorum hakkınızı helal edin

Çevrimiçi Necmi

sen yazmaya devam et ,arkadaşların artık takılmazlar sana değerli kardeşim . :)
yok canım nereye gidiyor gider bandırmaya tutar kulağından getiririm öyle gitmek kolaymı  :bandit:

Çevrimdışı Efe

Hepinize teşekkür ederim büyük hizmet ediyorsunuz sizlerle gurur duyuyorum, yoğun iş temposunu bana unutturan ve hayatımın anlamı BEŞİKTAŞ ımın ( BEŞİKTAŞ'ımızn ) yeni stadın kare kare hatta santim santim ilerleyişini sizden talip ediyorum hakkınızı helal edin

bu forum bunun için kuruldu abi her zaman doğru bilgi :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

:hosgeldin @Eyüp Emir

Çevrimdışı TØLGA

yok canım nereye gidiyor gider bandırmaya tutar kulağından getiririm öyle gitmek kolaymı  :bandit:
:D ne diyim bilemedim hürmetler abiiiii :pray:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Abi Deniz için de Adana'ya kadar gider misin?  :bandit:

Çevrimdışı ahmet türker

kardeşim kayıt olurken  kartal69 diye kullanıcı adı girmişim adımı girecek bölüm ok hesabı silip yeniden mi kayıt gerekiyor bu arada adım Eyüp Soyadım Emir Gebze liyim
:hosgeldin kardeşim.

Çevrimiçi Necmi

helal olsun da bir hakkımız yokki bunlar keyifle zevkle yapılan şeyler yeterki her Beşiktalı kardeşimize bilgi ulaştırabiliyorsak ne mutlu bize sanırım Mabetimizle ilgili tek doğru bilgilerin verildiği yer burası bunuda başta @bjk_mabet olmak üzere Mustafa ekrem yunus zeki Time lapse şimdi tek tek isimlerini yazsam bütün forumu yazmam lazım :D bunların emeklerine borçluyuz ama en çok yorulanımız @ALI RIZA hakkını teslim etmek lazım her gece kitap gibi sayfaları okuyup temizlik yapıyor ve insanların öz bilgiye ulaşmasını sağlıyor :evillol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar eski acik on tablodaki betonlamayi seyredeceklere iyi seyirler benden bu gecleik bu kadar iyi geceler :bye:

Çevrimdışı Eyüp Emir

Çevrimdışı Efe

Arkadaslar eski acik on tablodaki betonlamayi seyredeceklere iyi seyirler benden bu gecleik bu kadar iyi geceler :bye:

iyi geceler yarın bembeyaz uyanırız kar yağmışta tutmuş gibi seviniriz :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Beton sabaha kadar sürecek gibi

daha arka tablada var abi bütük ihtimal sabaha hatta öğlene kadar sarkabilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

ön tarafta beton sürüyor  :)
bu hafta sonuna kadar eski açık betonlanan tablanın yanı da biter diye düşünüyorum efe kardeşim ,sen ne dersin. :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ahmet türker

iyi geceler kardeşim. :)

Çevrimdışı Efe

betonu hep bir bölüme pompalamıyorlar hep farklı alanlara pompalayıp hava kabarcığı kalmasın diye içine o titreyen aleti sokuyorlar  :icool: bu şekilde beton pürüssüz bir şekilde tablaya yayılıyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK