Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6675747 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena 03.11.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-20:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.125
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Efe

bence kasım sonunda bayapı bi mesafe almış olurlar @Efe abi bu işlerde daha bilgili ama ben 1.katı geçeceklerini hatta 1.kat locayı bitireceklerini düşünüyorum çünkü alan çok küçük

inşallah yeni açıkta dediğin gibi olsun sana damak çikolata alacağım ama çok zor maalesef :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

ön taraftan başladılar betona :)
@Efe sabhlarsin sen simdi  :kop: :kop: :kop: bir beton izleyici kerem di o nerde acaba ?

Çevrimdışı Efe

şuan  testere başlangıçları betonlanıyor yavaştan tablanın geri kalan bölümüne geçecekler birazdan acaba kuleye yakın arka tablada betonlanacakmı merak ettim :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

@Deniz bugun sana @Abdullah i verecektim yiyesin diye ama simdilik kurtardi kendini
bu arada eski acikta tablada betonlanacak gibi tahtalari dizmisler

Çevrimdışı Efe

@Efe sabhlarsin sen simdi  :kop: :kop: :kop: bir beton izleyici kerem di o nerde acaba ?

yok abi 2 ye kadar falan anca seyrederim kışın insanın uykusu geliyor 2 yi geçtikten sonra ama bellide olmaz  :D  kerem başka şeyler seyrediyordur :evillol: :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Deniz bugun sana @Abdullah i verecektim yiyesin diye ama simdilik kurtardi kendini
:kop: :kop: abi betonlanıyor zaten :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

:kop: :kop: abi betonlanıyor zaten :kop:
senin bir lafin var @Efe "tarihe taniklik ediyoruz 1 cm ini kacirmam" diye, su anda aslinda onumuzdeki tabla betonlaniyor sonra testerelerin betonlandigini gorecegiz. Degisen kamera ile daha neler gorecegiz neler  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

Abi burada güzelim stat var sen gidip başka takımların maçını takip ediyorsun sonra 2 saattir betonlanan eski açığa tahtalar konmuş beton olabilir diyorsun :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

Abi burada güzelim stat var sen gidip başka takımların maçını takip ediyorsun sonra 2 saattir betonlanan eski açığa tahtalar konmuş beton olabilir diyorsun :evillol:
her tahta koyduklarinda betonlanmadi, beton beklediler gelmedi vs vs...
sen daha dur kurtulmadin... birde @Altuğ

Çevrimdışı Abdullah

her tahta koyduklarinda betonlanmadi, beton beklediler gelmedi vs vs...
sen daha dur kurtulmadin... birde @Altuğ
Maç bizde abi rahat ol  :super:

Çevrimdışı dropoon

walking dead tam zamanında bitti betona yetiştim  :ebebe:

Çevrimdışı Efe

senin bir lafin var @Efe "tarihe taniklik ediyoruz 1 cm ini kacirmam" diye, su anda aslinda onumuzdeki tabla betonlaniyor sonra testerelerin betonlandigini gorecegiz. Degisen kamera ile daha neler gorecegiz neler  :kop: :kop: :kop:

aynen abi tek santim kaçırmam bi daha ölene kadar göremeyeceğiz böyle bişey bitsin biran önce :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu arada emekçiler ateşide yaktılar değişimli pompayı tutuyorlar sabaha kadar yolu var kuvvet versin Allah :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi @Oktay @1903tolga @Abdullah @Deniz @bjk_mabet bunlar listede ilerliyor @aktar_ismail konuyu açıyor kayboluyor  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

@@1903tolga ben ne yaptım sanki kızıyorsun tamam sana serbest  @Abdullah @Deniz listeye alayım kızma  :bandit:
sana niye kizayim baaa :D yazdigimdan öyle anlasilmis olabilir ama senle alakasi yoktu sorry :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

evet gelicem abi net gitti ondan bakamadim bu arada

tolga avatarını sadece tolga yapsan daha şık olur istersen tebi :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

evet gelicem abi net gitti ondan bakamadim bu arada
sen yazmaya devam et ,arkadaşların artık takılmazlar sana değerli kardeşim . :)

Çevrimdışı Eyüp Emir

:claps: herkes adıyla katılsın aramıza burası beşiktaş ailesi çekinmeyin :ok:
kardeşim kayıt olurken  kartal69 diye kullanıcı adı girmişim adımı girecek bölüm ok hesabı silip yeniden mi kayıt gerekiyor bu arada adım Eyüp Soyadım Emir Gebze liyim

Çevrimdışı Necmi

yap yap yazmicam zaten bidaha vodafone arena stadyum projesi 2 sayfasina
@1903tolga senin için vodafone arena stadyum projesi 3 yaparım  :evillol: