Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6673357 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

@Oktay abi olmadı gelemedik mangala babamı az çok gördün gelmez o :D 2 paket sigara bitirdi maçta tek başına  :D

Çevrimdışı murat

ihtimal vermiyorum senin gönlün siyah-bayaz :evillol: :evillol:
senin formayla sameti kurtarayım dedim :)

Çevrimdışı Yakup

@MURAT abi @SDemirsoy bu mağlubiyetin baş sorumlusu. Necipten fazla mağlubiyete etkisi benim gözümde  :lol: :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı mduru

hocam ben 2. iletideki fotodan bahsettiğinizi düşündüm
ama bu fotoyu kastediyorsanız demir filizi yok gibi gerçekten
diğer köşede kolon vardı orada bekleyip görelim
oranın en altında giriş olduğundan kolon yoktu öyle devam ediyor

Çevrimdışı Oktay

@Oktay abi olmadı gelemedik mangala babamı az çok gördün gelmez o :D 2 paket sigara bitirdi maçta tek başına  :D
@SDemirsoy baban şeker gibi adam arkadaş gibi sizle.... olmadı sen 10 dk uğrasaydın hem ekmek arası bişeyler hazırlayıp götürüdün  :ok: :ok:
bidahaki sefere uğramamazlık yapma :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

Forım Çok Üstüme geliyor :D @ilhaNouma  @Necmi Abi nerelerdesin....

Çevrimdışı Oktay

Forım Çok Üstüme geliyor :D @ilhaNouma  @Necmi Abi nerelerdesin....
@SDemirsoy semtimizin delikanlısı onu en başta ben kimseye ezdirmem :icool: :icool:

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy baban şeker gibi adam arkadaş gibi sizle.... olmadı sen 10 dk uğrasaydın hem ekmek arası bişeyler hazırlayıp götürüdün  :ok: :ok:
bidahaki sefere uğramamazlık yapma :ok:
eyvallah abi :)

Çevrimdışı Efe

Eski acikta yogun calismalarina ragmen hala bitmemis bolumler kaldi cok uzadi eski acik tabla numaralidaki calismalardan dolayi bu hafta ici betonlansa tamami iyidir :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı demir_kArtAl

Eski acikta yogun calismalarina ragmen hala bitmemis bolumler kaldi cok uzadi eski acik tabla numaralidaki calismalardan dolayi bu hafta ici betonlansa tamami iyidir :bandit:
bu tabla çokmu uzun sürdü, yoksa gözümüzün önünde diye banamı öyle geliyor anlamadım.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı FARUK

Gökhan Türkmen twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı ahmet türker

prekastçılar makineli tüfek gibi ,parça başı ücretemi anlaştılar yoksa . :kop:  :kop:

Çevrimdışı ahmet türken

prekastçılar makineli tüfek gibi ,parça başı ücretemi anlaştılar yoksa . :kop:  :kop:
aynen öyle Ahmet abi. Fena yüklenmişler. Mutlaka bir sebebi vardır :)

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

@Sezgin Cengiz çok teşekkürler hocam.  :ok: Ama senin değerli vaktinden çok fazla alacaksa zahmet etme, şart değil  :D Biliyorum yoğun çalışan birisin.

Aslında Yeni Açığın tribün kısmını daha çok merak ediyorum.  :evillol: Tribün kısmında toplam kaç m3 iş vardı, ne kadarı yapıldı? Bu bile merakımı gidermek için yeterli olabilir  :tabe:

Olur olur sadece tribün kısmını hesaplamak toplamına göre daha kısa sürer. :ok: Aylara göre betonu da tribün kısmını da hesaplarım. Önce tribün kısmına bakayım ben o zaman.

Çevrimdışı CanEmre

Gökhan Türkmen twitter hesabından alıntıdır.
Eski açıkta da prekast konulmuş gerçekten :sevinc  :claps: :sevinc
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

@mustafa_(87) fotoğraflar için sağol inşaatta çalışanlar kendi aralarında toplantı yapmış.Acaba maç sonu @bjk_mabet konuşma mı yaptı ? Daha istekli daha özverili çalışılmasına dair ?

Her sabah toolbox eğitimi için toplanılır. Çalışanlara 5'er dakikalık iş güvenliği ile ilgili pratik bilgiler verilir.

Çevrimiçi Necmi

aynen öyle Ahmet abi. Fena yüklenmişler. Mutlaka bir sebebi vardır :)
obitaş tarafındada prekast gördük ya artık bu stad biter :tabe:

Çevrimdışı Efe

Eski acikta beton olurmu olmazmi bi turlu karar veremedim ama olacak sanki :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Eski acikta beton olurmu olmazmi bi turlu karar veremedim ama olacak sanki :alala:
harıl harıl çalışıyolar abi bitirmeye çalşıyolar ön tarafı bende bekliyorum bu akşam beton oraya
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Çevrimiçi Necmi

hocam ben 2. iletideki fotodan bahsettiğinizi düşündüm
ama bu fotoyu kastediyorsanız demir filizi yok gibi gerçekten
diğer köşede kolon vardı orada bekleyip görelim
unutmuşlardır :bandit: nede olsa orayı obitaş yapıyor :evillol: bir şeyleri unutmaları ilk olmaz :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy