Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6673429 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Aykutt

@mustafa_(87) fotoğraflar için sağol inşaatta çalışanlar kendi aralarında toplantı yapmış.Acaba maç sonu @bjk_mabet konuşma mı yaptı ? Daha istekli daha özverili çalışılmasına dair ?

Çevrimdışı Serkan7738

Biz bu malubiyetlerin sorumlusunu forumda bulana kadar sezonda biter stad da  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı FARUK

@mustafa_(87) fotoğraflar için sağol inşaatta çalışanlar kendi aralarında toplantı yapmış.Acaba maç sonu @bjk_mabet konuşma mı yaptı ? Daha istekli daha özverili çalışılmasına dair ?

çiçekler her sabah emekçileri toplayarak yapıyor bunu hocam
gün içinde yapılması gerekenleri konuşuyorlardır sanırım

Çevrimdışı FARUK

Selamlar paylaştığın 1. resimde saha tarafında olan 2. kat testere kirişlerini taşıyan kolonlardan biri eksik görünüyor orada farklı bir uygulama mı var :iscrewy:

hocam ya açıya girmemiş yada seçilemiyor
referans olarak bu fotoda hepsi görünüyor
[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/11/vodafone-arena-03.11.2014-94.jpg[/img]

Çevrimdışı attila_metu

Obitaş üst kat testerelerde iyi bir ivme yakaladı.
Sanırım testereleri hızlıca bitirecekler.

hocam ya açıya girmemiş yada seçilemiyor
referans olarak bu fotoda hepsi görünüyor
[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/11/vodafone-arena-03.11.2014-94.jpg[/img]
Tamam Teşekkürler :ok:

Çevrimdışı attila_metu

5. testereyi de koymuşlar yanlış görmüyorsam.

Çevrimdışı onurt

5. testereyi de koymuşlar yanlış görmüyorsam.
İşallah aynı anda 4-5 tanesini kalıplayıp betonlarlar. Hızı bu belirler.
Çiçekler 2şer 2şer gidiyor. Şu an eski açığın yarısı bitmiş durumda. Numaralı ve yeni açık krişlerin bitişi stadın bitiş süresini direk etkileyecek.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Tamam Teşekkürler :ok:

hocam ben 2. iletideki fotodan bahsettiğinizi düşündüm
ama bu fotoyu kastediyorsanız demir filizi yok gibi gerçekten
diğer köşede kolon vardı orada bekleyip görelim
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2014, 15:11:02 FARUK ]

Çevrimdışı Kutay K.

bana da 5. yi de koymuşlar gibi geliyor. ayrıca eski açık üst kat prekast da mı başlıyor, koca oğlan iş başında gibi..

Çevrimdışı serti67

İşallah aynı anda 4-5 tanesini kalıplayıp betonlarlar. Hızı bu belirler.
Çiçekler 2şer 2şer gidiyor. Şu an eski açığın yarısı bitmiş durumda. Numaralı ve yeni açık krişlerin bitişi stadın bitiş süresini direk etkileyecek.
ole hemen kaliplamalari icin üstten yatay demirleride ormeleri lazim sanki ama dışarda hazırlayıp koymaları hızlandırıyor masllh
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı TØLGA

tam araç çıkışının üstüne geliyor sebebi bu olabilirmi bilmiyorum
ama diğer taraflarda orda seyirci çıkışı var  zaten yeni açıkda seyirci çıkış tüneli yapılmıcak bir sorun teşkil etmese gerek
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Evet bundan bahsetmiştim bakalım ne olacak :)

Çevrimdışı FARUK

tam araç çıkışının üstüne geliyor sebebi bu olabilirmi bilmiyorum
ama diğer taraflarda orda seyirci çıkışı var  zaten yeni açıkda seyirci çıkış tüneli yapılmıcak bir sorun teşkil etmese gerek

yok tolga burası diğer taraflardaki loca katı, ama yeni açıktaki diğer köşede o kolon yapıldı.
eski açık köşelerdeki taraftar çıkışı bir alt katta oluyor
bir nedeni vardır tabiki
eski açıkta mesela loca olduğundan köşelerde bu kolonlar 1 dolu bir boş yapıldı aralık daralmasın diye sanırım

Çevrimdışı keremfrat1

bence Kerem Sorumlu  :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:
@SDemirsoy Bende sana dedım gıtme dıye :D bende olamaz bende ilk mağlubıyetımı aldım olımpıyatta gs maçından sonra
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2014, 15:30:04 keremfrat1 ]

Çevrimdışı Oktay

Bende sana dedım gıtme dıye :D bende olamaz bende ilk mağlubıyetımı aldım olımpıyatta gs maçından sonra
@keremfrat1 bende ilk malübiyetimi aldım hemde 3 senedir takriben 20 maçtan sonra  ve dün giydiğim formayı emekliye ayırdım dahada maç seyrederken giymem  :evillol: :evillol:

not: ömrü hayatımdada ikinci fenerbahçe yenilgisi
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2014, 15:34:13 Oktay ]

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 bende ilk malübiyetimi aldım hemde 3 senedir takriben 20 maçtan sonra  ve dün giydiğim formayı emekliye ayırdım dahada maç seyrederken giymem  :evillol: :evillol:

@Oktay sorma abi ya eve gıder gıtmez yattım sabahta buz gıbı kalktım iş yerınde bıle fark ettıler hıç bulaşmadılar valla kavga yada bırının kalbını kırardım

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Obitaş üst kat testerelerde iyi bir ivme yakaladı.
Sanırım testereleri hızlıca bitirecekler.

Evet bende bunu dicektim cok hızlı yerleştiriyorlar.. Hazır yapıp yerleştiriyorlar.. Üst kat diğer kolonlarıda bir an önce dikerler umarım...

Çevrimdışı Efe

Obitas tablaları bi bitirsin yeni acik bitti demektir sutunlar ve testereler cabucak biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Obitas tablaları bi bitirsin yeni acik bitti demektir sutunlar ve testereler cabucak biter
Efe Abi dediğim çıkacak Obitaş Üst Testerelerde zorlanmayacak :)

Çevrimdışı Oktay

@Efe biz dün topluca mağlubiyet millisi olduk aramızda bi olmayan sen kaldın  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı murat

ben formasız geldim ondan olmasın :D

Çevrimdışı Oktay

ben formasız geldim ondan olmasın :D
ihtimal vermiyorum senin gönlün siyah-bayaz :evillol: :evillol: