Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6671783 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Merhaba arkadaşlar, donanımhaberden beri konuyu takip ediyorum kayıt olmak bugüne nasip oldu.Daha doğrusu bugünkü maçta o kadar sinirlendim ki stadımız olaydı da neler olurdu görürdük diye iç geçirmekten sıkıldığımdan kaydolup bişeyler yazayım dedim.

Eski açık numaralı birleşiminde beton atılıyor galiba . İlk sorumuda sorayım ileri zamanlarda canlı yayın için birden çok kamera seçeneği geleceği konuşuluyo ne oldu o iş ?

:hosgeldin :hosgeldin kamera işini bekliyoruz sanırım güzellik olacakmış

Çevrimiçi Necmi

bu fotoda olmayı o kadar çok istiyordum ki, önce bi şans geldi ayağıma bilet kazandım, 2 saat sonra halı sahada sağ el bileğim 2 yerden kırıldı, nasip değilmiş canımız sağolsun başka bi zamana inşallah.
@ÇİÇEKDAĞLI çok geçmiş olsun bilmiyordum telefondada bir şey söylemedin

Çevrimiçi Necmi

Merhaba arkadaşlar, donanımhaberden beri konuyu takip ediyorum kayıt olmak bugüne nasip oldu.Daha doğrusu bugünkü maçta o kadar sinirlendim ki stadımız olaydı da neler olurdu görürdük diye iç geçirmekten sıkıldığımdan kaydolup bişeyler yazayım dedim.

Eski açık numaralı birleşiminde beton atılıyor galiba . İlk sorumuda sorayım ileri zamanlarda canlı yayın için birden çok kamera seçeneği geleceği konuşuluyo ne oldu o iş ?
:hosgeldin şimdilik kamera işi belirsiz Beşiktaş stad içine güvenliğini sağlayamayacakları için izin vermiyor stad dışındada uygun yer bulunamıyor

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi mayguntr

:hosgeldin şimdilik kamera işi belirsiz Beşiktaş stad içine güvenliğini sağlayamayacakları için izin vermiyor stad dışındada uygun yer bulunamıyor
hoşbulduk  :)
Vinçlerden birinin tepesine koysalar olmuyor mu acaba ?.Direk en güzel açıdan :) .Bildiğim kadarıyla yeni nesil bazı kameralarda kabloyla bağlamaya falan gerek olmuyor.

Çevrimdışı Ardau

@ekrem86 ellerine sağlık. çok güzel bi gündü. ah bir de mağlubiyet olmasa :s20:
yeni açık üst kat testerelerde iskelesi kurulanlar aynı anda betonlanacak gibi geliyor bana. onların demir işi devam ederken, tablanın demir işi biter. tabla betonlanırken kirişleri yetiştirirler.
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Deniz

@Necmi abi bugün stadda bir inceleme yapmışsındır izlenimlerin neler?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

hoşbulduk  :)
Vinçlerden birinin tepesine koysalar olmuyor mu acaba ?.Direk en güzel açıdan :) .Bildiğim kadarıyla yeni nesil bazı kameralarda kabloyla bağlamaya falan gerek olmuyor.
vinçler yaprak gibi sallanıyor :D burda izlerken miğdemiz bulanır :evillol:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bugün stadda bir inceleme yapmışsındır izlenimlerin neler?
hiç bakmadım stada neyini inceleyeyim her gün zaten resimleri görüyoruz @aktar_ismail in mangalı beklerken hiç oralarda vakit kaybedemezdim gazilerde çayımızı içim yola düştük :evillol:

Çevrimdışı Ekrem

@ekrem86 ellerine sağlık. çok güzel bi gündü. ah bir de mağlubiyet olmasa :s20:
sağol @Ardau . canları sağolsun üzüldük ama İnşallah sezon sonunda güleriz.

Çevrimiçi Necmi

rica ederim @Deniz sağol.
@ekrem86 güzel resimlermiş sonuçtan sonra iyi geldi eline sağlık stadın dibine kadar gidip bakmayıp gelişmeleri sizin resimlerden takip ediyoruz istanbul dışında olan arkadaşlar şimdi küfür ediyordur :D

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin

Çevrimdışı Deniz

hiç bakmadım stada neyini inceleyeyim her gün zaten resimleri görüyoruz @aktar_ismail in mangalı beklerken hiç oralarda vakit kaybedemezdim gazilerde çayımızı içim yola düştük :evillol:
bir moral ver be @Necmi abi iyi şeyler gördüm şu var bu var de bari zaten canımız sıkkın ..

Çevrimdışı ahmet türker

aynen @Efe bu resimler 13:00 de çekildi betonlanırsa dediğin gibi şaşırman valla .
eline sağlık fotolar çok güzelmiş kardeşim. :)

Çevrimiçi Necmi

bir moral ver be @Necmi abi iyi şeyler gördüm şu var bu var de bari zaten canımız sıkkın ..
yalanmı söyleyeyim  :alala: yanımda 20 tane şahit var hepside forumdan bir daha söylediklerime inanırlarmı :D hepside stada bakmadığımı biliyor :evillol: zaten maç günleri stad ilgi alanıma girmiyor  :bandit:

Çevrimdışı Ekrem

@ekrem86 güzel resimlermiş sonuçtan sonra iyi geldi eline sağlık stadın dibine kadar gidip bakmayıp gelişmeleri sizin resimlerden takip ediyoruz istanbul dışında olan arkadaşlar şimdi küfür ediyordur :D
:D :D

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı TØLGA

NUMARALIDA haldır haldır beton dökülüyor yeni açıkdan erken bitecek şaka maka hee  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı sallapati

alt taraftakiler ne :alala: beğenelim diye süsledinmi :D

ben de çıkmıyor abi.. bayanlar mı çıktı :D  :lol:

Çevrimdışı ALI RIZA