Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6671423 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

sonu güzel olmasada güzel bir gün geçirdik.umutsuzluğa kapılmaya gerek yok.oynanan oyunların gün yüzüne çıktığı bir gün daha yaşadık.yine verilmeyen penaltı,geçen hafta edilen küfürün rakip tarafından yapılınca duymazdan görmezden gelinmesi ve bize karşı rahatlıkla  gösterilen kırmızı kart.@ZEKI abi önden gidip trafiğe takılmamışsınızdır inşallah
@MURAT sadece kayasehirin girisinin ordaki kırmızı ısıklarda biraz bekledik. Ama sonrasi cok rahatti. Temde acikti. Kısa surede eve vardik. @rubi_tobin sagolsun yollari bildiginden kısaca geldik. Tekrar butun arkadaslara tesekkurler.
Obitas testere kirislerde cokda zorlanmayacak gibi duruyor isin pratigini cozmusler. :claps: :claps:

Çevrimdışı ilhan

bu fotoda olmayı o kadar çok istiyordum ki, önce bi şans geldi ayağıma bilet kazandım, 2 saat sonra halı sahada sağ el bileğim 2 yerden kırıldı, nasip değilmiş canımız sağolsun başka bi zamana inşallah.

Çevrimdışı Efe

ekrem harika fotolar bu arda bu numaralı bu gece betonlanırsa şaşırmayın :D
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

bu fotoda olmayı o kadar çok istiyordum ki, önce bi şans geldi ayağıma bilet kazandım, 2 saat sonra halı sahada sağ el bileğim 2 yerden kırıldı, nasip değilmiş canımız sağolsun başka bi zamana inşallah.
Sahi abi geçmiş olsun. Kaç hafta yoksun sahalarda. Bak rapor falan alırsın şimdi. Çık gel işte perşembe. Ağrı kesici alırız....

Çevrimiçi murat

çok geçmiş olsun ilhan abi.inşallah galip geleceğimiz güzel bir günde aramızda olursun inşallah

Çevrimdışı Efe

yeni açkıta numaralı birleşiminde kolonların ve perdelerin demir iskeletleri hazır betonlanmaları bi kaç sürecek tabla işleri bu hafta içi başlar oranında :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

Sahi abi geçmiş olsun. Kaç hafta yoksun sahalarda. Bak rapor falan alırsın şimdi. Çık gel işte perşembe. Ağrı kesici alırız....
İnşallah

Çevrimiçi murat

@MURAT sadece kayasehirin girisinin ordaki kırmızı ısıklarda biraz bekledik. Ama sonrasi cok rahatti. Temde acikti. Kısa surede eve vardik. @rubi_tobin sagolsun yollari bildiginden kısaca geldik. Tekrar butun arkadaslara tesekkurler.
Obitas testere kirislerde cokda zorlanmayacak gibi duruyor isin pratigini cozmusler. :claps: :claps:
biz oradaki trafiği gördük başka bir yol denedik.saat 22 .00 da bayrampaşaya vardık.10 dk sonra evdeydik.nasıl bir çözüm bulmuşlar merak ettim.birde bundan sonra prekast işi çok hızlı gidecek gibi.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ekrem

ekrem harika fotolar bu arda bu numaralı bu gece betonlanırsa şaşırmayın :D
aynen @Efe bu resimler 13:00 de çekildi betonlanırsa dediğin gibi şaşırman valla .

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

aynen @Efe bu resimler 13:00 de çekildi betonlanırsa dediğin gibi şaşırman valla .

ooo ozaman kesin betona başlarlar perde bitince yada sabaha başlarlar bitmiştir saat 5 e kadar :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

perşembe 20 dereye yakın bir hava var akşamda 10 derecelerde maç güzel olacak ayrıca tüm hafta hava güzel pazara kadar baya bi iş yapılır düşüncesindeyim tablalar biter betonlanır özellikle eski açık tabla geecikti o ve yeni açık tabla betonlanır :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Yunus abi senin de gelmen gerekmiyor mu bu mesajdan sonra?  :lol: :lol:
@ÇİÇEKDAĞLI buyuk gecmis olsun abi...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

numaralı tablada beton atılıyor şuan eğer yanlış görmüyorsam :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

numaralı tablada beton atılıyor şuan eğer yanlış görmüyorsam :)
galiba öyle abi elf gözlerin gene görmüş herşeyi  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

evt numaralı tablaya kesin olarak beton atılıyo net gördüm şimdi hayırlı olsun  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

galiba öyle abi elf gözlerin gene görmüş herşeyi  :evillol: :evillol:

azcık elf im de karşıki dağlar cenderme :) :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi mayguntr

Merhaba arkadaşlar, donanımhaberden beri konuyu takip ediyorum kayıt olmak bugüne nasip oldu.Daha doğrusu bugünkü maçta o kadar sinirlendim ki stadımız olaydı da neler olurdu görürdük diye iç geçirmekten sıkıldığımdan kaydolup bişeyler yazayım dedim.

Eski açık numaralı birleşiminde beton atılıyor galiba . İlk sorumuda sorayım ileri zamanlarda canlı yayın için birden çok kamera seçeneği geleceği konuşuluyo ne oldu o iş ?