Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6675156 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı capo di capi

Arkadaşlar şimdi vodafone dan aradılar vodafonekarakartal üyeliğimden  yarınki  maça bilet kazandım.

Süper hadi hayırlı olsun. 3 puan almadan gelme.  :D
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar şimdi vodafone dan aradılar vodafonekarakartal üyeliğimden  yarınki  maça bilet kazandım.
@ÇİÇEKDAĞLI artık yapacak bir şey yok mecbur geleceksin :D

Çevrimdışı Ozan E.

Hayırlı olsun abii vodafone'a gecince bize de nasip olur insallah :)

Çevrimdışı Necmi

Abilerim :D :D Beşiktaş-Fenerbahçe maçına Vodafone dan bedava bilet kazandım :D çooook mutluyum :D  :sevinc :sevinc :sevinc
:alala: yanlız bu bileti istanbul dışındakilermi kazanıyor :D

Çevrimdışı Serkan7738

sanırım vodafone bütün üyelere kıyak yaptı bende bilet kazanmışım geliyorumm :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı cagdas44

Anti tez hayır onun bile içinde bi ayrım yapmışlar :) misal beni arayan yok :s20:

Çevrimdışı ozan062

banada gelmiş sanırım bu sekilde macı doldurmayı planlıyorlar güzel iş:)) yoksa yine 20binlere oynarız ama bilinmeyen nokta su,, parasından değilde locasyondan oldugunu cozemiyorlar :))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan

@ÇİÇEKDAĞLI artık yapacak bir şey yok mecbur geleceksin :D
Abi  Pazartesi sabah 8'de Ankara'da olabilme imkanım nedir şimdi onun hesabını yapıyorum

ysariusta

• Ziyaretçi

@MURAT seni en acilinden çıkarır TEM'e sen meraklanma. 4 saatte falanda inersin Ankaraya. 9 buçukta çıksan 1 buçukta Ankara

Çevrimdışı cagdas44

Abi  Pazartesi sabah 8'de Ankara'da olabilme imkanım nedir şimdi onun hesabını yapıyorum

@ÇİÇEKDAĞLI abi Kamik Koç'un neredeyse yarım saatte bir seferleri var 5 saat ciavrında indiriyor olması lazım

Çevrimdışı emre

valla abi onu bilmemde İzmir de öğrenciyim :) doğma büyüme Ankara lıyım, Ankara dan arkadaşlar aradı maça gidiyoruz gel diye maç harçlığım çıkşmadı gidemiyorum diye içim içimi yiyodu 2 gündür :D nasıl mutluyum anlatamam  :sevinc :sevinc
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2014, 15:39:18 emre ]

Çevrimdışı Serkan7738

Evet ta kayseride bana göndermiş ama unuttuğu bişey var ben uçak bileti satıyorum ve benim adıma birsürü pas bilet var yarın sabah istanbuldayım işten izin alırsam tabi :)

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Fırat UniBJKden bir arkadaşım çekmiş derbi için istanbulda  :bawling:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı cagdas44

Fırat UniBJKden bir arkadaşım çekmiş derbi için istanbulda  :bawling:

Yeni açık alt sıralara prekast istiflenmiş  :sevinc

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2014, 15:56:44
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Evet ta kayseride bana göndermiş ama unuttuğu bişey var ben uçak bileti satıyorum ve benim adıma birsürü pas bilet var yarın sabah istanbuldayım işten izin alırsam tabi :)
bu kadar fırsat varken patronlar bi zahmet izin verirler heralde ama sen gitme be abi senin gittiğin son maçı hatırlıyoruz :) @Serkan7738

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2014, 15:58:34

Çevrimdışı Serkan7738

bu kadar fırsat varken patronlar bi zahmet izin verirler heralde ama sen gitme be abi senin gittiğin son maçı hatırlıyoruz :) @Serkan7738

öyle demeyin ya kötü oluyorum tamam gidip gitmediğimi maçtan sonra söylüycem size :) @Mehmet

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2014, 16:07:36
öyle demeyin ya kötü oluyorum tamam gidip gitmediğimi maçtan sonra söylüycem size :) @Mehmet
tamamdır o zaman @Serkan7738  :D

Çevrimdışı Necmi

sanırım vodafone bütün üyelere kıyak yaptı bende bilet kazanmışım geliyorumm :D
:alala: hadi ya senin gelmen çok tehlikeli :D @Serkan7738

Çevrimdışı Necmi

ya boş ver harcama biletini gel imkanın varsa en kötü maç sonu deşarz oluruz seni pataklarken  :D @Serkan7738

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı AyhanÇağlar

hocam sizin ordan 50 kişi geliyomuş maça sen de o gruptamısın facebookta çocuğun biri yazmıştı fener maçına 50 kişi geliyoruz diye :)
Burda 2 ayrı Beşiktaş taraftar derneği var, maça gidenlerde onlar. Malesef ben aralarında yokum :( @Mehmet