Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6675025 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Bana kalsa inönüyü yıkıp duvarlarını dereye dökmezdim. Yaptır Çin'de plastik İnönü maketleri koy içine birer tane. Sat! Al sana kaynak. Plastikten değil camdan yap. Onu koy pakete iş adamlarına sat! İçinde taş olmayanını yap onu sat. Ürün müdürü ne iş yapar. Beni yanına alır mı :alala:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2014, 13:44:05
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bu stadın kabasının kasım ayında bile bitmesi hadi aralık 15'te bitmesi bile mümkün bana göre , bizim alacağımız 10 tl olan bir bileklik belki denizde bir damla olack ama o bir damla olmadan yola başlanmaz .Biz Beşiktaş'ız şuan aslında tarih yazıyoruz farkında olmasak da , Beşiktaş diğer renklilerden farklı olarak kendii stadını kendi parası alın teri ile yapacak ve bu stad bittikten sonra sistem taarfından sürekli 3.büyük olmaya itilen Beşiktaşım tek büyük olacak .Diğer kulüpler bizi örnek alacak devletle olan karın bağlarını esecekler daha temiz bir lig olacak inş. herkes elinden geldiğince gücü yettiğince kartal yuvasından , dergi aboneliğiydi maça gitmekti işin bir ucundan tutup bu işe sıkı sıkı sarılırsa güneşli günler görmeye az kaldı ..Haydi kalkalaım yürüyelim güneşe ..

Çevrimdışı Yakup

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına cevap verdi.

Albayrak şöyle konuştu:

"Göreve geldiğimizden bu yana tüm yönetim kurulu vargücümüzle çalışıyoruz. Her çalışmamız şeffaf. Gizli saklı işimiz yok. Stadımızı kendimiz yapıyoruz. Gücümüz olmasa, kendimize güvenmesek bunlara kalkışmazdık. Bu, Beşiktaş yönetiminin ayak sesleridir. Güçlü bir şekilde geliyoruz. Tabii rakiplerimiz de bizim bu gücümüzden korkarak haklı olarak kendileri de ona göre konuşuyorlar. Herkes kendi işine baksın.

Beşiktaş iyi yolda. Başkanımız Fikret Orman, son derece açık ve net konuştu. Çok önemli mesajlar verdi. Bizim üslubumuz ortadadır. Derbi tabii ki zorlu geçecek. Ancak, takımımıza güveniyoruz. Kesinlikle bir endişemiz, şüphemiz bulunmuyor. Taraftarımızın dediği gibi; ‘Bu maçı alacağız başka yolu yok."

ben beğendim :ok: :ok: :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ilhan mansız

Yine proceler başlamış, benc hiç gerek yok, vodafone kampanyası, kombine ve formalar yeterli olacak. Özellikle vodafone da 1 milyon üzerine çıkarsak BEŞİKTAŞI kimse tutamaz. Önümüzdeki yıl Türkiyenin en büyük bütçeli klübü olacağız inşallah. Siz sarışın kardeşlerin atıp tutmalarına takılmayın arkadaşlar, bence bu yıl kombine satışı hariç her konuda geçtik. Kombinede de stadbitene kadar 20-25 bin rakamını yakalaız o da yeterlidir zaten

Çevrimdışı Efe

Sandalyeden düşüyordum @ysariusta abi :)

@Efe yeni açıkda köşe dönüşü kısa bırkaıldı 3. testereden sonra tekrar yükseliyor gibi yoksa ben mi yanlış gördüm
yukselecek orta tarafa kadar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Kasım 2014, 13:54:09
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Yine proceler başlamış, benc hiç gerek yok, vodafone kampanyası, kombine ve formalar yeterli olacak. Özellikle vodafone da 1 milyon üzerine çıkarsak BEŞİKTAŞI kimse tutamaz. Önümüzdeki yıl Türkiyenin en büyük bütçeli klübü olacağız inşallah. Siz sarışın kardeşlerin atıp tutmalarına takılmayın arkadaşlar, bence bu yıl kombine satışı hariç her konuda geçtik. Kombinede de stadbitene kadar 20-25 bin rakamını yakalaız o da yeterlidir zaten
illaki büyüycez ama bakmayın yönetimin bir şey demediklerine kan kusup kızılcık şerbeti içtik diyolar , Ahmet nur çebi kaynak bulmak için fikret başkan hakeza neler yapıyolar ..

Çevrimdışı ilhan mansız

işin en temelinde  onlar işin içinde olmasaydı stadın izinleride alınmazdı fazla yuklenmeyinnn
bence de bizim sıkıntımız bakanlık falan değil, her işe şaibe karıştıran el sikko derbicileri. Bakanlığın tek hatası koskoca Beşiktaşa bu süreçte oynayacağı bir stad bulamamış olmasıdır. Esasen Sayın Başkan ın hedefindekiler de bakanlık değil bu işi sürekli engellemeye çalışan salatasaray ve fenerbahçe camialarıdır. Rakiplerin kabul etmek istemediği acı gerçek şu ki stad bittiği anda BEŞİKTAŞ maddi olarak Türkiyenin en güçlü takımı olacak

Çevrimdışı ilhan mansız

illaki büyüycez ama bakmayın yönetimin bir şey demediklerine kan kusup kızılcık şerbeti içtik diyolar , Ahmet nur çebi kaynak bulmak için fikret başkan hakeza neler yapıyolar ..
dostum Başkan ve yönetimden Allah bin kere razı olsun. Resmen bataklıktan çıktık bize düşen sonuna kadar destek vermek, zaten mükemmele yakın sponsorluklarla birlikte çok iyi ürünler çıkartıyorlar.

Çevrimdışı Erdinç

@Efe  kardesim stada ugrayacagim 15:00  gibi ozellikle resim istedigin bir yer   varmi

Çevrimdışı ilhan mansız

adamın biri Beşiktaşın arkası boş demiş, sen önce kendi arkanı kolla. Önümüzdeki 5 yıl yaklaşık 200 milyon usd sadece sponsorluk gelirimiz var. Gelirlerdeki temlikler 2015 yılından itibaren kalkıyor. Fulyada büyük ihtimal yeni proje başlayacak. Bakalım sizi kim kurtaracak

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Stad insaatlariyla alakali su anda national geographic channel da cok guzel bir belgesel var.

Su anda izlemek isteyenlere duyrulur.

Çevrimdışı Efe

@Efe  kardesim stada ugrayacagim 15:00  gibi ozellikle resim istedigin bir yer   varmi
yeni acik ve numarali eski acik birlesimi cekerseniz sevinirim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Geovani

@mustafa_(87) ellerine sağlık kardeşim,yarın maça gelicen inş di mi bekliyoruz...@aktar_ismail , @Oktay ankaradaki maçta fazla mangalda takılmadı aktarıma ihanet edemem dedi  :D....bu arada şu eski açık üst demirlensede betonlansa,takılmam böle şeylere ama yan testereler dayandı bayadır bekliyor orası...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

@mustafa_(87) ellerine sağlık kardeşim,yarın maça gelicen inş di mi bekliyoruz...@aktar_ismail , @Oktay ankaradaki maçta fazla mangalda takılmadı aktarıma ihanet edemem dedi  :D....bu arada şu eski açık üst demirlensede betonlansa,takılmam böle şeylere ama yan testereler dayandı bayadır bekliyor orası...

Mustafa ile beraber geliyoruz, inşallah bizim mangal performasını sahada futbolcularımız da gösterir feneri rahat yeneriz  :ebebe:

ysariusta

• Ziyaretçi

Bende çok severim Zihni Sinir'i. Anlattıklarım her ne kadar burada bir fantazi olarak kalsa da çok daha fazlasını düşünüyorum aslında. Futbol kulübünün mağazasında ilk ürün formadır. Sonrasında spor ekipmanları olur, termal içlik yok mesela. Futbolcu figürleri yapılmalı mesela. Unutulmaz anların atkı vb tasarımları olmalı. Sporla ve kulüple ilgili yüksek fiyatlı olmayan, herkesin alabileceği alternatifleri olmalı. Ancak her şeyden evvel bu stat yapımında kullanılacak sıcak paraya ihtiyaç varsa, piyango fikri gibi geliri oraya kalacak bir şeye ihtiyaç var. Gerçi piyango ile ilgili kesintiler ne kadar tam bilmiyorum. Sonrasında da mutlaka böyle ürünler çıkarılmalı. Fenerbahçenin kahve fincanı bile vardı. Hadi 2 tane alırsın bilemedin 3. Ancak bir futbolcu figürü olsa (biblo) belki o sezon aynı kişiye 11 tane satacaksın. Ürün gamı arttırılmalı. Tamam Fulya falan filan olacak. Fazla para göz çıkarmaz. Kasanda kaldı diye puanını silmiyorlar bankadaki gibi....  :kop: :kop: :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

SICAK HABER: Tahkim Kurulu, Beşiktaşlı Gökhan Töre'nin 3 maçlık cezasının 1 maçlık kısmını 1 yıl süreyle erteledi. (NTVSPOR)

Çevrimdışı bjk_mabet

:) dün gece toplantıda iken gelen mesajlar :) dualarını eksik etmeyin :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Kartal Ç

SICAK HABER: Tahkim Kurulu, Beşiktaşlı Gökhan Töre'nin 3 maçlık cezasının 1 maçlık kısmını 1 yıl süreyle erteledi. (NTVSPOR)

Lütfetmişler. terimin 3 maçlık cezasının 2 maçını erteleyen, gökhan zanın 2 maç cezasını 1 maça indirip o 1 i de erteleyen tahkim bu tahkim dimi? yoksa bizim dosyaya angola tahkimi mi bakıyor?

Çevrimdışı ilhan

Arkadaşlar şimdi vodafone dan aradılar vodafonekarakartal üyeliğimden  yarınki  maça bilet kazandım.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar şimdi vodafone dan aradılar vodafonekarakartal üyeliğimden  yarınki  maça bilet kazandım.
atla gel abi.

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı emre

Abilerim :D :D Beşiktaş-Fenerbahçe maçına Vodafone dan bedava bilet kazandım :D çooook mutluyum :D  :sevinc :sevinc :sevinc