Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6675815 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

@ysariusta abi bi kac tane tam nokta transfer bizi bu sene olmasa da seneye kesin sampiyon yapar... seneye gs yine ayni kadro da kalir... paralari bitti, gebermek uzereler... fb kac senedir avrupaya gidemiyor... super ligi birakip avrupa icin mucadele ederler kuvvetle muhtemel... bunlar avantajlarimiz, lehimize cevirirsek sampiyonluk kacinilmaz... Bilic  :super:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Vodafone Arena 31.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-18:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.125
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

ysariusta

• Ziyaretçi

@ysariusta abi bi kac tane tam nokta transfer bizi bu sene olmasa da seneye kesin sampiyon yapar... seneye gs yine ayni kadro da kalir... paralari bitti, gebermek uzereler... fb kac senedir avrupaya gidemiyor... super ligi birakip avrupa icin mucadele ederler kuvvetle muhtemel... bunlar avantajlarimiz, lehimize cevirirsek sampiyonluk kacinilmaz... Bilic  :super:
GS bu sene de bitik zaten. Geçici hükumet iş başında. Suya sabuna dokunmamak adına Prandelli yi göndermiyorlar. Ancak Şıreydır gemileri yakmış.... Fener zaten nanay. İsmail Kartal bu maçı kaybederse bakalım ne diye ağlayacak. bbasiretli bir adam değil! O takımı yönetemez. Tek rakibimiz bence hakemler. Yanlıdırlar demiyorum ama çok kötüler orası kesin

Çevrimdışı onurt

Arkadaslar, gsb nin açıklamalarına twitter üzerinden tepki gösterelim.
Hatta mail atıp bu açıklamalarla sadece Fikret Orman ı değil 20 milyonluk bir camiayı karşınıza alıyorsunuz diyelim.

https://mobile.twitter.com/gencliksporbak/status/528301827096584192

Deniz kardeşimiz güzel özetlemiş,

Fikret Orman stada destek için 1 kuruş para almadım dedi,doğru mu?doğru.
Fikret Orman 20 milyon spor toto parası dedi =doğru mu ? doğru.
Fikret Orman bu stadı kendimizin yapıyor olması birilerini rahatsız ediyor dedi.Doğru mu? bu açıklamayı yayınladıklarına göre pek güzel doğru
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Çevrimdışı onurt

Bu da bakanlığın mail adresi, aslında ortak bir metni hazırlayıp gönderebiliriz.
http://www.gsb.gov.tr/
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

çarşamba günü klüp üyeliği için zahmetli bir yolculuktan sonra klübe vardım. klüp binasına geldiğimde susuzluktan öldüğüm bir anda 3. katta ki sicil kurulunun olduğunun kata geldim asansörden indiğimde hemen sağımda bir çay ocağı gördüm ve bir teyze vardı...  parası neyse vereyim Allah aşkına su verin öldüm dediğim anda teyzem öyle bir cevap verdi ki kartal yuvasından yaptığım tüm alışverişlerim ve almadığım ürünlerin hepsi helali hoş olsun. sağolsun teyzem "oğlum burası beşiktaş ne parası sen beşiktaşlı olsan ne olmasan ne al dolaptan istediğin kadar suyunu iç" dedi ya bu benim yedi sülaleme yeter

:hosgeldin :eyes :icool:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Fatih

Arkadaslar, gsb nin açıklamalarına twitter üzerinden tepki gösterelim.
Hatta mail atıp bu açıklamalarla sadece Fikret Orman ı değil 20 milyonluk bir camiayı karşınıza alıyorsunuz diyelim.

https://mobile.twitter.com/gencliksporbak/status/528301827096584192

Deniz kardeşimiz güzel özetlemiş,

Fikret Orman stada destek için 1 kuruş para almadım dedi,doğru mu?doğru.
Fikret Orman 20 milyon spor toto parası dedi =doğru mu ? doğru.
Fikret Orman bu stadı kendimizin yapıyor olması birilerini rahatsız ediyor dedi.Doğru mu? bu açıklamayı yayınladıklarına göre pek güzel doğru
Ustu kapali tehdit eder gibi bi yazi yazmislar... Ayni yer de stad yapilmasina izin verdik, daha fazla konusma gibisinden... Tum yazi bununla ilgili...

Çevrimdışı ozan062

Ustu kapali tehdit eder gibi bi yazi yazmislar... Ayni yer de stad yapilmasina izin verdik, daha fazla konusma gibisinden... Tum yazi bununla ilgili...

işin en temelinde  onlar işin içinde olmasaydı stadın izinleride alınmazdı fazla yuklenmeyinnn
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

01.11.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Viideo'lu Bakış

Çevrimdışı TURKahvesi

şampiyon olalım barcelona gelsin vodafone arenaya bu yakışır :)

hayır Real Madrid gelsin  :D @Efe

Hala Madrid  :bandit:

Çevrimdışı F1RAt

hayır Real Madrid gelsin  :D @Efe

Hala Madrid  :bandit:

Valla bu stadin acilisina buyuk takimdan ziyade, buyuk mac yakisir, o da sampiyonluk macidir.

Çevrimdışı Efe

Numaralıda kalıp ve demir isleri hızli bugun eski acikta demirlemeyle ugrasiyorlar yeni aciktada kalip demir isleri suruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

ysariusta

• Ziyaretçi

Kusuruma bakmayın tl nereden çıktı yahu.
MB tarafından basılıyor genelde. Amatör işletmelerin bastıkları da var ama kullanışlı olmaz.  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yakup

Valla bu stadin acilisina buyuk takimdan ziyade, buyuk mac yakisir, o da sampiyonluk macidir.

bu stadın açılışına şerefli oyuncularımızdan kurulu karma maç yakışır. Şampiyonluk maçı tokisporla olsa mesela midem kaldırmaz  :lol: :lol:

ilhan mansız , pascal nouma , şifo mehmet , rıza çalımbay gibi isimler karşılıklı oynasınlar biz onları izleyelim.  :ok: :ok: :ok: maf'ı unutmadık onlarda gelsin  :super:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

ysariusta

• Ziyaretçi

bu stadın açılışına şerefli oyuncularımızdan kurulu karma maç yakışır. Şampiyonluk maçı tokisporla olsa mesela midem kaldırmaz  :lol: :lol:

ilhan mansız , pascal nouma , şifo mehmet , rıza çalımbay gibi isimler karşılıklı oynasınlar biz onları izleyelim.  :ok: :ok: :ok: maf'ı unutmadık onlarda gelsin  :super:
Aslında şu satılabilir bir durum; 11 kişilik 4 takıma yarımşar saatlik maç yapma şansı. Açılış günü. 50 liradan satacaksın. Çekilişle belirlenecek 44 kişi. Piyango. Kartal araba dağıtmaktan iyidir ya. Hem kaynak olur. Hemde ne kaynak olur

Çevrimdışı Yakup

Aslında şu satılabilir bir durum; 11 kişilik 4 takıma yarımşar saatlik maç yapma şansı. Açılış günü. 50 liradan satacaksın. Çekilişle belirlenecek 44 kişi. Piyango. Kartal araba dağıtmaktan iyidir ya. Hem kaynak olur. Hemde ne kaynak olur

41,903*50 tl değil mi? yani 2.095.150 tl iyi ve güzel fikir  :ok: :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı cagdas44

MB tarafından basılıyor genelde. Amatör işletmelerin bastıkları da var ama kullanışlı olmaz.  :kop: :kop: :kop: :kop:

Sandalyeden düşüyordum @ysariusta abi :)

@Efe yeni açıkda köşe dönüşü kısa bırkaıldı 3. testereden sonra tekrar yükseliyor gibi yoksa ben mi yanlış gördüm

ysariusta

• Ziyaretçi

41,903*50 tl değil mi? yani 2.095.150 tl iyi ve güzel fikir  :ok: :ok:
neden 41903? şart değil. 50Xyüzbinler

Çevrimdışı keremfrat1

spor bakanı ne demek ıstıyo bı tehlıkemı var @Efe abi  :alala:

Çevrimdışı cagdas44

neden 41903? şart değil. 50Xyüzbinler

@ysariusta abi sanırım 50 TL katılım bedelli bir çekiliş ile A takıma karşı oynama üzerine bir düşüncen var :alala:

ysariusta

• Ziyaretçi

@ysariusta abi sanırım 50 TL katılım bedelli bir çekiliş ile A takıma karşı oynama üzerine bir düşüncen var :alala:
50 tl bedelle bir bilet alacaksın. 44 kişiden biri olacaksın. A takımla değil bu 44 kişiden 4 takım yarım saatlik 2 maç. A takıma karşı kazanma şansın olmaz. Açılış günü planlayacaksın bunu. millet deli gibi o kaleye ilk gol atan adam olmak için alır. ben her ay alırım bir iki bilet. ve ne olursa olsun karşı kalenin oradan ayrılmam  :kop: :kop: :kop: