Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6674636 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi bir fiyat söylenmedi ben bir led 2 dolar civarına mâl oluyormuş ve minimum 20 milyon led gidiyormuş bunu amerikada bir stadyuma yapılan skorborttan aldım ama led fiyatları falan düşmüştür tahminen söylediğin fiyatlara denk gelir gibi
gördün mü abdullah kardeşim ben az bile söylemişim .sağolasın necmi kardeşim ,ben 27 milyon gibi duymuştum. :)

Çevrimdışı Abdullah

gördün mü abdullah kardeşim ben az bile söylemişim .sağolasın necmi kardeşim ,ben 27 milyon gibi duymuştum. :)
gördüm abi gördüm görmez olaydım o paraya neler yaparız biz  :bandit:

Çevrimdışı ahmet türker

Forza full siyah Ahmet abi  :ok:

buda Hull city stadı siyah koltuklu

harikaymış değerli kardeşim. :ok:  :ok:  :ok:

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Merhabalar herkese
Bilginize

istanbul 3.Asliye Hukuk Mahkemesinde 2011/409 E. Aysel Şavkan, Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş ve Gutierrez Hernandes
aleyhine her türlü talep ve dava hakkı saklı kalmak üzere şimdilik 17.965 TL tutarlı kısmi dava açmış olup, davacı davayı 37.965,00 TL olarak
ıslah etmiştir. Mahkemece görevsizlik kararı verilmesi üzerine İstanbul 4. Sulh Hukuk Mahkemesi’nin 2013/270 E. sayılı dosyası üzerinden
yapılan yargılama neticesinde Mahkeme 37.965 TL’nın tahsiline, 37.965 TL’nin 17.965 TL’lik kısmının dava tarihinden, 20.000 TL’lik kısmının
ise 05.01.2012 tarihinden itibaren işleyecek yasal faiziyle birlikte ödenmesine karar verilmiştir.Karar temyiz edilmiş ise de temyiz icrayı
durdurmadığından alacaklıya kısmi ödeme yapılmıştır

Çevrimdışı siyah-1903

Birde tam tersi yönden bakalım  :ebebe:

:lol: bir süre boş boş baktım.. sonra verdim artıyı  :icool:
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı ahmet türker

aynaya mı tuttun kardeşim ,ilginç olmuş . :)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ZEKI

@FARUK cok tesekkurler samet sanada tesekkurler. Bu arada konu disi olacak, passo ankaradaki sivas macinin parasini hesaba yatirmis

Çevrimdışı ahmet türker

emeğinize sağlık zeki ve faruk kardeşlerim . :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Bunu bir daha yapma bence eve gidiyorum diye Kadıköy'de aldım soluğu

Çevrimdışı TØLGA

mustafa foto atmış burada paylaşmamış affına sığınarak burda paylaşıyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2014, 18:40:19
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
beyler bugün çalışma oldumu hiç yoksa bugünde mi oolmadı hoş bana kalsa olmaması en azından bir kaç gün daha iyi olur emekçilerimiz insan muamelesi görmediği bugünlerde bizim stadımızda yağmurda emekçilerimiz çalıştırmak hoş olmaz biz halkın takımıyız çünkü

Çevrimdışı ALBATROS

loca camının klasik beyazmı yoksa biraz siyaha yatkınmı olduğuna karar veremedim sanki az siyaha dönük gibi ama biraz daha koyu olsaymış daha iyi olurdu kadir has locaları klasik beyaz çok kötü duruyor

Çevrimdışı Necmi

arkadaşlar

fb maçı için organizisayon varmı ?!
saat 3 gibi doğu tribünü arkasındaki otoparkta toplanırız

Çevrimdışı murat

BESIKTAS KULUBU, BESIKTAS FUTBOL HISSELERI ILGILI OLARAK MKK'YA BASVURDU - KAP                                     

KAMUOYU AYDINLATMA PLATFORMU'NDA (KAP) YAYINLANAN ACIKLAMAYA GORE; BESIKTAS
J.KULUBU DERNEGI, KURUL KAYDINDA OLAN ANCAK BORSADA ISLEM GORMEYEN STATUDE 17
MILYON TL NOMINAL TUTARLI  BESIKTAS FUTBOL  YATIRIMLARI SANAYI AS.  PAY SENETLERININ BORSADA SATISA KONU EDILEBILMESI AMACIYLA MERKEZI KAYIT KURULUSU’NA BASVURDU

@tayfun şunu biraz Açsan iyi birşeymi?

Çevrimdışı Efe

Yarından itibaren 1 hafta 10 gun herangibi olumsuz hava kosulu gorunmuyor barajlarda toparlandi yeni ayla artik hizlanma zamanı :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Herkese Selam.

Çiçekler'in Sorumluluğundaki Beton Miktarı(Eski Açık+Numaralı) = 31500+16000 = 47500m3
Çiçekler'in Döktüğü Beton Miktarı(Eski Açık+Numaralı) = 22714+11143 = 33857m3

Obitaş'ın Sorumluluğundaki Beton Miktarı(Yeni Açık) = 47500m3
Obitaş'ın Döktüğü Beton Miktarı(Yeni Açık) = 31989m3

Çiçekler, son 1 aylık fark = 2840 + 1397 = 4237m3

Obitaş, son 1 aylık fark = 2321m3

İki firma arasında son 1 aylık beton farkı = 4237 - 2321 = 1916m3

Çevrimdışı ilhan

Aysel ŞAVKAN bizim ve Hernandez'in aleyhine dava açmış ve kazanmış. İyi de bu Aysel ŞAVKAN kim?

Çevrimdışı ucanlaz

Aysel ŞAVKAN bizim ve Hernandez'in aleyhine dava açmış ve kazanmış. İyi de bu Aysel ŞAVKAN kim?

Guti'nin oturdugu Villa'nin sahibi

Çevrimdışı ilhan

Guti'nin oturdugu Villa'nin sahibi
Müteselsilen açılan bir dava olduğundan belliydi zaten teşekkürler hocam

Çevrimdışı Kutay K.

Guti'nin bizde oynarken kaldığı villanın sahibi. Sözleşmeye aykırı olarak villayı tahliye ettiği için dava açmış.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2014, 19:48:40
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Herkese Selam.

Çiçekler'in Sorumluluğundaki Beton Miktarı(Eski Açık+Numaralı) = 31500+16000 = 47500m3
Çiçekler'in Döktüğü Beton Miktarı(Eski Açık+Numaralı) = 22714+11143 = 33857m3

Obitaş'ın Sorumluluğundaki Beton Miktarı(Yeni Açık) = 47500m3
Obitaş'ın Döktüğü Beton Miktarı(Yeni Açık) = 31989m3

Çiçekler, son 1 aylık fark = 2840 + 1397 = 4237m3

Obitaş, son 1 aylık fark = 2321m3

İki firma arasında son 1 aylık beton farkı = 4237 - 2321 = 1916m3

@Sezgin Cengiz abi hoşgeldin ,sana bişey sorcam obitaş bu tempoyla kasım sonuna kadar tablaları bitirir diyorum ben sen ne diyosun ???

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

@Sezgin Cengiz abi hoşgeldin ,sana bişey sorcam obitaş bu tempoyla kasım sonuna kadar tablaları bitirir diyorum ben sen ne diyosun ???

Hangi partları ama? Tribün kısmını soruyorsan yüksek tempo ile Kasım sonunda biter. Ama Testere kirişler bitmez gibi geliyor. Teknik olarak testere kirişlerin bitmesi dahili de mümkün ama fiziksel etkenler dolayısıyla şimdilik mümkün görünmüyor.

Çevrimdışı tayfun

@MURAT abi şirket kendine ait olan 17 000 000 lot BJKAS hissesini borsaya kote ettirdi,bunun anlamı istediği zaman satabilir,tabi bu haberden sonra hisse düştü biraz ama her an hazır değer yaratılabilir hisse satışı ile,iyi yönü 2.50 gibi bir fiyattan satsa(artı eksi %10) 42 000 000 TL kaynak elde ediyor,tabi elindeki hisseler azalıyor o başka konu.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.