Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6675522 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

tasarım yapan arkadaşlardan bir ricam olacak stadın dış sütunlarını bir siyah bir beyaz olarak yapabilirlermi acaba bir görsek nasıl olacak . :alala:

Çevrimdışı Erol Akçınar

daha twitter a bildirim düşmedi ya bu ne hız  :ebebe:
Bu yavaş halim @Abdullah hocam,paslanmışız  :icool:

Çevrimdışı Abdullah

Bu yavaş halim @Abdullah hocam,paslanmışız  :icool:
ee tabi ilk zamanlarındaki erol eastwood yok artık  :evillol:

Çevrimdışı Erol Akçınar

ee tabi ilk zamanlarındaki erol eastwood yok artık  :evillol:
Aynen   :evillol: kış geldi ama başlarım yavaştan  :tabe:

Çevrimdışı yigitcan1903

Obitaştan ilk testere kirişi ne zaman görücez üst katta

Çevrimdışı sallapati

KONU DIŞI :

Destek verelim

Beşiktaş İF - Trabzonspor MP
01.Kasım Cumartesi 17:00  Akatlar İntegral Arena

Bilet Fiyatları
Tam : 20 TL
Öğrenci : 15 TL

Bilet almak için

http://www.biletix.com/etkinlik/RB216/TURKIYE/tr

Çevrimdışı Abdullah

Obitaştan ilk testere kirişi ne zaman görücez üst katta

yağmurun bitmesini takriben ilk 3 iş günü diye tahmin ediyorum :icool:

Çevrimdışı yigitcan1903

yağmurun bitmesini takriben ilk 3 iş günü diye tahmin ediyorum :icool:
Yarın gittim mi bi tane yapıcam artık öyle sıkıntı basıyor  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Yarın gittim mi bi tane yapıcam artık öyle sıkıntı basıyor  :evillol:
E yeni işin hayırlı olsun o zaman abi  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ahmetx

aslında ilk senin cevap vereceğini bekliyordum ,stadları en çok sen araştırıyorsun . siyah harika duruyor değerli kardeşim. :)
Forza full siyah Ahmet abi  :ok:

buda Hull city stadı siyah koltuklu

[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2014, 16:24:41 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tayfun

BESIKTAS KULUBU, BESIKTAS FUTBOL HISSELERI ILGILI OLARAK MKK'YA BASVURDU - KAP                                     

KAMUOYU AYDINLATMA PLATFORMU'NDA (KAP) YAYINLANAN ACIKLAMAYA GORE; BESIKTAS
J.KULUBU DERNEGI, KURUL KAYDINDA OLAN ANCAK BORSADA ISLEM GORMEYEN STATUDE 17
MILYON TL NOMINAL TUTARLI  BESIKTAS FUTBOL  YATIRIMLARI SANAYI AS.  PAY SENETLERININ BORSADA SATISA KONU EDILEBILMESI AMACIYLA MERKEZI KAYIT KURULUSU’NA BASVURDU
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Efe

fotoda hava kapalı olduğudan stad ne güzel görünüyor ilk bitecek tablalar eski açık ve numaralı sonrasında yeni açık taabla yeni ayla yeni tablalara yoğunlaşacağız artık yeni açıkta ilk testere kirişi demir iskeleti bitmek üzere gelecek hafta sonuna kadar 2-3 tanesini bitirirler gibi görünüyor :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

ben pazarda gelemicem yigitcan ama cumartesi stata ugramayi dusunuyorum. Stata gelince haber veririm :ok:
buraya gelip maça gelemeyecekmisin :alala: kötü olmuş bu @Deniz Sezgün

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta tüm tablalar 15 aralığa kadar bitmeli tablalar için 45 gün sürede onlara verdim 1 kasım itibariyle  :D :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

fotoda hava kapalı olduğudan stad ne güzel görünüyor ilk bitecek tablalar eski açık ve numaralı sonrasında yeni açık taabla yeni ayla yeni tablalara yoğunlaşacağız artık yeni açıkta ilk testere kirişi demir iskeleti bitmek üzere gelecek hafta sonuna kadar 2-3 tanesini bitirirler gibi görünüyor :ok:
abi ekim 15-20 arası eskı acık numaralı sence bıtermı :)

Çevrimdışı Deniz Sezgün

buraya gelip maça gelemeyecekmisin :alala: kötü olmuş bu @Deniz Sezgün
aynen abi simdi ciktim tokiden. Pazartesi is var birde donus o yorgunlukla nasil olur bilemedim aracla gelmedim kotu oldu. Kombine aldik derbide istanbula geldik ama maca kalamiyorum.

Çevrimdışı Necmi

aynen abi simdi ciktim tokiden. Pazartesi is var birde donus o yorgunlukla nasil olur bilemedim aracla gelmedim kotu oldu. Kombine aldik derbide istanbula geldik ama maca kalamiyorum.
dostum araç problemmi nerden istersen alırım sonrasında nereye istersen bırakırım hiç sıkıntı değil @Deniz Sezgün

Çevrimdışı dropoon

burasının tek sefer birlikte yapılma ihtimali varmıdır. tablası vs.

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Saol Necmi abi o zaman gece ankaraya nasil doneceg8mi bir daha dusuneyim bir kolay yol bulunca haber veririm @Necmi abi.

Çevrimdışı ahmetx

yeni açık 1. kat kalıpsız görüntüsü güzel olmuş,numaralı 1. katıda tam olarak bitirsek stadyum dikdörtgeni ortaya tam olarak ortaya çıkmış olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

temel atıldığından beri bu üç tabla hep aynı doğrultuda yukarı çıkıyor 3 parça halinde en üst tablaya ulaşılması için 3 bölüm bittikten sonra bi 3 bölüm daha kalıyor sütunların dikilip testerelerin son bölümünün yapılabilmesi için 6 tane daha tabla betonu atılması lazım yeni açıkta her biri 7 günde bitse ortalama 6x7 42 gün yapar gayet yeterli bir süre veriyorum onlara 45 gün :biggrinking: :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AdemG

Saol Necmi abi o zaman gece ankaraya nasil doneceg8mi bir daha dusuneyim bir kolay yol bulunca haber veririm @Necmi abi.

Direk ankara ya biraksa fena olmazdi aslinda.. :D

Çevrimdışı dropoon

temel atıldığından beri bu üç tabla hep aynı doğrultuda yukarı çıkıyor 3 parça halinde en üst tablaya ulaşılması için 3 bölüm bittikten sonra bi 3 bölüm daha kalıyor sütunların dikilip testerelerin son bölümünün yapılabilmesi için 6 tane daha tabla betonu atılması lazım yeni açıkta her biri 7 günde bitse ortalama 6x7 42 gün yapar gayet yeterli bir süre veriyorum onlara 45 gün :biggrinking: :biggrinking:

hepsi birden yapılsa ne şekil olurdu bea  :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Necmi

tamamdır haber bekliyorum @Deniz Sezgün eğer otogar seçeneği olursa maç çıkışı Murat bırakır seni hızlı tren saatlerini bilmiyorum ama pendikten kalkıyor sanırım ben bırakırım hiç sorun değil yeterki gelmişken derbiyi kaçırma