Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6681247 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yakup

Stat 23 metre geriye kaymış 8 metre aşağı inmiş.. Nasıl Tribun tribün yıkıp yapalım.
Bunu Aziz bana bi anlatsın diyor başkan   :ebebe: :ebebe:

bence stat başka yere kaymış. başkan onu açıkladı  :lol: :lol: :lol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimiçi Necmi

merhaba arkadaşlar aylardır forumu takip ediyorum kayıt olmak bugüne nasipmiş   :)
:hosgeldin

Çevrimdışı ALBATROS

:busted_cop: :busted_cop:klübümüze destek olmalıyız arkadaşlar maddi durumu olan herkes ekstradan ürünler alsın en kritik dönemdeyiz stad yapıyoruz bu iğrenç düzene karşı güçlenmeliyiz ben kredi borçlarımı ödeyip elimde para olunca destek olmayı düşünüyorum

Çevrimdışı Yakup

fb + partizan maçları olimpiyatta. sonra ibb maçı başakşehirde. sonra oturup konuşacağız. ama istanbulda ki beşiktaşlılardan destek gelmezse maçlarımızı ankara'da oynayacağız. başkan biletleri bitirin diyor.  :ok: :ok:

Çevrimiçi murat

BEŞİKTAŞ TÜRKİYENİN EN BÜYÜK KULÜBÜDÜR. :claps: :claps:

Çevrimdışı Yakup

Biz stadı kendi kaynağımızla yapıyoruz dedikçe bazıların zoruna gidiyor. geçen gsgm açıklama yaptı 20 milyon tl verdik diye ne için verdin ? Beşiktaş'ın adı oyunlarda adı geçiyor diye bunu her kulübe vermiyor musun?

Beşiktaş'ı kimse 3. büyük yapamaz. BEŞİKTAŞ BU ÜLKENİN EN BÜYüK KULÜBÜDÜR.  :ok: :ok: :ok: :ok: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı quentine83

başkan biraz polemikten kaçıyor gibi geldi bana.belki dogrusuda budur şu kritik zamanda.
sorulan sorulara cuk oturan cevaplar vermiyor.yüzeysel gidiyor.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Serjo

BEŞİKTAŞ TÜRKİYENİN EN BÜYÜK KULÜBÜDÜR. :claps: :claps:

Bize göre DÜNYANIN EN BÜYÜK KULÜBÜ  :)
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Yakup

Bize göre DÜNYANIN EN BÜYÜK KULÜBÜ  :)

imzam da yazdığı gibi aslında hayat....

Çevrimdışı Abu Ali Imran

bence stat başka yere kaymış. başkan onu açıkladı  :lol: :lol: :lol:

evet dogru soyluyon iyi kaymis  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Fikret Orman fena vurdu Beşiktaş dusmanlarina helal olsun :super:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yavvuzz

Başkan çok önemli bir şey söyledi duygulandım . Beşiktaşlılar artık ayağa kalkmıştır ve o stadı doldurmalılar dedi. Harbiden hafta sonu o stadı doldurmalıyız . Lamı cimi yok 18 milyonluk İstanbul o stadı dolduramıyorsa gitsinler parklarda bahçelerde salıncak tutsunlar , gelmesinler maçımıza artık . Ayıp kardeşim ya...

Çevrimdışı Fatih

Bu zamana kadar ki en iyi konusmasiydi baskanin...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi murat

başkan biraz polemikten kaçıyor gibi geldi bana.belki dogrusuda budur şu kritik zamanda.
sorulan sorulara cuk oturan cevaplar vermiyor.yüzeysel gidiyor.
yüzeysel geçmedi yakından takip edenler ne demek istediğini gayet iyi anladı.belki sporu haftadan haftaya özet takip seviyesinde izleyenler çok birşey anlamamış olabilir.

Çevrimdışı ahmetx

mabedin fotoları birleştirdim ama çok iyi sonuç alamadım. :bawling:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı quentine83

bu arada yeni açıkta 5 adet tabla alanı kaldı parça parça yaptıkları için.hepsi 1 er hafta sürse aralık ortası tabla işi biter.tabi o arada testere kirişler de ortaya kadar gelmiş olur.1 ayda diğer testereler sürer maksimum.ocak 15 te teslim ederler ön tarafı...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

yüzeysel geçmedi yakından takip edenler ne demek istediğini gayet iyi anladı.belki sporu haftadan haftaya özet takip seviyesinde izleyenler çok birşey anlamamış olabilir.
ben elemanın 80 ilden destek geldide bir istanbuldan gelmedi sorusuna başkanın ne cevap verdiğini tam anlayamadım şahsen....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı idilahmet

emeğine, yüreğine sağlık  :claps:

Çevrimdışı Deniz

Ne yalan soyleyim konustukca GURURLANDİM
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı onurt

Sevgili @bjk_mabet, vaktin olur cevaplarsan sevinirim.
ilerde izin alınması durumunda eski Açıkda alçak kalan tribüne çelik yapı ile ilave yapılabilir mi?
fotoda çok kötü bir şekilde göstermeye çalıştığım gibi?

"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Olay budur başkan
İşte Beşiktaş başkanı böyle konuşur
Fenerbahçeyi yeneceğiz

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Bence cok guzel olmus :sevinc

Çevrimdışı quentine83

Sevgili @bjk_mabet, vaktin olur cevaplarsan sevinirim.
ilerde izin alınması durumunda eski Açıkda alçak kalan tribüne çelik yapı ile ilave yapılabilir mi?
fotoda çok kötü bir şekilde göstermeye çalıştığım gibi?

sütunlarla son testere kiriş arasında baya bi mesafe var sanırım.ordan yukarı dogru gidince sütunları baa bi aşıyor sanırım açı olarak...benimki sadece tahmin ...
İsmet Yarkın ONUR