Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6684977 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ALI RIZA

stat düğün moduna girdi folklor ekibi hazır çalsın davullar zurnalar...
halay başı pompacı 6 mikser de halayda 

Çevrimdışı sallapati

eskiden hafriyat kamyonları girer çıkardı üçlü beşli geceleri.. şimdi mikserler geçiyor  :bandit:

Çevrimdışı idil

Bizim stadın üst kat sıra sayıları alt kattan daha az olduğu için (yeni açık hariç) estetik olarak köşelerin azalması mantıksız geliyor dikkat ederseniz kapalıda bombe hiç belli olmuyor dümdüz gibi ama diğer statlara bakın bombe çok net ortaya çıkıyor. Çünkü bombeli stat yapıyorsanız üst katların sıra sayıları daha fazla olmak zorunda, ortaya doğru yükselmesi lazım ki bombe ortaya çıksın..

Örnek bizim stadın kapalısı dümdüz gibi ama san mames stadı kapalı tribün bombesi estetik olarak çok şık duruyor..

Evet bu tip statlar şık duruyor ancak inanın (İÇERİDEKİ) şıklık umrumda değil benim..Stadımızın dışı zaten çok şık...Dolayısıyla şık yerine kaba olsun ama bir o kadar baskllı olsun cehennem çukuru gibi rakibin üzerine üzerine insin, galibiyetimiz kaçınılmaz olsun...bunun için de en merak ettiğim konu KOLTUK DİZİMİ konusu benim için...mesela bu stattaki ve tt arena daki gibi koltuklar kadar boşluk istemiyorum ben :))) kapasiteye de takık biri olarak daha sıkışık dizildigi taktirde kapasitenin artacagını fa düşünüyorum...hem biz oturmayan bi taraftarız aşırı konfora da gerek yok siz nw düşünüyosunuz??
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı idil

stat düğün moduna girdi folklor ekibi hazır çalsın davullar zurnalar...
halay başı pompacı 6 mikser de halayda 

Hahahahhaa çok güldüm buna  :evillol: :lol: :evillol:

Çevrimdışı sallapati

Evet bu tip statlar şık duruyor ancak inanın (İÇERİDEKİ) şıklık umrumda değil benim..Stadımızın dışı zaten çok şık...Dolayısıyla şık yerine kaba olsun ama bir o kadar baskllı olsun cehennem çukuru gibi rakibin üzerine üzerine insin, galibiyetimiz kaçınılmaz olsun...bunun için de en merak ettiğim konu KOLTUK DİZİMİ konusu benim için...mesela bu stattaki ve tt arena daki gibi koltuklar kadar boşluk istemiyorum ben :))) kapasiteye de takık biri olarak daha sıkışık dizildigi taktirde kapasitenin artacagını fa düşünüyorum...hem biz oturmayan bi taraftarız aşırı konfora da gerek yok siz nw düşünüyosunuz??

katılıyorum sana .. ben de sıkışık olmasından yanayım ama belli standartlara göre yapıyorlar.. bizim tribünler fb stadı gibi sıkışık olsa 50bin civarı olurdu bu haliyle

Çevrimdışı Coupe

@bjk_mabet

Juventus arena stadının tribün eğimleri konusunda bilginiz var mı?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Kapasite konusu sürekli konuşuldu stad 50bin'lik kapasiteye göre dizayn edildi ama başta verilen izinlere göre 41.903 kişiden fazlasına ne bilet satabiliriz ne de stada sokabiliriz ,ileride revize edilirse kapasitenin artması konusunda sorun olmaycak çünkü dizayn edilirken bunlar göz önüne alınmış durumda.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı idil

katılıyorum sana .. ben de sıkışık olmasından yanayım ama belli standartlara göre yapıyorlar.. bizim tribünler fb stadı gibi sıkışık olsa 50bin civarı olurdu bu haliyle

Ya bıktım şu standartlardan ne gerek var standarda :( fener yapmışsa yasal değildir bi sorun olmaması lazım neden sıkışık olmasın ki

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2014, 00:50:52 hsacomtr ]

Çevrimdışı idil

Kapasite konusu sürekli konuşuldu stad 50bin'lik kapasiteye göre dizayn edildi ama başta verilen izinlere göre 41.903 kişiden fazlasına ne bilet satabiliriz ne de stada sokabiliriz ,ileride revize edilirse kapasitenin artması konusunda sorun olmaycak çünkü dizayn edilirken bunlar göz önüne alınmış durumda.

Neden peki?? Neden max o kadar bilet satıyoruz??

Çevrimdışı bjk_mabet

Herkese merhaba,

Eski takipçi yeni üyeyim. Herkese güzel katkıları için teşekkürler

Mabetten ricam: basket galibiyeti şerefine kısaca bilgi verse. Basket projesinin kabaca projesi belli gibi mi? En azından nereye yapılacağı vs. Çok bekleyecek miyiz o proje için?

Bu arada güneş paneli fotosu atmıştın. Detaylı bilgi vermedin o konuda. Çatı konusunda daha detaylı bilgi vereceğin bir zaman olacak mı? :)
Basket sahası için henüz cok erken en iyi ihtimal ile 2-3 yıllık bir süresi var yapımı için...
evet çatı ve güneş panelleri ile ilgili yılbaşından sonra daha net ve kesin görseller gelicek..

Çevrimiçi murat

Çok sıkışık olmayacak iki koltuk arası 4-5 cm olacak ve bu şekilde 45 bin kişi rahatlıkla sığıyor.

Çevrimdışı sallapati

@bjk_mabet senden bir ricam var.. kapalı en üstten hd video çekermisin panaromik stadı gösteren ..2-3 hafta önce yaptığın gibi..

boş zamanın olursa tabi.. 1 dakikalık bir video

Çevrimdışı bjk_mabet

koltukları biliyorsun hatta resimlerin bile var asıl sen ne düşüyorsun bu konuda :)

Çevrimdışı megiddo

Statik açısından artık imkansız..
evet artık imkansız, önceden anıtlar ile anlaşılsaydı belki betonarme olmadığı için izin de çıkabilirdi, oldu bitti artık hayırlısı olsun diyelim.

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet

Juventus arena stadının tribün eğimleri konusunda bilginiz var mı?
malesef bu konuda bir bilgim yok..

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet senden bir ricam var.. kapalı en üstten hd video çekermisin panaromik stadı gösteren ..2-3 hafta önce yaptığın gibi..

boş zamanın olursa tabi.. 1 dakikalık bir video
önümüzdeki ay yapıcağım yine videolu bir gösterim...

Çevrimiçi murat

Çok fazla kafaya takmayın öyle bir açılış yaparsınki 50 bin kişilik açarsın kimsenin sesi çikmaz

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Neden peki?? Neden max o kadar bilet satıyoruz??

İnşaat yapılmadan önce alınan izinlerde kapasite vs. hertürlü bilgi onaylayan kurumun önüne gidiyor konu Beşiktaş olunca her türlü engellemeyi yaptıkları için kapasite için 41.903'ten fazlasına izin vermiyorlar bu yasal sınırdır herhangi aksi bir durumda yasal işleme tabii tutabilirler diye biliyorum.

Çevrimdışı idil

koltukları biliyorsun hatta resimlerin bile var asıl sen ne düşüyorsun bu konuda :)

Koltuklar gayet güzel onlara lafım yok ben aralıklarını merak ediyorum :) kapasiteyi daha da arttırabilecek şekilde dizilmelerini hatta yeni açığın kaldırılabilir koltuk olmasını istiyorum :tabe: hayalse hayal :(((

Çevrimdışı sallapati

önümüzdeki ay yapıcağım yine videolu bir gösterim...

kapalı üst kat en ortadaki seyirci çıkış tünelinden girerken videoya alır mısın.. stadın tünelinden stada giriş nasıl bir ambiyans  olacak merak ettim.. @bjk_mabet