Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685799 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

Kasım ayı sonunda yeni açıkta tüm tablalar biterse eğer Ocak ortasını bulmaz tribün kabasının bitmesi :ok:
Anıl benim beklentim kaba inşaatın 1 senede bitirilmesi hedef konulmuş olabilir.benim beklentim 27 aralık 31 aralık arası :icool:

Çevrimiçi Necmi

Bjk Mabetten intihar yeri resmen

burası alçak dedikleri eski açık tribünü oluyor :D

Çevrimdışı asi_kartal

Bizim stadın üst kat sıra sayıları alt kattan daha az olduğu için (yeni açık hariç) estetik olarak köşelerin azalması mantıksız geliyor dikkat ederseniz kapalıda bombe hiç belli olmuyor dümdüz gibi ama diğer statlara bakın bombe çok net ortaya çıkıyor. Çünkü bombeli stat yapıyorsanız üst katların sıra sayıları daha fazla olmak zorunda, ortaya doğru yükselmesi lazım ki bombe ortaya çıksın..

Örnek bizim stadın kapalısı dümdüz gibi ama san mames stadı kapalı tribün bombesi estetik olarak çok şık duruyor..

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Estetiklikten çok umarım hangi tip daha çok baskı uyguluyorsa ondan yapılır :)

Mutlaka birden fazla bir sebebi vardır hiç birimiz mimar,mühendis olmadığımız için kesin bir tahmin yapmak zor.  :)

Çevrimiçi murat

Estetiklikten çok umarım hangi tip daha çok baskı uyguluyorsa ondan yapılır :)
Baskıya etki etmez .eski stadın oval yapısını koruma amaçlı o kısımlar alçak yapılmıştır.köşeler 3 sıra yükselirse oval yapı daha bir kare görünüme döner.

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı Efe

stad muazzam bişekilde yükseliyor

tribün kabası için son 73 gün  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi bende kim fark edecek diye bekliyorum arka taraf  zaten su an yapılan havada duran kısımalçak atlasan ne olacak ecelin gelmediyse ayagını kırar veya burkarsın

Çevrimiçi murat

-10 :D

Çevrimdışı ALI RIZA

-10 :D
var bugun bişeler bizimkilerde keyfleri bayyaaa yerlerinde -10 63 desene murat abi  :kop: hadi inşallah

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Bu hız ile bitecek gibi duruyor inşallah aksaklıklar olmaz.

Çevrimiçi murat

Alıntı yapılan: ALI RIZA link=topic=878.msg87335#msg87335 date=141462033yi3
var bugun bişeler bizimkilerde keyfleri bayyaaa yerlerinde -10 63 desene murat abi  :kop: hadi inşallah
Yok birşey sadece her tablayı 15 günden hesap ediyorum yeni açık 30 güne ilk kat tribün tamamen biter.o sürede kirişler epey yol alır aralık ayı içinde testere işi kalır tribün bölümüne.sonuçta en son bitecek tribün yeni açık olacağı için diğer yerleri hesaplamaya gerek yok. :lol:

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi kendine gelememis anlasilan, sesi solugu cikmadigina gore  :lol:
fotograflar harikaydi yukleyen, ceken emegi gecen herkese tesekkurler.
Cok verimli bir ekim ayi gecirdik. Daha iki gunu de var ekimin  :kop: :kop: Kasimda boyle gecerse isler cok daha kolaylasmis olacak.
:utan akşam bir tarafımız kırılmadan ucuz atlattık ama :D @ZEKI

Çevrimdışı megiddo

öteden beri söylediğim şey, man city kale arkasını tam da düşündüğüm gibi çelik konstrüksiyon ile yapmış, bizim eski açığın 2. katın devamını böyle düşünüyorum da güzel olurdu.

fotolar stadyumlar facebook sayfasından alıntıdır.

Üst kat tribünlerin harcına epimedyum atsan bu kadar dik olmaz,  bunlar nasıl yapmış helal olsun  :evillol:

Çevrimdışı Caner

öteden beri söylediğim şey, man city kale arkasını tam da düşündüğüm gibi çelik konstrüksiyon ile yapmış, bizim eski açığın 2. katın devamını böyle düşünüyorum da güzel olurdu.

Daha önce çok konuşuldu, yapım maliyeti, bakım maliyeti ve dayanıklılık gibi sebeplerden olmuyor..

Çevrimdışı sallapati

73 gün olması için hem Obitaşın  hem de çiçeklerin haftada 2 tane testere kiriş yapması lazım..

Bunun yanında  tabla atması ve dış kolonları da yapması lazım...

Çevrimdışı Stavrum

Herkese merhaba,

Eski takipçi yeni üyeyim. Herkese güzel katkıları için teşekkürler

Mabetten ricam: basket galibiyeti şerefine kısaca bilgi verse. Basket projesinin kabaca projesi belli gibi mi? En azından nereye yapılacağı vs. Çok bekleyecek miyiz o proje için?

Bu arada güneş paneli fotosu atmıştın. Detaylı bilgi vermedin o konuda. Çatı konusunda daha detaylı bilgi vereceğin bir zaman olacak mı? :)

Çevrimiçi murat

Herkese merhaba,

Mabetten ricam: basket galibiyeti şerefine kısaca bilgi verse. Basket projesinin kabaca projesi belli gibi mi? En azından nereye yapılacağı vs. Çok bekleyecek miyiz o proje için?

Bu arada güneş paneli fotosu atmıştın. Detaylı bilgi vermedin o konuda. Çatı konusunda daha detaylı bilgi vereceğin bir zaman olacak mı? :)
:hosgeldin

Çevrimiçi Necmi

Herkese merhaba,

:hosgeldin

Çevrimdışı Deniz

fotolar stadyumlar facebook sayfasından alıntıdır.
Statik açısından artık imkansız..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba