Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685921 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı attila_metu

Merhaba,
kaba bitişi için oyumu 80-120 olarak kullanmıştım ancak
 bjk_mabet in fotolardan sonra gordum ki şubat sonuna ancak yetişecek gibi.
maalesef numaralı eski açık arasındaki boşluk numaralinin %25 i , eski açığın % 15 i gibi.

Çevrimdışı Deniz

@MURAT abi aynı düşünceleri paylaşıyoruz.stad bitince birlikte bir kapalı üstten izleyelim  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimiçi murat

Bugün fotoları siteye yükleyen ve beni misafir eden @Necmi abiye çok teşekkür ederim.yeni aramıza katılan arkadaşlara  :hosgeldin diyor ve ziyaretçi arkadaşlarıda aramızda bu güzel ortamda birlikte olmaya çağırıyorum.

Çevrimdışı Deniz

Taraftarlarımızın Cumhuriyet Bayramı kutlamalarından  :claps: :claps:

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Bugün fotoları siteye yükleyen ve beni misafir eden @Necmi abiye çok teşekkür ederim.yeni aramıza katılan arkadaşlara  :hosgeldin diyor ve ziyaretçi arkadaşlarıda aramızda bu güzel ortamda birlikte olmaya çağırıyorum.
Hangi Fotograflar  :alala: :alala:

aurıca siteye aynı anda 50 resim yükleyince site biraz kasma yaşandı normaldir :)

ysariusta

• Ziyaretçi

@ysariusta 120 günde testere kirişleri bitirirlerse daha ne istiyorsun Şubat sonu yapar  :evillol:
tribün kabasına 73 74 diyoruz sen 120 den bahsediyorsun. @Oktay zaman kayması mı var nedir

Çevrimdışı Deniz

Hangi Fotograflar  :alala: :alala:

aurıca siteye aynı anda 50 resim yükleyince site biraz kasma yaşandı normaldir :)
Biraz?  :alala:

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ZEKI

Teşekkürler bana şikayetler Necmi abiye  :D
@Necmi abi kendine gelememis anlasilan, sesi solugu cikmadigina gore  :lol:
fotograflar harikaydi yukleyen, ceken emegi gecen herkese tesekkurler.
Cok verimli bir ekim ayi gecirdik. Daha iki gunu de var ekimin  :kop: :kop: Kasimda boyle gecerse isler cok daha kolaylasmis olacak.

Çevrimdışı asi_kartal

Kapalı üstten pankart asıldığı zaman localara bir sıkıntısı olur mu   :alala:
120 Ziyaretçi var hey maşallah  :bandit:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı riza calli

Mebetin fotolarinda eski açık üstten bakınca aly katın yarısı gözüküyor ama kapali üstten bakınca alt kat göZükmüyor. Acaba egimleri farkli mi tribünlerin.

Çevrimiçi murat

Kasım ayı sonunda obitaşın tablaları bitirmiş aralık ayında 2. Kat testere kirişlerin 1/3 ünü tamamlamış olmasını bekliyorum :D

Çevrimdışı quentine83

resimler harikaydı.bugün resim olarak resmen doyduk.
benim şuan tek temennim yarından itibaren yeni açık kapalı ya doğru betonlanan üst katın sütunlarını ortaya kadar dikmeleri .o zaman epey bi yol almış olacağız...
İsmet Yarkın ONUR

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Peki neden? :((( anıtlar kurulu nu yine?

Estetik bir görünüm için yapılıyor birazda sanırım Emirates stadından esinlenilmiş ama gayet güzel görünecektir bittiğinde en azından kutu gibi kaba bir beton yığını olmayacak  :)   @mactaupe

Çevrimdışı idil

Şöyle bir görselle destekleyelim. Stad saraçoğlu gibi dikdörtgen bir formda değil eski inönüye selam çakacak şekilde mümkün olduğunca oval bir şekilde dizayn edildi. bu ovalliği sağlayan dış kolon düzeninin bir sonucu olarak tribün testere kirişleri köşelerde kenarlara göre bu dış kolonlarla daha erken (ve dolayısıyla daha alçak bir noktadan) kesişiyor. bu sebepten köşeler daha alçak. köşelerin yüksek olması için ovallikten taviz vermelerindense eski inönünün en önemli özelliklerinden biri olan oval formu korumaları bence daha iyi olmuş.

Kapasiteye küçüktüyorsa sevmedim, bir şey değişmiyorsa sorun yok :/
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Anıl

Kasım ayı sonunda obitaşın tablaları bitirmiş aralık ayında 2. Kat testere kirişlerin 1/3 ünü tamamlamış olmasını bekliyorum :D
Kasım ayı sonunda yeni açıkta tüm tablalar biterse eğer Ocak ortasını bulmaz tribün kabasının bitmesi :ok:

Çevrimdışı Anıl

Kapasiteye küçüktüyorsa sevmedim, bir şey değişmiyorsa sorun yok :/
4 köşenin toplam kapasiteye etkisi -1500'den fazla değildir :ok:

Çevrimdışı quentine83

benimde beklentim o yönde .hatta ekipler bölündüğü için bir yandan tablalar biterken bir yandan da numaralıya doğru tam ortaya gelebilir testere kirişler.yani testere kirişlerin yarısı bile bitebilir.malum başka iş kalmayacak tablalardan sonra...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı idil

Estetik bir görünüm için yapılıyor birazda sanırım Emirates stadından esinlenilmiş ama gayet güzel görünecektir bittiğinde en azından kutu gibi kaba bir beton yığını olmayacak  :)   @mactaupe

Estetiklikten çok umarım hangi tip daha çok baskı uyguluyorsa ondan yapılır :)
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı Efe

epeydir bu kadar ayrıntılı fotoğraf yayınlıyamamıştım baskette gelen galibiyetin üzerine iyi oldu bu :)

döktürmüşsun harika fotolar 6 kasımda yanındayım :D
Şampiyon Beşiktaş JK