Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6684939 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

BJK Mabet Saha görünüşü 27.70 siz söyleyin 28 m

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

yeni gelen arkadaşlar dışarıdan izlemeyen buyrun gelin sizlerde sohbete katılın...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Mehmet92

Yeni açık-numaralı dönüş betonlanıyo,şükür Allah'a  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  6 dk.6 dakika önce
Tüm merak ettikleriniz için http://www.besiktasarena.com  bekleriz gelin Beşiktaşımızı stadımızı konuşalım...

@bjk_mabet emin misin abi ? :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Bjk Mabetten gün boyu 1

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Çevrimdışı yigitcan1903

Cuma geliyorum kapalı üstte yerime yerleşiyorum
Koltuk şart değil
7/24 ordayım,ihtiyaç halinde ıslık çalınız @bjk_mabet

Çevrimdışı Türkay

Bjk Mabetten intihar yeri resmen

Çömelerek bakıyorum  :lol: Yükseklik korkum yok ama hep başım dönüyo böyle yerlerde nedense
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı bjk_mabet

epeydir bu kadar ayrıntılı fotoğraf yayınlıyamamıştım baskette gelen galibiyetin üzerine iyi oldu bu :)

Çevrimdışı Anıl

@bjk_mabet şuan için tek merak ettiğim skorboard :bandit: Merakımı gidermek için Pazar gününe kadar beklemem gerekiyor mu abi :evillol:

Çevrimdışı Türkay

Yarın okul var o yüzden ben yatıyorum herkese iyi geceler. İnşallah Mabet abiye bol soru gelir de yarın tek tek okurum hepsini.  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

epeydir bu kadar ayrıntılı fotoğraf yayınlıyamamıştım baskette gelen galibiyetin üzerine iyi oldu bu :)
site su an şokta  :kop: kaç gündür böyle foto görmemişti diye agır ağır yükleme yapıyor basket yaradı heleki 4 dk boyunca sayı atamadık ya çıldırttı resmen kazanan biz olduk hakemleri de yendik

Çevrimdışı cagdas44

@bjk_mabet abi kulüp bir an önce hava sporları dalını açsın ve taraftara serbet ve yamaç paraşütü eğitimi versin abi bu nasıl bir diklik bu nasıl eğim :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

Son paylaşım çalışanların özverisi ve çalıştıkları yere olan saygılarıdır..tekrar sizlerinde huzurunda onların CUMHURİYET BAYRAMINI  kutluyorum...

Çevrimdışı lfegol

Çevrimdışı bjk_mabet

Son paylaşım çalışanların özverisi ve çalıştıkları yere olan saygılarıdır..tekrar sizlerinde huzurunda onların CUMHURİYET BAYRAMINI  kutluyorum...
sanırım ziyaretci akınını kaldıramadı :)

Çevrimdışı cagdas44

:claps: :claps: RT lerim :)

Çevrimdışı megiddo

@bjk_mabet 1. loca katında locaya ait koltuk olacakmı tribünün içinde, kırmızı milletvekili koltuğu gibi olanından hani :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Deniz

Çevrimiçi murat

Çömelerek bakıyorum  :lol: Yükseklik korkum yok ama hep başım dönüyo böyle yerlerde nedense
Şu kapalının tepesinden maç seyretmeden ölürsem gözüm açık gider

Çevrimdışı Mehmet Volkan

Bir düşüncem bir de sorum var...
Misafir tribünü kesinlikle eski açıkta olmalı.Yeni açık devasa bir tribün olacak ve oradaki bütünlük korunmalı ki locada yok zaten.Dortmundun ünlü süd tribünü gibi bütünlük arz eden itici bir tribün olacaktır.(Gerçi süd 25000 kişilik ama olsun)
Ayrıca diklik için Juve diyoduk maşallah San Mames olmuş bu:)))Kesinlikle teknik heyetten biri en üst kattan izlemeli maçları o derece:)
Sorum kısa;Kapalı localarda birşeylermi görüyorum ne?  :icool: