Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6692194 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

valla güldüğüme bakmayın moral bozuk ya kendime gelemedim dünkü mağlubiyetten sonra neden böyleyim yaa  :bawling: :bawling: :bawling:
bu konuda tek değilsin emin ol...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

:kop: :kop:

Şakası bile kötü bunun,o bölgeyi umarım bir an önce eski haline getirmişlerdir yoksa bir kaç güne kalmaz renkli basının diline düşeriz inşaat aşamasında çöktü diye.

Çevrimdışı Deniz

"Bağımsızlıktan yoksun bir ulus, uygar insanlık karşısında uşak olmaktan kurtulamaz."
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Şakası bile kötü bunun,o bölgeyi umarım bir an önce eski haline getirmişlerdir yoksa bir kaç güne kalmaz renkli basının diline düşeriz inşaat aşamasında çöktü diye.
Halledilmiş,sorun yok  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 28 Ekim 2014, 23:55:16
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
+1903

Çevrimdışı Efe

düzeltildi bişey yok sıkıntı yapmayın yarın foto çekmeye gelirlerse şok olurlar  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

düzeltildi bişey yok sıkıntı yapmayın yarın foto çekmeye gelirlerse şok olurlar  :D

Halledilmiş,sorun yok  :tabe:

Obitaş son bir kaç ay'dır hepimizi utandırıyor futbol takımımız gibi iyi işler çıkarıyor dünkü maç hariç tabi  :)

Çevrimdışı sallapati

"Bağımsızlıktan yoksun bir ulus, uygar insanlık karşısında uşak olmaktan kurtulamaz."
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

:claps: :claps:

Çevrimiçi Necmi

Yok zaten saygıdeğer abim,benim derdim işin mangal kısmı da değil,daha uzun vadeli vodafone arena'da da devam edicek muhabbetin parçası olabilmek  :)
@aktar_ismail in mangalından bahsediyoruz tat öyle konuş sonra mangal için her maça gelirsin :D elbette artık hep beraberiz :tabe: @Mehmet92

Çevrimdışı AhmetY

tokistar ve Vodafone Arena'nın 16 günlük prekast döşemede ilerleme seviyelerini karşılaştırdım da neden biz bu kadar yavaşız bu konuda? Acaba bilerek mi ağırdan alınıyor yoksa ellerinden gelen bu mu? Eğer buysa durum vahim. Alan yok falan deniliyor ama bu kadar da yavaş olunmaz ki yani :/

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı sallapati

tokistar ve Vodafone Arena'nın 16 günlük prekast döşemede ilerleme seviyelerini karşılaştırdım da neden biz bu kadar yavaşız bu konuda? Acaba bilerek mi ağırdan alınıyor yoksa ellerinden gelen bu mu? Eğer buysa durum vahim. Alan yok falan deniliyor ama bu kadar da yavaş olunmaz ki yani :/

abi yapılmayan tribünün prekastı hızlı olsa ne olur :D toki arena tribün bittikten sonra yapılmış.. muhtemelen 2 vinç geldi

Çevrimdışı Deniz

@AhmetY bizde vakit çok hızlı yapmamıza gerek yok ..

Çevrimdışı AhmetY

Hani ucu ucuna gitseler en azından da kaba bittiğinde bi de çatı için prekastları beklemesek fena olmaz  :icool:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Hocam toki ile bizimkinin sistem tamamen farklı onlar tüm alt katları bitirip başlamışlar bizimkiler yapılan bölgeye hemen takıyorlar zaten takılması gereken başka da yer yok kapalı-eski açık üst kat dönüş kısmında ise kule vinç sökülmeden prekast vinci o bölgeye geçemez. 1 ay içinde kaldırılacak ama o vinç ondan sonra üst kat'taki değişim için net bir şey söylemek mümkün olur kapalıdaki prekastların çoğunuda sarı vinç takmıştı şimdiki mevcut paletli vinçten önce,paletli vinç gayet hızlı çalışıyor.

Çevrimdışı AhmetY

Tamamdır teşekkürler cevaplarınız için  :claps:

Çevrimdışı sallapati

Hani ucu ucuna gitseler en azından da kaba bittiğinde bi de çatı için prekastları beklemesek fena olmaz  :icool:

o hızı ayarlarlar merak etme

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 00:10:59
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Sizce yeni acigi cicekler yapsaydi suan yeni acik hangi asamada olurdu ?? Cunki her ne kadar ilk baslarda cok yavas gitselerde sanki suanki hizlari ciceklerin bikac kat uzerinde kafa kafaya gibi olabilir ya da cicekler biraz daha fazla is yapilmis olabilirdi diye dusunuyorum :alala:

Çevrimdışı Serkan7738

Sizce yeni acigi cicekler yapsaydi suan yeni acik hangi asamada olurdu ?? Cunki her ne kadar ilk baslarda cok yavas gitselerde sanki suanki hizlari ciceklerin bikac kat uzerinde kafa kafaya gibi olabilir ya da cicekler biraz daha fazla is yapilmis olabilirdi diye dusunuyorum :alala:

bence son kat bitmis ama en ust testereler henuz baslamamis olurdu kapalinin ust testere kirislerinde cicekler cok yavasti
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2014, 00:16:27 Serkan7738 ]

Çevrimdışı Coupe

Cumhuriyet bayramı kutlu olsun.İyi akşamlar.

Çevrimdışı Fatih

Yarin aksam stadin guzel bir isiklandirma ile bogazda ki havai fisek gosterisinde cekilebilecek kareler enfes olur...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

beklemeyiz şu anda yapacak yer yokki vinçler boş bekliyor yapılan mukavamet kazanan yeri zaten hemen kapatıyorlar

Çevrimdışı Mehmet92

@aktar_ismail in mangalından bahsediyoruz tat öyle konuş sonra mangal için her maça gelirsin :D elbette artık hep beraberiz :tabe: @Mehmet92

yok abi ben daha ilk gelişten geldi mangala çöktü olmasın diye öyle dedim yoksa lezzetinden şüphem yok  :D

Çevrimdışı sallapati