Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693050 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı idil

Yeni açıkta loca olmadığı için çok fazla ince işçilik yok.2. kat tribünü de yapılırsa sadece otopark bölümü kalıyor o da zamanla yapılır.muhtemelen 2. kat işine yoğunlaşacaklar önümüzdeki periodda  :)

şuan yeni açıkta yeni açıkta nereye yoğunlaşılmış durumda? ince işçilik mi?
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi Necmi

Konu dışı yazıyorum özür dileyerek ama pazar maç öncesi mangal ortamının muhabbeti herkese açık mı ?
yok izinsiz gelenleri dövüyoruz :D herkese değil sadece Beşiktaşlılara açık :tabe:

Çevrimdışı Deniz

@Deniz niye şaşırdın ki boşuna obitaş olunmuyor işte :evillol: :evillol:
aynen @Oktay abi gelecek ay obitaştan hisse alıp şirkete ortak olacam paramı 5 e katlarım bu süper firmayla  :evillol:

gevezeliğiniz bitmiyorki basın burdan almış haber yapmış hem bizim resmi kullanmış hem bizim verdiğimiz bilgiyi kullanmış :bandit: uzattınızda uzattınız konuyu çok önemsiz birşeydi büyütünce basına haber oldu :bandit: haberide biz besledik @Deniz böyle şeylerde susmayı bilmiyoruz
Valla ben alıntı bile yapmadım bu sefer resmi buraya da yüklemedim suçsuzum hakim bey  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

gevezeliğiniz bitmiyorki basın burdan almış haber yapmış hem bizim resmi kullanmış hem bizim verdiğimiz bilgiyi kullanmış :bandit: uzattınızda uzattınız konuyu çok önemsiz birşeydi büyütünce basına haber oldu :bandit: haberide biz besledik @Deniz böyle şeylerde susmayı bilmiyoruz

@Necmi abi hayret nasıl haber olmuş yaralı falanda yok :alala:

Çevrimiçi Necmi

iki saat önce bjk_mabete sordum seni görünmüyor bilgin varmı diye :) @mactaupe

Çevrimdışı Deniz

Yok ince işçilik yok orda pek :).Şu an tribün taraflarına yoğunlaşıyorlar.Ön tarafı bitirip arkadaki otopark ve girişlerini yapacaklardır
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı idil

iki saat önce bjk_mabete sordum seni görünmüyor bilgin varmı diye :) @mactaupe

hihii ne dedi abi  :D

Çevrimdışı Efe

Konu dışı yazıyorum özür dileyerek ama pazar maç öncesi mangal ortamının muhabbeti herkese açık mı ?
beşiktaşlı olan herkese açıktır  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

Yok ince işçilik yok orda pek :).Şu an tribün taraflarına yoğunlaşıyorlar.Ön tarafı bitirip arkadaki otopark ve girişlerini yapacaklardır

takibteyim  :s18: :s18:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 28 Ekim 2014, 23:36:27
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı Mehmet92

yok izinsiz gelenleri dövüyoruz :D herkese değil sadece Beşiktaşlılara açık :tabe:

Yok zaten saygıdeğer abim,benim derdim işin mangal kısmı da değil,daha uzun vadeli vodafone arena'da da devam edicek muhabbetin parçası olabilmek  :)

Çevrimdışı sallapati

KONU DIŞI :

Yarın 20:00 Akatlar İntegral Arena

Beşiktaş İF - Khimki Moskow

Tam : 20 tl
Öğrenci : 15 tl

Basketbol Sezonluk KOmbine
Tam : 200 tl
Öğrenci : 150 tl

Destek Verelim.. John Holland , JJ Johnson , Broekhoff , Lofton gibi kaliteli isimler var
Bajramovic ile de tekrar anlaşılmış..

Takım rayına oturuyor.. Destek lazım

Bilet almak için

http://www.biletix.com/etkinlik/RB215/TURKIYE/tr

Kombine almak için

http://www.biletix.com/etkinlik/RB2KO/TURKIYE/tr

Çevrimdışı bjk_mabet

mabetçiğim nasılsınn  :D :D
teşekkür ederim aynen bildiğin gibi çalışmaya devam:) umarım keyifler yerindedir sende de :super:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı TØLGA

perşembede yakarmıyız :evillol:
abi bu persembe bende geliyorum heeee ekip toplansin lütfen tanisalim herkes ile :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2014, 23:39:26 Oktay ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Ahmet abi seni senide bekliyoruz buyur şeref misafirimiz ol :ok:

Şeref verirsin Ahmet abi  :)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi hayret nasıl haber olmuş yaralı falanda yok :alala:
:bandit: :bandit: :bandit: burda herşeyin üstüne atlamaya hazır mahalenin meraklıları olunca basında üstüne atlar sanki renkli stadı yapılıyorda her gördükleri kusuru sayfalarca konuşuyorlar stadı kötülemek mi istiyorsun burda iki kelime yaz sayfalarca yazı olsun dedik işte önemsiz bir şey diye yok illaki 3 gün konuşulacak allahtan çabuk onardılarki konu 3 gün olmadan kapanır mecburen bu gün yapacaklardı basına lafmı versinler

Çevrimiçi Necmi

hihii ne dedi abi  :D
bir şey demedi bende dedim illaki stadın orala gitmiştir mabette biliyordur ama tam kaybolmuşsun

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 28 Ekim 2014, 23:43:08
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
:bandit: :bandit: :bandit: burda herşeyin üstüne atlamaya hazır mahalenin meraklıları olunca basında üstüne atlar sanki renkli stadı yapılıyorda her gördükleri kusuru sayfalarca konuşuyorlar stadı kötülemek mi istiyorsun burda iki kelime yaz sayfalarca yazı olsun dedik işte önemsiz bir şey diye yok illaki 3 gün konuşulacak allahtan çabuk onardılarki konu 3 gün olmadan kapanır mecburen bu gün yapacaklardı basına lafmı versinler
Abi information besiktas diye bi hesap var twiterda burda kullanan bir arkadassa kusura bakmasin ama cok ayip etti bugun mustafanin fotografini paylasip stadda iskele cokmus dedi durduk yere

Çevrimdışı Efe

abi bu persembe bende geliyorum heeee ekip toplansin lütfen tanisalim herkes ile :)
gel bakalım herkesle tanış  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

"Efendiler, yarın Cumhuriyet'i ilan edeceğiz!"
                                                                Mustafa Kemal ATATÜRK (28.10.1923)
                                                                                                                         Bayramımız kutlu olsun..........

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı idil

teşekkür ederim aynen bildiğin gibi çalışmaya devam:) umarım keyifler yerindedir sende de :super:

valla güldüğüme bakmayın moral bozuk ya kendime gelemedim dünkü mağlubiyetten sonra neden böyleyim yaa  :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı bjk_mabet

"Efendiler, yarın Cumhuriyet'i ilan edeceğiz!"
                                                                Mustafa Kemal ATATÜRK (28.10.1923)
                                                                                                                         Bayramımız kutlu olsun..........
:claps: :claps: :claps:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.