Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693621 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

1.45 e dikkat ersan taraftara helal olsun size diyor  :claps: :claps:

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı If Else

Gelirsen yakarız tabi neden olmasın  :tabe:

@aktar_ismail hocam, seni Ankaradaki mangalcı başımız @ÇİÇEKDAĞLI abi ile kapıştırmak lazım  :lol:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Deniz

var mıdır bir gerekçesi 2.katın yavaş çıkılmamasının?? işçi mi az :(
Obitaş şu an çiçeklerden hızlı.2 aylık kayıpları var şantiyeye ilk geldikleri zamanki acemiliklerinden,özellikle ağustostan beri mükemmel çalışıyorlar :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

bu arada fener ve partizan maçları yağışsız 10 derece gibi sıcaklıkta oynanacak ideal bir hava olacak herkesi maçlara bekliyoruz passolig olmayanlar hemen alabilirler biletlerini yükletebilirler :)

passolig kart almak için
http://www.passolig.com.tr/

bilet yüklemek için
https://www.passo.com.tr/

passolig kartı bilgisayardan aldıktan sonra 30 dakika içinde bilet yükletebiliyorsunuz kartınız gelmese bile tek geçişlik pass kartla maçlara girebiliyorsuz :ok:
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2014, 23:24:32 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

mangal varsa fener maçına bende geliyorum :)

Çevrimdışı Oktay

Gelirsen yakarız tabi neden olmasın  :tabe:
@aktar_ismail profildeki gururlan Tişört yakışmış bide blazer ceket ve Güneş gözlüğü on numara yakışır sana  :ok: :ok:

Çevrimdışı idil

Obitaş şu an çiçeklerden hızlı.2 aylık kayıpları var şantiyeye ilk geldikleri zamanki acemiliklerinden,özellikle ağustostan beri mükemmel çalışıyorlar :)

eski açıkta 2.kat tribünleri baya ilerlemiş numaralıda da 2.kat çıkılmış baya farkediliyor... umarım yeni açıkta da görürüz bir an önce 2.kat tribünleri
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi Necmi

@bjk_mabet göçük olan yerle ilgili nasıl bir işlem yapıldı abi?Şimdi orası mı tamamen betonlanıyor?
yeniden demirlendi betonlandı :D @Deniz

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail hocam, seni Ankaradaki mangalcı başımız @ÇİÇEKDAĞLI abi ile kapıştırmak lazım  :lol:
Çiçekdağlı Ankara'nın aktar İsmail istanbulun mangal üsdadı :claps: :claps:

İnşallah en kısa zamanda buluşacağız  :)

Çevrimdışı Deniz

yeniden demirlendi betonlandı :D @Deniz
Wow ne çabuk @Necmi abi ?  :D .Kendi hataları olunca multispeed çalışmış halletmişler o zaman sevindim valla neyse ki küçük bir alanda oldu bu bir daha iyi bir ders olur daha dikkatli olurlar  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

eski açıkta 2.kat tribünleri baya ilerlemiş numaralıda da 2.kat çıkılmış baya farkediliyor... umarım yeni açıkta da görürüz bir an önce 2.kat tribünleri
Yeni açıkta loca olmadığı için çok fazla ince işçilik yok.2. kat tribünü de yapılırsa sadece otopark bölümü kalıyor o da zamanla yapılır.muhtemelen 2. kat işine yoğunlaşacaklar önümüzdeki periodda  :)

Çevrimdışı Efe

Wow ne çabuk @Necmi abi ?  :D .Kendi hataları olunca multispeed çalışmış halletmişler o zaman sevindim valla neyse ki küçük bir alanda oldu bu bir daha iyi bir ders olur daha dikkatli olurlar  :bandit:

vinç işi çözdü deniz öğlen vinç ordaydı obitaşın alta tablayı yeniden kurup düzenlediler olay bu çok büyük bir olay değil  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Obitaş'a sevgi dolu bir mesaj istiyoruz senden @Necmi abi, öyle değil mi @Oktay ?
bu gün yıktığı yeri onarmış betonlamış ayıbını bayağı hızlı kapattı bravo :D bak bayağı iyi şeyler söyledim :tabe: @aktar_ismail

Çevrimdışı Deniz

vinç işi çözdü deniz öğlen vinç ordaydı obitaşın alta tablayı yeniden kurup düzenlediler olay bu çok büyük bir olay değil  :)
Tüh üzüldüm şimdi..Radikal oranın fotoğrafını çekip "vodafone arenada büyük göçük,stad saraya kaydı son anda tuttular " tarzında haber yapamayacak  :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmet türker

bu arada fener ve partizan maçları yağışsız 10 derece gibi sıcaklıkta oynanacak ideal bir hava olacak herkesi maçlara bekliyoruz passolig olmayanlar hemen alabilirler biletlerini yükletebilirler :)

passolig kart almak için
http://www.passolig.com.tr/

bilet yüklemek için
https://www.passo.com.tr/

passolig kartı bilgisayardan aldıktan sonra 30 dakika içinde bilet yükletebiliyorsunuz kartınız gelmese bile tek geçişlik pass kartla maçlara girebiliyorsuz :ok:
gerçekten beşiktaşa yararlı bir kardeşimsin .  :claps:

Çevrimdışı Oktay

@Deniz niye şaşırdın ki boşuna obitaş olunmuyor işte :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Fatih

stadımızın çatısı içerden böyle görünecek..
Eger boyle ise cok iyi...
Ne Saracoglu'nda ne de TT Arena'nin son katlarindan diger tribunlerin 2. katlari gozukmuyor...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

bu gün yıktığı yeri onarmış betonlamış ayıbını bayağı hızlı kapattı bravo :D bak bayağı iyi şeyler söyledim :tabe: @aktar_ismail

:sombrero: :sombrero: gözlerime inanamadım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

Konu dışı yazıyorum özür dileyerek ama pazar maç öncesi mangal ortamının muhabbeti herkese açık mı ?

Çevrimiçi Necmi

gevezeliğiniz bitmiyorki basın burdan almış haber yapmış hem bizim resmi kullanmış hem bizim verdiğimiz bilgiyi kullanmış :bandit: uzattınızda uzattınız konuyu çok önemsiz birşeydi büyütünce basına haber oldu :bandit: haberide biz besledik @Deniz böyle şeylerde susmayı bilmiyoruz

:claps: :claps: :claps: :claps: büyüksün Necmi abi

Çevrimdışı Efe

gerçekten beşiktaşa yararlı bir kardeşimsin .  :claps:
her şartta her yerde her zaman abi :icool: wowturkeyede verdim zehiri stad başlığına yayılsın herkes gelsin maça bende partizan maçı için ido ve budo biletlerimi aldım  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK