Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693004 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

sağol sen ?

teşekkür ederim ben de iyiyim... uzun zamandır girmiyodum stat biraz ilerlesin öyle bakarım demiştim  :) eski açık ve numaralı güzel ama ne olacak bu yeni açığın hali diyesi geliyor insanın :iblush: :bawling: :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı sallapati

Nasılsınızzz abiler ablalar kardeşler  :D :D
iyidir bacım :D yeni dişi kartallar var forumda. yoksun  piyasada :D

Çevrimdışı sallapati

ŞOK AÇIKLAMA
Başakşehir'li Doka Brezilya basınına konuştu; "Maçtan önce Melo ve Taffarel yanıma geldi GS e karşı baş ağrıtmamamı istediler"

Bizim stadın dokalarının niye kaydığı belli oldu  :kop: :kop:

resmen şikedir bu.. pfdk göreve..

Çevrimdışı ALI RIZA

Nasılsınızzz abiler ablalar kardeşler  :D :D
vayy iyiyiz sen den twittere mola verdin sanırım @mactaupe

Çevrimdışı idil

iyidir bacım :D yeni dişi kartallar var forumda. yoksun  piyasada :D

bilgisayar fazla kullanmıyorum telefondan da zor oluyo girmek bu gece bir uğrayayım dedim  :D

Çevrimdışı idil

Çevrimdışı idil

vayy iyiyiz sen den twittere mola verdin sanırım @mactaupe

twitter da takılıyorum aslında buraya çok uğrayamıyorum  :uyucam:

Çevrimiçi Necmi

@aktar_ismail özel mesajlarımada dönmüyorsun :bandit: varsa bir kabahatim söylede düzelteyim :D

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ALI RIZA

twitter da takılıyorum aslında buraya çok uğrayamıyorum  :uyucam:
Belli Belli Beyaz tv den fırsat olmuyor bilet bekle ki sana şans gülsün :) Ne oldu Olcay Dönüş yaptımı sana o kadar rica ettik  :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

@aktar_ismail özel mesajlarımada dönmüyorsun :bandit: varsa bir kabahatim söylede düzelteyim :D

Obitaş'a sevgi dolu bir mesaj istiyoruz senden @Necmi abi, öyle değil mi @Oktay ?

Çevrimdışı idil

Beşiktaş arena forum basın sözcüsüyüm :D :D

çok sövmeyelim o zaman :D şaka bi yana çok büyük bir alanla uğraşılıyor farkındayız ama genele vurulunca insan kötü hissediyor  :ebebe:

Çevrimdışı idil

Belli Belli Beyaz tv den fırsat olmuyor bilet bekle ki sana şans gülsün :) Ne oldu Olcay Dönüş yaptımı sana o kadar rica ettik  :kop: :kop:

hahahahhaaa yok yaaa yapmadı dönüş filan  :bawling: :bawling: :bawling: üzüldm

dur biraz @aktar_ismail i tam yakalamış devreye girme hemen taşınırız oraya :bandit:

Öyle bir mangal yakacağız ki pazar günü, diğer mangallar kıskançlıktan kendi kendilerine yanacaklar  :busted_cop:

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi şu an numaralinin stad zemininden yuksekliği kac metre ??,Bir de gece mesaileri hakkinda yeni bir olay yasanacakmi yoksa zaten oluyor mu ???
her gece olmasada bazı geceler çalışma yapılıyor ama kış hava koşulları nedeni ile gece çalışmasına beton dökümü dışında pek için verilmiyor.
27,70 yükseklik...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

teşekkür ederim ben de iyiyim... uzun zamandır girmiyodum stat biraz ilerlesin öyle bakarım demiştim  :) eski açık ve numaralı güzel ama ne olacak bu yeni açığın hali diyesi geliyor insanın :iblush: :bawling: :D

obitaş 10 üzerinden 9 çalışıyor şuan daha fazlasını yapamazlar önceden yapmadıkları için hala gerideler yoksa 2 aydır baya toparladılar 2 ayada bitirmeye çalışacaklar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Öyle bir mangal yakacağız ki pazar günü, diğer mangallar kıskançlıktan kendi kendilerine yanacaklar  :busted_cop:

perşembede yakarmıyız :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı idil

her gece olmasada bazı geceler çalışma yapılıyor ama kış hava koşulları nedeni ile gece çalışmasına beton dökümü dışında pek için verilmiyor.
27,70 yükseklik...

mabetçiğim nasılsınn  :D :D

Çevrimdışı idil

obitaş 10 üzerinden 9 çalışıyor şuan daha fazlasını yapamazlar önceden yapmadıkları için hala gerideler yoksa 2 aydır baya toparladılar 2 ayada bitirmeye çalışacaklar :)

var mıdır bir gerekçesi 2.katın yavaş çıkılmamasının?? işçi mi az :(