Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694034 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Numaralı temelin arka kısmı da hazır galiba abi.
evt betona hazir bu gece betonlanabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

abi numarali cok hizli yükseldi yaaa kapali kac günde bu hale gelmisti
Bilirsin sen abi tahmini numarali eski acik tarafi haric pek bisey kalmadi
Üst testere kirisleriyle sütünlar var artik

Kapalıdan daha hızlı bitecek bence aralık sonu numaralı bi kac testere kiris haric hazir olur :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

evt betona hazir bu gece betonlanabilir
milletin canı sıkıldı işaret diliyle konuşuyordu sen bunu bozdun değerli kardeşim . :lol:

Çevrimdışı dropoon

Kapalıdan daha hızlı bitecek bence aralık sonu numaralı bi kac testere kiris haric hazir olur :ok:

kapalıda 150 gün cıvarı bıttı kabası sanırım prekastlar harıc. bıde son 4 - 5 testere kırısı uzun sure beklemıstı kalıptamı ne sıkıntı vardıydı

Çevrimdışı ahmet türker

yeni açık tabladaki aksaklık düzeltildimi acaba efe kardeşim. :)

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail Yaptığın gif e @ALI RIZA ekle sıkı obitaşcı oldu kadroya onuda alalım  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

@aktar_ismail Yaptığın gif e @ALI RIZA ekle sıkı obitaşcı oldu kadroya onuda alalım  :evillol: :evillol:
ben zaten obitaşçı idim  :alala: :alala:

Çevrimdışı Türkay

Bugün buralar çöl gibi. Herkese iyi geceler.  :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

yeni açık tabladaki aksaklık düzeltildimi acaba efe kardeşim. :)

Abi calistilar bugun ama tam duzelmemis sanırım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

milletin canı sıkıldı işaret diliyle konuşuyordu sen bunu bozdun değerli kardeşim . :lol:

Son 3 gun bu aydan abi ne kadar beton atilirsa 1 ust kata o kadar hizli cikilir ay basi son 2.5 ay artik tribun kabası icin kasim ayi cok belirleyici olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Abi calistilar bugun ama tam duzelmemis sanırım
@Efe dikkat ettinmi Çöken yer tamda testere kolonlarının başlanğıç yerine denk gelmiş öteki uçta olsaydı hiç olmazsa kalıplama işini engelemezdi

Çevrimdışı megiddo

soruldu mu bilmiyorum, maç yayını için pilot kamera nerde konumlanacak? umarım 1. loca katı olur da ingiliz tipi bir maç yayını olur.

Çevrimdışı Efe

@Efe dikkat ettinmi Çöken yer tamda testere kolonlarının başlanğıç yerine denk gelmiş öteki uçta olsaydı hiç olmazsa kalıplama işini engelemezdi
olsun abi hallederler yarin diger bolumden devam ederler sutun dikmeye sıkıntı olmaz Allahtan kucuk bir bolum sıkıntı oldu
Şampiyon Beşiktaş JK

Obitaş hatıra gifinde yer almak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atsın  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Prekastta iyi gidiyor 1 haftada eski acik alti toparladilar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeni acik 1.tribün kati buyuk ihtimal yarin gece son tabla betonlamasiyla tamamlanacak ay bitmeden bitirdi obitas 1 .tribun katini diger bolumlerdeki calismalar dahada hızlanır tahminime gore en buyuk en zor tablalar bitti yeni acikta :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

soruldu mu bilmiyorum, maç yayını için pilot kamera nerde konumlanacak? umarım 1. loca katı olur da ingiliz tipi bir maç yayını olur.

Numaralı 2. kat tribünün ortasında basın tribünü var. onun en alt sırasında olacak. (diye biliyorum)
yani senin istediğin yerden bi 4 metre falan daha yüksekten.
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2014, 20:43:25 Kartal Ç ]

@Oktay yeni açık dün yaşanan olayı araştırıyorum,  obitaş böyle basit hatalar yapmaz,  dünya inşaat piyasasında ustalığıyla isim yapmış bir firma sonuçta,  sence kimin işi bu komplo ?

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Ozan E.

Konu dışı ama ilgili konuda cevap alamıyorum.

Passoligi gidip hemen kartalyuvasindan alip maci yukletebilir miyiz?
Fener maci icin tek pass alabiliyor muyuz?

Çevrimdışı sallapati

mabet toplantı yapıldımı? sürpriz yapacaktın bize    :) @bjk_mabet