Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6695065 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı murat

@MURAT aman sakın paint yapma bidaha burda zehir gibi gençler var rica ederiz onlar yapar :evillol:
3 dakikada bukadar oluyor :D

Çevrimdışı saricasi

deneme
İtiraf edelim bu vodafone armasını sevmeyen yok her photoshopa koyuyoruz. Bjk arması gibi şekil :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

ysariusta

• Ziyaretçi

bu kadar yere vurmaya gerek yok, bakın GS bugünden kampa girmiş. Kasımpaşa maçlarına kadar 3 gün kamp var. Adamların kurtarıcısı Sabri. Aslına bakarsanız Sabri'yi bu kadar yerin dibine sokan yine kendileri. Kötü orta yapan ama deli gibi çalışkan bir adam. Teknik Direktörleri istifa etmiş, gitme demişler. Yerine gelecek adam yok! Ben Denizli ihtimalini net biliyorum ama başkan seçilemedi Yalman.
İsmail Kartal'ın bir sıkımlık ömrü kaldı. Fenerbahçe haricinde her takımı da çalıştırabilir, ama artık Fenerbahçede çalışmamalı. Aziz Başkan teknik direktörlük hevesini yaşamak için tutuyor orada. 16 senedir öğrendiğini düşünüyor. Futbolcu kovuyor, takım yapıyor, idman izliyor. Her iki takımında temel problemi de finansal. GS çöktü çökecek. FB sınıra dayandı. Bunca yıldır kimsenin aday olamamasının temelinde finansal yapının Aziz Başkan'a dayanması. Devre arası alacakları Türk futbolcu kalmadı. Yabancı sınırı için yardıracaklar başka şansları yok.
GS yı yenen İBB şampiyon Erciyes 2. mi olacak? Sivas hepsinden daha etkili takımdı. Biraz güven biraz destek. @sallapati sana bir tek konuda katılmıyorum. Bu çocukları kazanma zamanı geçti. Bu çocukların şampiyonluk zamanı artık. Destek.. hep destek

Çevrimdışı mesut

herkese selamlar arkadaşlar. 2 şeyi merak ediyorum.

1-yeni açıkta testere kirişlerin içini çelikle (demir kolon adı neyse işte) desteklediler ya hani. o çeliklerin az bir çıkıntısı kaldı şimdi.  o testere kirişlerin üste uzanan kısmı için yine aynı çeliklerden konacak mı? konmayacaksa geriye kalan kısım için o çelikler ayrı bir baskı oluşturmaz mı? yani sağlam olur mu

2-bildiği kadarıyla sadece yeni açıkta bu yöntem uygulandı. diğer yerlerde testere kirişler normal demirle yapıldı. yeni açıktaki bu farklılığın sebebi nedir?

Çevrimdışı ozan062

deneme
süper calısma,ellerine saglık

sallapatiye katlmıyorum tabiki bazı yerlere sallıyan olacak bundan dogal seymi var :)) ben sivas macında hocanın sansıyla macı dondurdugumuzu ama birkez daha aynı seyin olmama sebebi tamamen hocaya baglıyorum katılmayan milyon insan var ama bu fikrimi değiştiremez dolayısıyla kimseyi soyle boyle dusunuyor diye eleştiremeyiz dimi:)) desteksiz sallıyorsak o ayrı katılıyorum...Ki istanbulda takımımızı karsılayan taraftarlarımız olduguna gore cok sey duzeliyor demektir hiç eleştirmeyin hersey rayına giriyor bırakın hersey seyrinde ilerlesin....kısacası kimseyi yonlendirmeyin zaten su yolunu buluyor zamanla...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sallapati

GS yı yenen İBB şampiyon Erciyes 2. mi olacak? Sivas hepsinden daha etkili takımdı. Biraz güven biraz destek. @sallapati sana bir tek konuda katılmıyorum. Bu çocukları kazanma zamanı geçti. Bu çocukların şampiyonluk zamanı artık. Destek.. hep destek

abi  bu sene şampiyon olmak mı önemli yoksa önümüzdeki 10 sene 6-7 şampiyonluk ve 1 tane avrupa kupası mı daha önemli..

kazanma zamanı geçti dersen tümden kaybedersin çocukları..Çocukların daha baskıyla maç kazanacağı bir stadı yok...
böyle yaparsak Bilic Premier League e gider, oyuncular dağılır..

herkesin istediği de bu zatenn..

Neden ders almıyoruz.. 2004 yılından dersler çıkarmak lazım.. Fikret Orman 2004 te yapılanları biliyor. Biz taraftar olarak da 2004 ün tekrar gerçekleşmesine izin vermemeliyiz..

O zaman Lucescuydu şimdi ise Bilic...

akıllı olmamız lazım beyler...

2004 de sahnede olanlar ( aziz yıldırım, sinan engin , yd) şimdi daha büyük yerdeler.

YD TFF nin başında, aziz hala başkan.., Sinan Engin de Beyaz Tvde manipülasyona devam ediyor...

Dikkatli, olalım beylerrrrrrrrrrrrrrrr!
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2014, 17:06:44 sallapati ]

ysariusta

• Ziyaretçi

@sallapati şimdi yiyecez fırçayı. @ALI RIZA gelir şimdi elinde fırçayla siler bunları

Çevrimdışı ahmet türker

Partizan taraftarını gördünüz mü? Ben helal olsun diyorum onlara... 4-0 yenildiler.. takımı çağırıp alkışladırlar...

Türkiyede bir ilki yapalım ve yensek de yenilsek de tüm takımı her maç tribünlerde alkışlayalım tüm stad.. İşte o zaman nefret tohumları eken Aziz Yıldırım , YD gibi isimler kaybetmiş olurlar.. Biz yenilsek de kaybetmemiş oluruz..

ve hiçbir zaman kendi futbolcumuzu ıslıklamayalım , GSnin , FB nin  seviyesine düşmeyelim.

Bu olayı tribüne yerleştirmemiz lazım
  :ok:  :ok:  :claps:  :claps:

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türker

Lütfen silinmesin Necmi abi , bir müddet kalsın

Forumlarda abuk sabuk şeyler okuyorum.. Necibe sallayanlar , Bilice sallayanlar yönetime, Tolgaya , Gökhana sallayanlar..

Kendinize gelin beyler.. Skor taraftarı olmayın.. 89 da Edinhonun vuruşu yandan aut olsa Destan yazdık diyecektiniz..

Ne göklere çıkartın ne de yerin bu takımı.. Sadece tüm maçlara gidin ve alkışlayın.. Yensek de yenilsek de takımı tribüne çağırıp bağrınıza basın..

Stadımız yok paramız yok .. Ligde ve Avrupada lideriz. hala bık bık yapıyorsunuz..

Fenere kaybetsek bile takımı 90 dk sonunda alkışlamalıyız.. BU gençleri böyle kazanırız...

Sen yağmur vs diye maça gitmiyorsun. Adamdan o yağmurda süper futbol , müthiş galibiyet bekliyorsun..

Bu takım yenilse de yense de alkışlayın o kadar beyler
yazılarını beğenerek okuyorum .böyle olumlu bakmak en iyisi ,neticede önemli olan beşiktaşın devam etmesini sağlamak bunun için gerekenleri yapmalıyız  kardeşim . :)

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ALI RIZA

@sallapati @ysariusta
Sallapatti yazısı güzel silmeyecegim ama alltaki linkten devam etsek... dün gece 6 sayfa temizledim  :bawling: :bawling:

http://besiktasarena.com/index.php?topic=622.msg86488;boardseen#new

Çevrimdışı ahmet türken

@sallapati @ysariusta
Sallapatti yazısı güzel silmeyecegim ama alltaki linkten devam etsek... dün gece 6 sayfa temizledim  :bawling: :bawling:

evet biliyorum benimkilerde yok olmuştu :D

Çevrimdışı TØLGA

Bilmiyorum gören oldu mu @mustafa_(87) nın attığı fotoğraflarda obitaşın eski açıkta kalıbının çöktüğü görülüyor  :bawling: Bu konuda yeni bir bilgi var mı @bjk_mabet ?
obitasin eski acikdaki kalibi hmmmm  :evillol: :evillol:@Abdullah
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

Yazmıyım diyorum dayanamıyorum ; bir malübiyetle bilya gibi dağıldınız takım şansız bi yenilgi Aldı okadar taraftar dediğin bu günde belli olur hafta sonu fener maçı var eleştirme değil destek zamanı..! Bu Saaten sonra eleştirileri pazar akşamına kadar rafa kaldırın yazanıda ilk ben silerim

Çevrimdışı ALI RIZA

Yazmıyım diyorum dayanamıyorum ; bir malübiyetle bilya gibi dağıldınız takım şansız bi yenilgi Aldı okadar taraftar dediğin bu günde belli olur hafta sonu fener maçı var eleştirme değil destek zamanı..! Bu Saaten sonra eleştirileri pazar akşamına kadar rafa kaldırın yazanıda ilk ben silerim
:bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: @Oktay

Çevrimdışı sallapati

yazılarını beğenerek okuyorum .böyle olumlu bakmak en iyisi ,neticede önemli olan beşiktaşın devam etmesini sağlamak bunun için gerekenleri yapmalıyız  kardeşim . :)

eyvallah Ahmet abi , ben de çok üzüldüm tabi dünden beri.. spor kanalı programı izlemedim moralim bozulmasın diye.. Ama biz birlik olup destek vermezsek dışarıdan bizi çok kolay manipüle ederler.. onların  taktiği şudur...

Beşiktaş kazanınca medya..

Beşiktaş şampiyon, avrupa şampiyonu , süper harika , 30 puan fark yapar

kaybedince

takım kaldıramıyor , düşüşe geçecekler, dağılırlar vs

ikisine de inanmamak lazım..

BU iki tip yorum da Beşiktaşa vurmak amaçlı yapılan yorumlardır.

Beşiktaş kazanınca rehavete sokmak , kaybedince  özgüvenini kaybetmesine neden olmak..

Basının gazlarına gelmeyelim!  :bandit:

Çevrimdışı sallapati

@sallapati @ysariusta

eyvallah abi bitirdim .. söyleyeceğimizi söyledik stada devam edebiliriz

Çevrimdışı doctore

Alıntı

kardeşim benim gereksiz derecede sert bi yazı yazmışsın sakin kafayla okursan farkedeceksin. buradaki herkes yetişkin insanlar. "rafa kaldırın" "silerim" gibi talimat, emir tarzı kelimelerden kimsenin hoşlanacağını sanmıyorum.

yazının içeriğine gelince bence kimsenin dağıldığı yok aksine bir birleşme görüyorum ben. biz ustasıyızdır acılarda birleşmenin. uzun süredir muhalefet ettiğim çarşının muhteşem şekilde takımı karşılaması vs. bunlar gurur verici manzaralar. keskin bir viraja giriyoruz ve bu viraja girmeden önce fren yaptık bu maçla bence. göreceksiniz bu maç sayesinde bu virajı kazasız belasız döneceğiz. sonrası düz yol Allah ın izniyle...
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı sallapati

kardeşim benim gereksiz derecede sert bi yazı yazmışsın sakin kafayla okursan farkedeceksin. buradaki herkes yetişkin insanlar. "rafa kaldırın" "silerim" gibi talimat, emir tarzı kelimelerden kimsenin hoşlanacağını sanmıyorum.

yazının içeriğine gelince bence kimsenin dağıldığı yok aksine bir birleşme görüyorum ben. biz ustasıyızdır acılarda birleşmenin. uzun süredir muhalefet ettiğim çarşının muhteşem şekilde takımı karşılaması vs. bunlar gurur verici manzaralar. keskin bir viraja giriyoruz ve bu viraja girmeden önce fren yaptık bu maçla bence. göreceksiniz bu maç sayesinde bu virajı kazasız belasız döneceğiz. sonrası düz yol Allah ın izniyle...

yok yok , Oktay o amaçla söylemedi ben biliyorum. hafif esprili sitem yapıyor o kadar

Çevrimdışı doctore

Alıntı
yok yok , Oktay o amaçla söylemedi ben biliyorum. hafif esprili sitem yapıyor o kadar

ok o zaman sıkıntı yok ben yanlış anlamışım  :ok: :ok: :ok:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...