Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6698015 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

aylar öncesinden forza üyelik için başvurmuştum.şimdi mail gelmiş kabul için.çok sevindim.bizim burdan herkesin forza üyeliği varmı  .bide bizim site orda ne kadar populer acaba?
herkesin yok orada üyeliği... Bizim site orada popülerliği vs yada oranın burada popülerliği ilgili kıyaslama yok Her iki sitede BJK için var

Çevrimdışı If Else

Eline Sağlık @If Else  :)

Asıl senin ellerine sağlık @mustafa_(87). Bütün emek senin  :claps: :claps: :claps:

1 aylık ilerleme harika duzeyde bu tempo ocak ortasini isaret ediyor tribun kabasi icin :super:

Ben de öyle ümit ediyorum. Umarım hevesimiz kursağımızda kalmaz  :)

Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ilhan

19 Ekim - 27 Ekim 8 Günlük Eski Açık - Yeni Açık Değişimi (via @mustafa_(87))

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
Ellerin dert görmesin kardeşim

Çevrimdışı If Else

@If Else Güzel ilerleme eline sağlık
Ellerin dert görmesin kardeşim
Teşekkürler  :ok: Umarım en kısa zamanda stadın bittiğini görürüz de benim "gif" yapmama gerek kalmaz.  :evillol:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Teşekkürler  :ok: Umarım en kısa zamanda stadın bittiğini görürüz de benim "gif" yapmama gerek kalmaz.  :evillol:

İnşallah ellerine sağlık....

Bence 27 kasım 27 aralık 27 ocak gif lerinide yaparsın gibime geliyor...
TURSAN

Çevrimdışı Necmi

tamam @Necmi abi demem bir daha :) ama bende zamanında çok araştırmıştım newton dahi ispatlamıs beyazın bütün renklerin karışımı bir renk olduğunu :) olsun ama demiyeceğim bir daha renktas falan  :D
evet o ışıkta öyle ama ışıkta renk kuralları değişik tüm ışık renklerinin birleşmesi gün ışığını verir ama boyalarda bütün renkleri birleştirerek beyazı elde edemezsin ışıkta işin içine mor ötesi kızıl ötesi falanda giriyor bizim alacağımız temel boya renkleridir bundada kural benim yazdığım gibidir kaldıki ışıktada siyah ve beyaz diye bir renk yoktur siyah ışığın olmadığı ortam demektir beyaz ise ışığın olduğu ortam demektir :D @Burak Akay

Çevrimdışı faith

fener maçına gelebilirsen yüzyüzede görüşebiliriz @faith

bir aksilik olmazsa tabi ki orada olacağım, orada görüşürüz o zaman veya Beşiktaş'ta maçtan önce..

Çevrimdışı bjk_mabet

Yeni açıkta toplam 850 m3 beton dökümü yapılacak bu akşam betonlama calişması başlayacak...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Yeni açıkta toplam 850 m3 beton dökümü yapılacak bu akşam betonlama calişması başlayacak...
:claps: :claps: :claps:
TURSAN

Çevrimdışı Necmi

Geçer usta geçer.Emeğe aşk katıyoruz  yaparız. nokta..
ayrıca bir soru soracaktım uyumuşum gece.1903 ün günlük tıkını biliyormuyuz @Necmi abi..
yok resmi kayıtları onların elindedir ama sıralamalarından konumlarından tahmin edebiliyorum ama Türkiyenin büyük sitelerinden biri olduğuda gerçek @yoksul

Çevrimdışı MUSTAFA_

Süper oldu bu  :claps: :claps: :claps:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kayseri'de stadın yanında Kartal Yuvası Tırımız yerini almış. Kayserili arkadaşlara yüklenin diyorum :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Necmi

bir aksilik olmazsa tabi ki orada olacağım, orada görüşürüz o zaman veya Beşiktaş'ta maçtan önce..
maçtan önce seni alırız istersen sonrada maç dönüşü dilediğin bir yere bırakırız biz genelde gazilerde buluşup ordan konvoy halinde gidiyoruz önceden haber verirsen araçlardan birinde yerini rezerve ederim :D @faith

Çevrimdışı Sedat

Bir mikser en fazla 8 m3 beton getirebildiğine göre 11 mikser beton dökümü olucak :super: :iscrewy:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Efe

:super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Bir mikser en fazla 8 m3 beton getirebildiğine göre 11 mikser beton dökümü olucak :super: :iscrewy:
11 mi 110 mu
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı quentine83

mübarek su niyetine içiyor betonu....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Sedat

80 demek istedin sanırım :)

bir mikser en fazla 8 m3 beton getirebiliyor.
en fazla 2400 m3 beton döküldü
110 heralde  :lol: iddaa hazırlarken devreler yandı @ahmetx  :boxin:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı quentine83

yeni açıkta dökülecek betondan hemen sonra uzun sütunları dikseler on numara olur tam ortaya kadar.işte o zaman ocak ortası hedeflerimiz daha da gerçeğe dönüşür...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Abu Ali Imran

oh oh ne guzel  :sevinc :super:

Çevrimdışı Abu Ali Imran

eski acik kamera önü demirleme nezaman bitecek acaba...... :uyucam:

Çevrimdışı SDemirsoy

numaralıya baktığım da son fotoda gerçekten ne kadar derine indiğimizi bir kez daha anlıyorum

Çevrimdışı bjk_mabet

Dün temel + testere kirişi toplam 600 m3 beton döküldü...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.