Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6698955 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Stadın içindeki işçilik neredeyse hiç başlamadı Kapalı hariç. İnce işçiliğin kaba tamamen bittikten sonra(Ocak-Şubat) 4-5 ayda bitebileceğini düşünüyor musunuz?

Aklıma gelen bölümleri yazdım.

-Kolon Kaplamaları
-Zemin
-Elektrik Düzenlemesi (İnce kısmı)
-Localar
-Moda Merkezi
-Soyunma odaları
-Tuvaletler (Önemli bence  :lol:)
-Basın Merkezi
-Müze
-Restoranlar
-VIP Lounge
-Büfeler
-Kartal Yuvası
-Vodafone Şubesi

dışındakilerde başlamadı ki,küfeki kaplama,çevre düzenlemesi falan,daha iş çok  :tabe:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serkan7738

Kayseriden herkese selamlar maça gidemeyeceğim için çok üzgünüm :( :bawling: :bawling:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bu kadar Renktaşım böyle diyorsa doğrudur Kusura bakma Obitaş günahını almışım  :tabe:

Renktaş ? Biz renkli değiliz hocam  :)

Evet fotoğraf açısı seni yanıltıyor böyle büyük hata hiç bir firma yapmaz özellikle köklü firmalar.

Çevrimdışı sherlock

Ekşi sözlükten alıntı; ''çalışan bir arkadaşımdan aldığım bilgiye göre 2 ay içinde kaba inşaatın biteceği ve çatının montesine başlanabilieceği stad. çatınında 45 günde bitirilmesi planlanıyormuş ve çatıdan sonra 2 ay içerisinde hazır olacakmış kısaca yaklaşık 5 ay sonra açılması muhtemel mabedimiz.''

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bu arada sanırım eski açığın oradaki stada giriş yolunu artık yapmaya başlamışlar baya bir kazılıyordu yola doğru bilginiz olsun.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 12:15:04
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bu kadar Renktaşım böyle diyorsa doğrudur Kusura bakma Obitaş günahını almışım  :tabe:
arkadaki kolonlara dikkat edersen hepsi hizalı. için rahat etsin  :lol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Serhat Akkaya

dışındakilerde başlamadı ki,küfeki kaplama,çevre düzenlemesi falan,daha iş çok  :tabe:
Hadi dış tarafın tamamen bitmesi bekleniyor da, Eski Açık tarafında da pek çalışma yok gibi gördüğüm kadarıyla, tüm konsantrasyon kabaya verilmiş durumda. Yinede Mabet'ten iç taraftan daha çok foto bekliyoruz bizi aydınlatması için. 
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Ekşi sözlükten alıntı; ''çalışan bir arkadaşımdan aldığım bilgiye göre 2 ay içinde kaba inşaatın biteceği ve çatının montesine başlanabilieceği stad. çatınında 45 günde bitirilmesi planlanıyormuş ve çatıdan sonra 2 ay içerisinde hazır olacakmış kısaca yaklaşık 5 ay sonra açılması muhtemel mabedimiz.''

İhsan Bey ekşi sözlüğe de el atmış :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İhsan Bey ekşi sözlüğe de el atmış :D
Çalışan arkadaşı İhsan Bey'dir belki  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

o da olabilir her türlü ihtimal var Abi :D

Çevrimdışı murat

açıyı düşünmedim değil ama nerdeyse her resimde bu fark var gibi  :ebebe: kafayı yicem bunu en güzel @mustafa_(87) ve @bjk_mabet hocalarımız bilir her gün Stadımızla beraberler çünkü
hem açı farkı hemde alt kat üst kat eğim farkı nedeniyle böyle görünmesi doğal.

Çevrimdışı ahmetx

45 günde semt pazarı bitmiyor,bir sürü yapılacak yer var adam bir şeyler içmiş anlaşılan. :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Necmi

2004-05 yıllarında Radyo 10 diye bir sanal radyo ile başladım dijital medya hayatıma. Türkiye'de ilk defa internet yayına canlı bağlantılar aldım. Beşiktaş merkezli bir radyo olarak büyük ilgi gördük, akşam yayınlarında özellikle maç günleri ve önceleri güzel yayınlar yapıyorduk, sonra ciddi saldırılara maruz kaldık ve server sağlayıcı firma ile yaşanan sıkıntılar yüzünden yayınlara ara vermek durumunda kaldık.

Daha sonra ForzaBeşiktaş E-dergiyi çıkarttım, 2006 yılıydı sanırım, ilk sayı deneme olarak çıkmış müthiş bir ilgi görmüştü, o kadar ki derginin çıktıları alınıp elden ele dolaşıyordu. Daha sonrasında bir kaç sayı daha çıkarttık ve çok fazla kitlelere ulaştık ve artık yazılı sürüme geçelim dedik.

Sonrasında yönetime/muhalefete yakın bazı kişilerden destek talepleri geldi, fakat Alen ile yaptığımız toplantılardan birinde bu tarz bir destekte yanlı olabileceğimiz veya böyle bir talep geleceği için bu durumdan uzak durduk ve dijital olarak devam etme kararı aldık. Bir kaç sayı daha çıkarttık ve benim askerlik durumum araya girdi. Benden sonraki ekip bir birliktelik sağlayamadı ve sanırım başka sıkıntılar da yaşandı ve proje bitti.

Geçtiğimiz yıl bir Beşiktaş haber sitesi kurdum, malum sitelerin adeta Beşiktaş karşıtı yaptıkları haberleri içime sindiremedim. Tek bir olumsuz haber olmadı Beşiktaş ile alakalı. Fakat sonrasında piyasanın içine girince anlıyorsunuz bu malum siteler piyasayı öyle ele geçirmişler ki, bazen çabanızın boşa olduğunu görüyorsunuz. Bu sebeple o siteyi de kapattım. Halen elimde script vs. bulunmakta.

Bazı arkadaşların dediklerine yüzde yüz katılıyorum, bu işin içine girince reklam gibi bazı öğeleri sitede barındırmak kaçınılmaz bir hal alıyor malum. Bir gelir sağlamak gerekli büyümek için ve nerede olmanız gerektiğinizi iyi bilmeniz lazım. Ben hiç bir projemde reklam almadım, hep kendi kaynaklarım ile projeleri finanse ettim. Eğer ki iş profesyonel olacaksa ufak kaynaklar ile finanse edilmesi zor bu işlerin. Mutlak gelir merkezli çalışılması gerek.

Bu noktada yapılacak her türlü oluşuma elimden gelen tüm katkıyı vereceğimi bilmenizi isterim. Öte yandan, hukuki olarak bu durumların ülkemizde çok büyük riskleri yok. Köşe yazarlarını kopyala/yapıştır yapmadığınız sürece haberlere ait içerikler ile ilgili veya görsel olarak büyük sıkıntılar yok. Malum haber içeriğinde bir kaç cümleyi değiştirdiğiniz zaman o haber derleme haber olur, ki bu durum yasaya aykırılık teşkil etmez. Hatta bazı malum siteler gibi "Özel Haber" bile diyebilirsiniz.

Ayrıca yazar konusu başlı başına bir dert zaten, hangileriniz sıkılmadı ki piyasadaki onca yazardan. Hep aynı tarz, hep aynı üslup. Beşiktaş sadece futbol demek değildir, Beşiktaş hayattır ve Beşiktaş yazarı gerekirse hayatı yazmalıdır. Bunların dahi farkında olmayan Beşiktaş yazarıyım diyen onlarca yazar halen 4-4-2 / 3-5-2 matematiği yaparken hayatın matematiğini kaçırıyor. Kurulacak bir haber sitesinde hayatı Beşiktaş gibi yaşayan yazların yazıları bence büyük ilgi görecektir, diye düşünüyorum.

Söylediğim gibi 16 yıllık tecrübem ile kurulacak her türlü oluşuma elimden gelen desteği veririm.
@faith hemen hemen aynı şeyleri düşünüyoruz Beşiktaş aklı aynı çalışıyor herhalde :) notumu aldım bana birde PM atarsan ismin aklımdan çıkmasın kafamızda böyle bir proje var ama ne kadarını hayata geçirebilirize bakıyoruz

Çevrimdışı demir_kArtAl

ihsan beye laf yok, kasımda çatıya başlıyoruz dedi ağzını yidiğim, böyle adamlar lazım işte bize. adam inanmış.  :super: bende ona inanıyorum. 20-30 günün lafınımı edecez adama.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı atakan eraslan

Geçen jazz festivalinde bir anket formu doldurabilirmisiniz dediler , tabiki dedim , sorulardan biri en çok takip ettiğiniz internet sitesi nedir? Cevap : besiktasarena.com  :evillol:

Çevrimdışı murat

ihsan beye laf yok, kasımda çatıya başlıyoruz dedi ağzını yidiğim, böyle adamlar lazım işte bize. adam inanmış.  :super: bende ona inanıyorum. 20-30 günün lafınımı edecez adama.
tarzımsın ,farzımsın diyorsun yani :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

20-30 günün aramızda lafı olmaz ama 60 gün olursa affetmem  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı quentine83

istanbuldaki arkadaşlar.kamera yağmurdan pek belli olmuyor.çalışmalar ne alemde .işçi sayısı azaldı mı yağmurdan dolayı ,yoksa kaldıgı yerden devam mı?
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Oktay

Stadın içindeki işçilik neredeyse hiç başlamadı Kapalı hariç. İnce işçiliğin kaba tamamen bittikten sonra(Ocak-Şubat) 4-5 ayda bitebileceğini düşünüyor musunuz?

Aklıma gelen bölümleri yazdım.

-Kolon Kaplamaları  ( açılıştan sonrada yapılabilir)
-Zemin
-Elektrik Düzenlemesi (İnce kısmı)
-Localar
-Moda Merkezi       ( çok acelesi yok biraz bekleyebilir)
-Soyunma odaları
-Tuvaletler (Önemli bence  :lol:)
-Basın Merkezi
-Müze                   (aceleye gelmemesi lazım en sona kalsada olur)
-Restoranlar          (onunda açılıştan 2-3 ay sonra açılmasında sıkıntı yok gibi)
-VIP Lounge
-Büfeler
-Kartal Yuvası       (onunda açılıştan 2-3 ay sonra açılmasında sıkıntı yok gibi)
-Vodafone Şubesi  (onunda açılıştan 2-3 ay sonra açılmasında sıkıntı yok gibi)

Çevrimdışı Necmi

Bu Resimde obitaş ın testere kirişleri alt üstleri denk getiremediği açıkca belli çiçeklerde böyle bir problem yok bu bir sorun oluştururmu sizce? onu geçtim üst kolonlarlada kalıbı atılmış testereler tam denk değil gibi yoksa benmi yanlıs görüyorum.

@BJburak yok dostum aynı kolonlara bağlanıyorlar nasıl denk gelmesinler resim çaprazdan çekildiği için göz yanılması orda ölçüler nivoyla alınıyor cm olarak konuşulacak bir hata bile olmaz

Çevrimdışı Burak Akay

Renktaş ? Biz renkli değiliz hocam  :)

Evet fotoğraf açısı seni yanıltıyor böyle büyük hata hiç bir firma yapmaz özellikle köklü firmalar.
Renktaş dedim hocam Renkli demedim Siyah,Beyazda bir renk hepimizde bu renklere gönül vermişiz.yoksa Renkli falan Allah yazdıysa bozsun.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı SDemirsoy

Renktaş dedim hocam Renkli demedim Siyah,Beyazda bir renk hepimizde bu renklere gönül vermişiz.yoksa Renkli falan Allah yazdıysa bozsun.
aslında Siyah Ve Beyaz renk Değildir :) o yüzden Mustafa öyle söyledi

Çevrimdışı Burak Akay

@BJburak yok dostum aynı kolonlara bağlanıyorlar nasıl denk gelmesinler resim çaprazdan çekildiği için göz yanılması orda ölçüler nivoyla alınıyor cm olarak konuşulacak bir hata bile olmaz
Haklısın Necmi abi bi çok resimde öyle görünce korktum bi an :) bu arada değişikil içinde çok teşekkür ederim Ellerine sağlık abi.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Necmi

Ben obitaş binasının önüne bırakır mıyım bilmiyorum ama bizim aktarın önüne kesin @Necmi abi ve ekibi bırakır  :evillol:
:D çelenk hazır tek gereken sürenin dolması sabırla bekliyorum @aktar_ismail

Çevrimdışı Necmi

o kelimeyi biz Beşiktaşlılar kullanmayız onlar renklilerin birbirine sesleniş şeklidir bu arada siyah ve beyaz renk değildir üç ana renk vardır sarı kırmızı ve mavi diğer renklerin tamamı bu üç rengin karışmasından elde edilir siyahla beyaz bu renklerin ışıkla temasını azaltır veya çoğaltır o yüzden koyulaştırır veya açıklaştırır görünmesini veya görünmemesini sağlar  :D @Burak Akay