Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6699039 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı Abu Ali Imran

arkadaşlar

iyi haftalar

bodozlama giriş yaptım soruldumu bilmiyorum

yeni açık sanki eski açık gibi alçalıyormu banamı öyle geliyor..  :s20:

Evet alcalacak ama ortaya dogru yine yukselecek yani eski acik gibi duz olmucak

Çevrimdışı ahmetx

arkadaşlar

iyi haftalar

bodozlama giriş yaptım soruldumu bilmiyorum

yeni açık sanki eski açık gibi alçalıyormu banamı öyle geliyor..  :s20:

adamım önce alçalacak sonra yükselecek. :tabe:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı KUMANOVALI

adamım önce alçalacak sonra yükselecek. :tabe:

Evet alcalacak ama ortaya dogru yine yukselecek yani eski acik gibi duz olmucak

ağalar

cansınız...  :bandit:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı asi_kartal

@Gökhan_Çelik bizi keklemedin umarım  :bawling:

Tünaydın.

Abi aynen bu arkadaş o gün bugündür piyasada yok  :lol:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ALI RIZA

Vodafone Arena 26.10.2014 | Time-Lapse (Saat:15:00-19:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı ahmetx

Tünaydın.

Abi aynen bu arkadaş o gün bugündür piyasada yok  :lol:
demek sen de benim gibi beklemedesin ,2 güne hallederim deyince umutlandırdı elman bizi :bandit:

Çevrimdışı Burak Akay

Bu Resimde obitaş ın testere kirişleri alt üstleri denk getiremediği açıkca belli çiçeklerde böyle bir problem yok bu bir sorun oluştururmu sizce? onu geçtim üst kolonlarlada kalıbı atılmış testereler tam denk değil gibi yoksa benmi yanlıs görüyorum.

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetx

Bu Resimde obitaş ın testere kirişleri alt üstleri denk getiremediği açıkca belli çiçeklerde böyle bir problem yok bu bir sorun oluştururmu sizce? onu geçtim üst kolonlarlada kalıbı atılmış testereler tam denk değil gibi yoksa benmi yanlıs görüyorum.

açı seni yanıltıyor, :D

Çevrimdışı Easthanbool

Günaydın cümleten hayırlı haftalar :)
Süprüz toplantı bugündü galiba beklemedeyiz @bjk_mabet
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı berk_bjk

Denk geliyor bence resim açısından öyle gözüküyo

Çevrimdışı SDemirsoy

göz yanılması o fotoğraf açısı yanıltıyor hocam

Çevrimdışı quentine83

kardeşim bence sen yanlış görüyorsun.o açıdan bakılınca farklı görünüyor.bence hepsi düz...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı yavvuzz

Problem yok gibi geldi bana çizdiğin çizgiler düzgün yansıtmıyor . Biraz açılı çizmen lazım çünkü foto düz değil.

Çevrimdışı Burak Akay

açı seni yanıltıyor, :D
açıyı düşünmedim değil ama nerdeyse her resimde bu fark var gibi  :ebebe: kafayı yicem bunu en güzel @mustafa_(87) ve @bjk_mabet hocalarımız bilir her gün Stadımızla beraberler çünkü
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 12:06:26
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...

Hepsi hizalı onların fotoğrafın açısı yanıltıyor  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Burak Akay

Bu kadar Renktaşım böyle diyorsa doğrudur Kusura bakma Obitaş günahını almışım  :tabe:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı SDemirsoy

Bu kadar Renktaşım böyle diyorsa doğrudur Kusura bakma Obitaş günahını almışım  :tabe:
:naughty:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Stadın içindeki işçilik neredeyse hiç başlamadı Kapalı hariç. İnce işçiliğin kaba tamamen bittikten sonra(Ocak-Şubat) 4-5 ayda bitebileceğini düşünüyor musunuz?

Aklıma gelen bölümleri yazdım.

-Kolon Kaplamaları
-Zemin
-Elektrik Düzenlemesi (İnce kısmı)
-Localar
-Moda Merkezi
-Soyunma odaları
-Tuvaletler (Önemli bence  :lol:)
-Basın Merkezi
-Müze
-Restoranlar
-VIP Lounge
-Büfeler
-Kartal Yuvası
-Vodafone Şubesi

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

hocam obitaşa çakacağın en iyi konu hız olmalı,diğer konularda gayet iyidirler. :evillol:

Çevrimdışı attila_metu

Adam bir soru sordu 6 kişi aynı cevabı verdi :)