Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6699263 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
nereye bitti %80 i hayalindemi bitiriyorsun burda iki pencereden bak birincisi kullanılan malzeme miktarı diğeride yapılacak işçilik evet malzeme olarak %75-80 gibi olmuşturda @aktar_ismail hesabi yapma işçilik olarak oldukça zor bölümler yapılacak işçilik olarak %65 gibi falandır durum
Bizim hesabımız 1071 Malazgirt'den başlar @Necmi abi, öyle değil mi @Oktay ve @SDemirsoy kardeşlerim?  :evillol:

Çevrimdışı Burak Akay

bende Forumumuzun sağlam reklamını yaptım bir çok Kartaliçeye ve dostlarıma inşallah iyice büyüyüp Beşiktaş Aşkını dünyalara duyurucağız.Saygılar hayırlı haftalar olsun
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

bende Forumumuzun sağlam reklamını yaptım bir çok Kartaliçeye ve dostlarıma inşallah iyice büyüyüp Beşiktaş Aşkını dünyalara duyurucağız.Saygılar hayırlı haftalar olsun
teşekkür ederiz  :)

Sağolasın, Gururlan tşörtü de harika olmuş  :ok:

Çevrimdışı Burak Akay

Sağolasın, Gururlan tşörtü de harika olmuş  :ok:
Teşekkür ederim  :icool: birde çubuklusunu bulabilsem :evillol:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizim hesabımız 1071 Malazgirt'den başlar @Necmi abi, öyle değil mi @Oktay ve @SDemirsoy kardeşlerim?  :evillol:
@aktar_ismail yeni açık ocak sonunda bitmezse Obitaş'ın binasının önüne siyah çelenk bırakacakmışsınız duyumları çıktı. Ne diyorsun? :)
Korku akıl katilidir.

@aktar_ismail yeni açık ocak sonunda bitmezse Obitaş'ın binasının önüne siyah çelenk bırakacakmışsınız duyumları çıktı. Ne diyorsun? :)

Ben obitaş binasının önüne bırakır mıyım bilmiyorum ama bizim aktarın önüne kesin @Necmi abi ve ekibi bırakır  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben obitaş binasının önüne bırakır mıyım bilmiyorum ama bizim aktarın önüne kesin @Necmi abi ve ekibi bırakır  :evillol:
:lol: Basın açıklaması bile yaparlar  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail sabret şurda iki ay sonra herşey belli olur  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

arena corinthiasda Dk sonrası kale arkası tribün büyütme çalışmaları başlamış,eski açık neden kısa diyenler stad hele bir açılsın çözüm yok değil. :D

[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2014, 11:13:23 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Şaka maka stat oluyor be
Stat bitti mi beni kim tutar Ankarada :D
Saldır Obitaşım oleyyyyy Saldır Çiçeklerim oleyyyyyy

Çevrimdışı ahmetx

hızlı trende stad bitene kadar bitse  3 saatde İstanbuldayız.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail fenerbahçe macına gelicen demi?

Mutlaka, daha geniş bir branda aldım, yağmur yağsa bile mangal yanar arkadaş :D

Çevrimdışı Oktay

Mutlaka, daha geniş bir branda aldım, yağmur yağsa bile mangal yanar arkadaş :D
pazar günü yağmur göstermiyo parçalı bulutlu 15/9 derece  :icool: :icool:

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı KUMANOVALI

arkadaşlar

iyi haftalar

bodozlama giriş yaptım soruldumu bilmiyorum

yeni açık sanki eski açık gibi alçalıyormu banamı öyle geliyor..  :s20:

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com