Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700097 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı faith

aynen ama sonuçta burası bize ait bir forum kalkıpta birilerine hesap vermek zorundada değiliz Mustafa kardeşimize yapılan çok büyük bir terbiyesizlikti o reklamların topu topu 30 tl aylık geliri var işi biraz biliyor olsa bu kadar terbiyesizlik yapmazdı bırak harcadığı zamanı sırf her gün stada gitmek için harcadığı yol parasını o resimleri bizlere ulaştırmak için harcadığı sunucu parasını hesap etmeyen bir densizdi bütün stad bitene kadar reklamdan gelecek geliri toplasa aldığı fotoğraf makinesinin parasını çıkartmaz bu iş parayla yapılacak bir iş değilki birini maaşa bağlasan git her gün resim çek desen yaptıramazsın Mustafanın hakkı asla ödenmez

2004-05 yıllarında Radyo 10 diye bir sanal radyo ile başladım dijital medya hayatıma. Türkiye'de ilk defa internet yayına canlı bağlantılar aldım. Beşiktaş merkezli bir radyo olarak büyük ilgi gördük, akşam yayınlarında özellikle maç günleri ve önceleri güzel yayınlar yapıyorduk, sonra ciddi saldırılara maruz kaldık ve server sağlayıcı firma ile yaşanan sıkıntılar yüzünden yayınlara ara vermek durumunda kaldık.

Daha sonra ForzaBeşiktaş E-dergiyi çıkarttım, 2006 yılıydı sanırım, ilk sayı deneme olarak çıkmış müthiş bir ilgi görmüştü, o kadar ki derginin çıktıları alınıp elden ele dolaşıyordu. Daha sonrasında bir kaç sayı daha çıkarttık ve çok fazla kitlelere ulaştık ve artık yazılı sürüme geçelim dedik.

Sonrasında yönetime/muhalefete yakın bazı kişilerden destek talepleri geldi, fakat Alen ile yaptığımız toplantılardan birinde bu tarz bir destekte yanlı olabileceğimiz veya böyle bir talep geleceği için bu durumdan uzak durduk ve dijital olarak devam etme kararı aldık. Bir kaç sayı daha çıkarttık ve benim askerlik durumum araya girdi. Benden sonraki ekip bir birliktelik sağlayamadı ve sanırım başka sıkıntılar da yaşandı ve proje bitti.

Geçtiğimiz yıl bir Beşiktaş haber sitesi kurdum, malum sitelerin adeta Beşiktaş karşıtı yaptıkları haberleri içime sindiremedim. Tek bir olumsuz haber olmadı Beşiktaş ile alakalı. Fakat sonrasında piyasanın içine girince anlıyorsunuz bu malum siteler piyasayı öyle ele geçirmişler ki, bazen çabanızın boşa olduğunu görüyorsunuz. Bu sebeple o siteyi de kapattım. Halen elimde script vs. bulunmakta.

Bazı arkadaşların dediklerine yüzde yüz katılıyorum, bu işin içine girince reklam gibi bazı öğeleri sitede barındırmak kaçınılmaz bir hal alıyor malum. Bir gelir sağlamak gerekli büyümek için ve nerede olmanız gerektiğinizi iyi bilmeniz lazım. Ben hiç bir projemde reklam almadım, hep kendi kaynaklarım ile projeleri finanse ettim. Eğer ki iş profesyonel olacaksa ufak kaynaklar ile finanse edilmesi zor bu işlerin. Mutlak gelir merkezli çalışılması gerek.

Bu noktada yapılacak her türlü oluşuma elimden gelen tüm katkıyı vereceğimi bilmenizi isterim. Öte yandan, hukuki olarak bu durumların ülkemizde çok büyük riskleri yok. Köşe yazarlarını kopyala/yapıştır yapmadığınız sürece haberlere ait içerikler ile ilgili veya görsel olarak büyük sıkıntılar yok. Malum haber içeriğinde bir kaç cümleyi değiştirdiğiniz zaman o haber derleme haber olur, ki bu durum yasaya aykırılık teşkil etmez. Hatta bazı malum siteler gibi "Özel Haber" bile diyebilirsiniz.

Ayrıca yazar konusu başlı başına bir dert zaten, hangileriniz sıkılmadı ki piyasadaki onca yazardan. Hep aynı tarz, hep aynı üslup. Beşiktaş sadece futbol demek değildir, Beşiktaş hayattır ve Beşiktaş yazarı gerekirse hayatı yazmalıdır. Bunların dahi farkında olmayan Beşiktaş yazarıyım diyen onlarca yazar halen 4-4-2 / 3-5-2 matematiği yaparken hayatın matematiğini kaçırıyor. Kurulacak bir haber sitesinde hayatı Beşiktaş gibi yaşayan yazların yazıları bence büyük ilgi görecektir, diye düşünüyorum.

Söylediğim gibi 16 yıllık tecrübem ile kurulacak her türlü oluşuma elimden gelen desteği veririm.

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

mustafa bu havada bile fotoğraf çekmişin allah razı olsun

Yagmur çamur demeden çalışan emekcilerin eline koluna saglık.. Azda olsaçalışmalar devam ediyor.. Obitaş yagmurlukları giydirmiş çalışmlara devam ediyor aynı şekiled çiçeklerde..

vee tabi mustafa senınde eline koluna sağlık bu havada gidip foto çekmişsin çok teşekkürler senınde hakkın ödenmez siteyi açtıgından beri hergün senın fotolardan takıp ediyorum..

Çevrimdışı yavvuzz

Vodafone Arena 27 Ekim 2014 Resimleri için Tıklayınız (92 Resim)
Ellerine sağlık Mustafa Kardeş .

Çevrimdışı Erdinç

Gunaydin arkadaslar besiktasimiz icin hayirli bir hafta olur insallah. Oncelikle mabedimiz icin icin ter doken emekcilerimize ve aksam kayseride sahaya cikacak futbolcu kardeslerime kolayliklar xiliyorum vurdugunuz gol olsun.

Çevrimdışı Erdinç

Mustafa hakkin odenmez ama sultanahmet tarafina gelirsen yemek ismarlayabilirim.

Çevrimdışı SDemirsoy

Mustafa Eline Sağlık Kardeşim.. emeğin ödenmez.. Bu arada yeni açıkta sıra kolonların arkasına da iskele kuruyorlar

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2014, 10:29:25 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Anket tamamlandı Sonuç Aşağıda ki gibi Üyelerimiz Kaba İnşaatın 80-120 gün arası biteceği yönünde kanaat getirdi Teşekkürler.. :)

80-120 Gün Arası          190 (67.6%)
120-180 Gün Arası          45 (16%)
180 Gün Ve Fazlası        11 (3.9%)
80 Günden Daha Az        35 (12.5%)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

numaralıda daha iş çok
Numaralı ve Yeni açıkta daha alınacak çok yol var. Umarım kış şartları çok çetin geçmez..
Korku akıl katilidir.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa hakkin odenmez ama sultanahmet tarafina gelirsen yemek ismarlayabilirim.

Eyvallah kardeşim yolum düşerse bi çayını içerim sağolasın.

Çevrimdışı Efe

Yoğun yagmura ragmen calismalar iyi duzeyde numaralida eski acikta ve yeni acikta isci sayisi iyi gibi gorunuyor :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Yoğun yagmura ragmen calismalar iyi duzeyde numaralida eski acikta ve yeni acikta isci sayisi iyi gibi gorunuyor :eyes
Efe abi Yeni açık sıra kolonların arkasında bir demir işi var acep nedir o ? @Efe

Çevrimdışı banust

Gününüz aydın olsun. Bu akşam ve bu hafta BEŞİKTAŞIM için inşallah güzel olur. :)

Çevrimdışı SDemirsoy

akşam çok makara yaptık aman dikkat :D @Efe Abi üst testereleri hazır mı yapacaklar acaba arkadaki çalışma o olabilir mi

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ahmetx

çok iyi çalışma var gibi, Allah işçilerimizi kazadan beladan korusun,bu hafta müthiş gelişme olacak,if else haftalık değişim gifiytaptığında çok şaşıracağız. :sevinc
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı quentine83

günaydın kalbi  Beşiktaş için çarpanlar...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmetx

Anket tamamlandı Sonuç Aşağıda ki gibi Üyelerimiz Kaba İnşaatın 80-120 gün arası biteceği yönünde kanaat getirdi Teşekkürler.. :)

80-120 Gün Arası          190 (67.6%)
120-180 Gün Arası          45 (16%)
180 Gün Ve Fazlası        11 (3.9%)
80 Günden Daha Az        35 (12.5%)

evet bugünden itibaren 99 gün veriyorum.Tabiiki daha erken bitmesini isterim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

akşam çok makara yaptık aman dikkat :D @Efe Abi üst testereleri hazır mı yapacaklar acaba arkadaki çalışma o olabilir mi
Benimde 2-3 gün önce dikkatimi çekti. Umarım hızlı bir yöntem kullanacaklardır yoksa benden çekeceği var Obitaş'ın :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Efe abi Yeni açık sıra kolonların arkasında bir demir işi var acep nedir o ? @Efe

Onlar iskele samet sutunlarin ustune cikmak icin daha sonra kullanilacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Onu diyorsan onlar sutun demir iskeleti gibi gorunuyor eger hazir yapip takarlarsa daha hizli olur ama zannetmiyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Onlar iskele samet sutunlarin ustune cikmak icin daha sonra kullanilacaklar
yok abi iskelelerin arkasında uzun demir işlemi var testere için mi hazırlıyorlar diye düşündüm  :alala: @Efe

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı SDemirsoy

Onu diyorsan onlar sutun demir iskeleti gibi gorunuyor eger hazir yapip takarlarsa daha hizli olur ama zannetmiyorum
anladım abi bende zannetmiyorum ama umarım öyle olur obitaş bu ne yapacağı belli olmaz  :naughty: