Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700398 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

AA haber sitesimi..Ordan çekilecek haberin içine .........

Çevrimdışı Necmi

Hürriyette bir haber vardı.. stad için ayrılan 2.5 milyonluk demir parası,  Çebi başkanın talimatıyla futbolcuların maaşlarına ödenmiş
hürriyetin haberini ciddiyemi alıyorsun yaptığı her haber Beşiktaşı hırpalamak içindir burdada taraftarı galyana getirme teşebbüsü var böyle kalitesiz basının haberlerini buraya taşımayın bence bu bilgiyi verdiğin için bile binlerce kişi gazetenin sitesine bakacak resmen bu tip basına hizmet ediyorsunuz :bandit:

Çevrimdışı Ardau

tabiki yaparlar hatta beton dökülen en üst tablanın üzerinede çıkarlar aynı zamanda beton pompalamak için seyyar pompada var iki sistem 60-65 metre mesafeye rahatlıkla beton dökebilir bir sıkıntı olmaz
anladım abi teşekkür ederim  :)
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı toedeyou

Forumdaki reklamlar dan bir gelir elde edilip ajanslardan haber cekemezmiyiz yoksa bu reklamlarin getirisi yok denecek kadar azmi? @Necmi abi sen bunu bilirsin

Çevrimdışı sallapati

hürriyetin haberini ciddiyemi alıyorsun yaptığı her haber Beşiktaşı hırpalamak içindir burdada taraftarı galyana getirme teşebbüsü var böyle kalitesiz basının haberlerini buraya taşımayın bence bu bilgiyi verdiğin için bile binlerce kişi gazetenin sitesine bakacak resmen bu tip basına hizmet ediyorsunuz :bandit:

valla abi hangisine inanacağımızı şaşırdık..

havuz medyası zaten BJK , çarşı düşmanı
Demirörenin gazeteleri bir yandan vurmaya çalışıyor..
Doğuş grubu FB sempatizanı..

Çevrimdışı sallapati

site kuaracaksan %100 özgün olmalısın.. kullandığın fotoğraf için bile para ödemek zorundasın diye biliyorum.. ama Türkiyede bunlar uygulanıyor mu fikrim yok

valla abi hangisine inanacağımızı şaşırdık..

havuz medyası zaten BJK , çarşı düşmanı
Demirörenin gazeteleri bir yandan vurmaya çalışıyor..
Doğuş grubu FB sempatizanı..

bizim foruma hergün 50000 tık alıyorsak haber sitesine 500.000 tık rahat gelir..yazın  bunu bir yere..

Çevrimdışı ALI RIZA

Beşiktaş haber siteleri kopyala yapıştır mantığında işliyor.. ama bazı malum siteler genelde olumsuz haberleri ön planda tutuyor..

şu mantıkta bir site olabiliriz..

1. gazetelerden alıntılar (art niyetli olanlar hariç)
2. genel haftalık bilgilendirmeler
3. 2-3 blog yazar
4. vodafone arena vs .

ama bu işin hukuki (telif hakkı) işleri çok iyi araştırılmalı... alıntı yapmanın boyutları vs nasıl olur.. yoksa hukuki açıdan başımız belaya girer

Olmuyor telif hakkı var BTK tarafından 1. uyarılma yersin 2. uyarılma para cezasıdır 3. uyarılma ASLİYE CEZA MAHKEMELERİ yolu... sonucta firmalar kendi haberleri ucretsiz vermezler...
DHA CHA AA sayfalarında abonelik fiyatları var...
https://satis.dha.com.tr/urun.php
http://www.aa.com.tr/tr/mod/118325--urunler

Konuyı dagıtmayalım... Bu bir bilgi olsun...
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2014, 03:07:40 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Necmi

Ajanslardan haber çekmek için para lazım Mesela DHA yada AA dan almak 5 bin tl yıllık ayrıca Fanatık vs ligtvden çekemeyiz suç... ajansların ftp den girip özel şifreyle haberleri alıyorsun... Haber sitesi için devre arasını beklemek lazım
köşe yazılarını almadığın sürece suç teşkil etmiyor bir şey yapamıyorlar ama köşe yazıları ciddi telif haklarına giriyor ama en önemlisi yeni çıkacak olan haber yasası öyle tuhaf bir yasaki blokları bile haber sitesi katagorisine sokuyor ve haber sitesi açabilmek için editör bulundurmak zorundasın merkezin telefonun vs olacak resmen her haber sitesine gazete televizyon muamelesi yapıyor resmen bunun için şirketleşmen gerekiyor ve herşeyini resmi yapacaksın

köşe yazılarını almadığın sürece suç teşkil etmiyor bir şey yapamıyorlar ama köşe yazıları ciddi telif haklarına giriyor ama en önemlisi yeni çıkacak olan haber yasası öyle tuhaf bir yasaki blokları bile haber sitesi katagorisine sokuyor ve haber sitesi açabilmek için editör bulundurmak zorundasın merkezin telefonun vs olacak resmen her haber sitesine gazete televizyon muamelesi yapıyor resmen bunun için şirketleşmen gerekiyor ve herşeyini resmi yapacaksın

Daha iyi ya işte.Biz bu işi layığıyla yaparız işte. Zaten bir kurumsallık olmazsa yapmayalım.Nihayetinde haber vercez..Allah aşkına @alirıza hangi site haber almıyor.Hepsi haberi çekiyor altına da hurriyetten ne bileyim cihan dan alınmadır diye yazıyor..yada cnntürk haberine göre........şeklinde..

Çevrimdışı ALI RIZA

Editör kolay iş Radyo tv mezunu işletme fakültesi mezunu dolu... SOrun olmaz. Haber sitesinden aldıgın haberi kaynagı belirtmek lazım...
Ajanslara Üyelik şarttt
http://www.webmastersitesi.com/sohbet/113508-haber-sitesi-sahipleri-dikkat.htm

Çevrimdışı sallapati

bunu istemedikleri haberleri yapanlara ceza verebilmek ve dava açmak için yapmışlardır büyük ihtimalle.. interneti de kontrol altında tutabilmek için

Çevrimdışı Geovani

@Necmi abi konudışı ama kafamda güzel bi pankart fikri var @MURAT abi @Oktay fener maçı için Arena kartalları olarak açalım ilk pankartımızı @Ali Rıza gözüktükten sonra silebilirsin kardeşim
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2014, 03:19:12 ALI RIZA ]
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Necmi

Forumdaki reklamlar dan bir gelir elde edilip ajanslardan haber cekemezmiyiz yoksa bu reklamlarin getirisi yok denecek kadar azmi? @Necmi abi sen bunu bilirsin
foruma reklam almayı düşünmüyorum aşağıda futıra koyduğumuz reklam deneme amaçlı pek bir getirisi yok ama bakmadım bile ne olduğuna Altuğ merak etti koydu sonuçlarını değerlendiririz bir google reklamının ayda kazandıracağı para taş çatlasa 70-80 tl civarı olur bunun yerine tıklama başına veya satışa göre çalışan firma reklamları almak gerekir ama foruma alınacak reklam forumun masraflarını bile karşılamaz bir de üzerimize şaibe kalır menfaat kazanıyoruz olur aman uzak olsun bizden ama haber sitesi olunca zaten mecburen almak gerekecek en azından kendini döndürmesi gerekiyor ne kadar gönüllü esasına göre gidecek olsada perde arkasında ciddi maliyetler oluyor ve  yaşayabilmesi için bu maliyetleri haber sitesinin kendisinin çıkartması gerekir öbür türlü birilerinin maşası olur gelecekte ve diğerlerinden bir farkımız kalmaz haber sitesi kurunca ciddi bir popiletemiz olur ve bu kullanılmak istenir bağımsız kalabilmemiz içinde kendi yağımızla kavrulmamız gerekiyor şu anda bile forum halimizle H1903 hariç geri kalan bütün portallardan fazla hite ulaşmış durumdayız

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi konudışı ama kafamda güzel bi pankart fikri var @MURAT abi @Oktay fener maçı için Arena kartalları olarak açalım ilk pankartımızı @Ali Rıza gözüktükten sonra silebilirsin kardeşim
Yok Yok abi Hafta başlangıçlarında Yazı silmiyorum Pazartesi - Cuma siliyorum Maç günlerinde Sİliyorum  :kop:

foruma reklam almayı düşünmüyorum aşağıda futıra koyduğumuz reklam deneme amaçlı pek bir getirisi yok ama bakmadım bile ne olduğuna Altuğ merak etti koydu sonuçlarını değerlendiririz bir google reklamının ayda kazandıracağı para taş çatlasa 70-80 tl civarı olur bunun yerine tıklama başına veya satışa göre çalışan firma reklamları almak gerekir ama foruma alınacak reklam forumun masraflarını bile karşılamaz bir de üzerimize şaibe kalır menfaat kazanıyoruz olur aman uzak olsun bizden ama haber sitesi olunca zaten mecburen almak gerekecek en azından kendini döndürmesi gerekiyor ne kadar gönüllü esasına göre gidecek olsada perde arkasında ciddi maliyetler oluyor ve  yaşayabilmesi için bu maliyetleri haber sitesinin kendisinin çıkartması gerekir öbür türlü birilerinin maşası olur gelecekte ve diğerlerinden bir farkımız kalmaz haber sitesi kurunca ciddi bir popiletemiz olur ve bu kullanılmak istenir bağımsız kalabilmemiz içinde kendi yağımızla kavrulmamız gerekiyor şu anda bile forum halimizle H1903 hariç geri kalan bütün portallardan fazla hite ulaşmış durumdayız

Bu yazı  çok şey anlatıyor aslında.. tüm forum bu konuda fikirlerini söylemeli..

Çevrimdışı Necmi

Olmuyor telif hakkı var BTK tarafından 1. uyarılma yersin 2. uyarılma para cezasıdır 3. uyarılma ASLİYE CEZA MAHKEMELERİ yolu... sonucta firmalar kendi haberleri ucretsiz vermezler...
DHA CHA AA sayfalarında abonelik fiyatları var...
https://satis.dha.com.tr/urun.php
http://www.aa.com.tr/tr/mod/118325--urunler

Konuyı dagıtmayalım... Bu bir bilgi olsun...
her haber ajanslardan çıkmıyor global haberlerde var rahatlıkla kullanabilirsin şimdi fanatik Beşiktaş messiyle ilgileniyor yazsa sende aynı haberi versen kim sana ne diyebilir böyle bir durum varsa bu habera ajansda ulaşır sende ulaşırsın ajans benim haberim diyemezki  öbür taraftan ajans kalkar Fikret Ormanla röportaj yapar bunu kullanırsan telif haklarına girer ama bunun da ucu açık çünkü haberinde haberi yapılır mesela fanatik böyle dedi dersin fanatiğin haberini haber yapmış olursun burda haberi çalmıyorsun kaynak belirtiyorsun aynı zamanda kaynağında bedava reklamını yapmış oluyorsun

Çevrimdışı ALI RIZA

Ajanslara 1 kuruş bile ödemeyiz İstersek Örneğin BJK spor muhabiri olan bir arkadaş tanıdık olur site haber editörü yaparız Kendisi Ajansına verdiği resimler dışında bize harici resimler videolar bilgiler verir 1 kuruş bile ödemeyiz... Misal atakan kurt tanıdık olsun sürekli bjk yatıp kalkıyor ondan bjk lig tv dısında fotoları bize yollamasını haberi bize söylemesini isteriz ve hiç bir yerde yayımlanmaz sadec bizm haberler olur...!

Çevrimdışı ALI RIZA

her haber ajanslardan çıkmıyor global haberlerde var rahatlıkla kullanabilirsin şimdi fanatik Beşiktaş messiyle ilgileniyor yazsa sende aynı haberi versen kim sana ne diyebilir böyle bir durum varsa bu habera ajansda ulaşır sende ulaşırsın ajans benim haberim diyemezki  öbür taraftan ajans kalkar Fikret Ormanla röportaj yapar bunu kullanırsan telif haklarına girer ama bunun da ucu açık çünkü haberinde haberi yapılır mesela fanatik böyle dedi dersin fanatiğin haberini haber yapmış olursun burda haberi çalmıyorsun kaynak belirtiyorsun aynı zamanda kaynağında bedava reklamını yapmış oluyorsun

Zaten Gazete lerden aşabilirsin DHA CHA AA İHA vs ajanslardan alınırken abonelik lazım @Necmi abi yukarda örnek verdim zaten 1 kuruş bile ödenmez

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 03:33:54
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
yahu @FARUK yazar,@ifelse  @sallapati tutar bir ucundan. bu işe gönül verecek çok kişi olur forumdan.Malumun üzere şu an başkan bilgi akışını kestirdi.Düşenecek olursak diğer haber siteleriden bir farkı olmaz sitenin.Hem bir demo yapalım bir hafta bakalım ne olcak..

Bu arada bu konu için tüm forumdan destek bekliyorum/bekliyoruz...
Biz bunu necmi abi ile konusmustuk yazar olarak niseyler karalayabilirim ayrica bir divan kurulu sicil baskanligi yapmis birisi ve 35 senelik kongre uyesi benim haber kaynagim olabilir bu adamlar medyada yer almadan ronaldinho ,demba ba pirlo ttansferlerini soylemislerdi bana

Çevrimdışı Necmi

olabilir :)

Çevrimdışı Necmi

Dostlar ben yatıyorum herkese iyi geceler  :by2:

Çevrimdışı toedeyou

Neyse ben bu reklam isine fazla girmeyeyim bu konuda hassas oldugunuzu ve Mustafa ya neler soylediklerinide duydum. Gonul isterki biraz gelir olsun bu gelir yine bizim icin kullanilirdi kombineler olsun pankartlar olsu buradaki uyelere kartal yuvasindan hediyeler vs vs hersey Besiktas icin aslinda ama bunu anlamayan biri cikar bulandirir ortaligi

Çevrimdışı toedeyou

hepinize iyi geceler iyi uykular yarin(bugun) macimiz var Kayseriden alinacak 3 puanimiz bizi bekliyor
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2014, 03:54:22 toedeyou ]

Çevrimdışı Necmi

Neyse ben bu reklam isine fazla girmeyeyim bu konuda hassas oldugunuzu ve Mustafa ya neler soylediklerinide duydum. Gonul isterki biraz gelir olsun bu gelir yine bizim icin kullanilirdi kombineler olsun pankartlar olsu buradaki uyelere kartal yuvasindan hediyeler vs vs hersey Besiktas icin aslinda ama bunu anlamayan biri cikar bulandirir ortaligi
aynen ama sonuçta burası bize ait bir forum kalkıpta birilerine hesap vermek zorundada değiliz Mustafa kardeşimize yapılan çok büyük bir terbiyesizlikti o reklamların topu topu 30 tl aylık geliri var işi biraz biliyor olsa bu kadar terbiyesizlik yapmazdı bırak harcadığı zamanı sırf her gün stada gitmek için harcadığı yol parasını o resimleri bizlere ulaştırmak için harcadığı sunucu parasını hesap etmeyen bir densizdi bütün stad bitene kadar reklamdan gelecek geliri toplasa aldığı fotoğraf makinesinin parasını çıkartmaz bu iş parayla yapılacak bir iş değilki birini maaşa bağlasan git her gün resim çek desen yaptıramazsın Mustafanın hakkı asla ödenmez