Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6699763 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

forum ayarlarında biraz düzeltme yaptım yoksa her atılan mesaj mailine gelirdi her gün yüzlerce mesajla uğraşırdın :D @banust şimdi sadece kişisel mesajlar ve mentions lar uyarı olarak gelecek
 Abi konusu açılmışken onlardan bana günde yüzlerce geliyor ya. Nereye yazsam bilemedim

Artık gelmez tamamdır şikayetleri formun en altında Öneri, İstek ve Forum Kullanımı Hakkında başlıgı altında şikayette bulunabilirsiniz

Çevrimdışı banust

İyi geceler herkese ben yavaştan gideyim :) Görüşmek üzere.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

Teşekkür ederim rengim sağolasın :) Çömez olmaz çok zor :D
burda bir kural daha var aslında Beşiktaş taraftarları rengim renkli gibi kelimeler kullanmaz biz o kelimeleri renklilere bıraktık bizim için geçerli olan normal hayatta insanlarla konuştuğumuz gibi konuşmak genelde yaşında görünmesini o yüzden talep ediyoruz Beşiktaş forumlarında abi kardeş ilişkisi vardır direk isimlerle hitap etmek daha güzel

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

İyi geceler herkese ben yavaştan gideyim :) Görüşmek üzere.
İyi geceler

Çevrimdışı sallapati

bu hafta çalışmalar nasıl olur acaba.. Efenin dediğine göre 11 hafta sonra kaba bitiyor.. ama ben pek ihtimal vermiyorum :D

Çevrimdışı banust

burda bir kural daha var aslında Beşiktaş taraftarları rengim renkli gibi kelimeler kullanmaz biz o kelimeleri renklilere bıraktık bizim için geçerli olan normal hayatta insanlarla konuştuğumuz gibi konuşmak genelde yaşında görünmesini o yüzden talep ediyoruz Beşiktaş forumlarında abi kardeş ilişkisi vardır direk isimlerle hitap etmek daha güzel

Alışkanlık diyelim, dikkat ederim. :)

Çevrimdışı murat

bu hafta çalışmalar nasıl olur acaba.. Efenin dediğine göre 11 hafta sonra kaba bitiyor.. ama ben pek ihtimal vermiyorum :D
yeni açık 2.kat testere kiriş başladıya ben yılbaşını bekliyorum artık :icool:

Çevrimdışı Ardau

@Efe sence yeni açık-numaralı birleşimi betonlandıktan sonra, üst tarafını şuan yapılan tabyayla birleştirip devasa bi tabya mı yaparlar, yoksa yine parça parça mı giderler ?  :iscrewy:
bana parça parça gidip, o arada kapalı-yeni açık dönüşündeki testereler uzatılır gibi geliyor.
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı sallapati

yeni açık 2.kat testere kiriş başladıya ben yılbaşını bekliyorum artık :icool:

Çiçekler yakın zamanda kalıpçıların işine son verecek.. kalıp işi bitti bitecek

Çevrimdışı ALI RIZA

@Efe sence yeni açık-numaralı birleşimi betonlandıktan sonra, üst tarafını şuan yapılan tabyayla birleştirip devasa bi tabya mı yaparlar, yoksa yine parça parça mı giderler ?  :iscrewy:
bana parça parça gidip, o arada kapalı-yeni açık dönüşündeki testereler uzatılır gibi geliyor.
bence devasa tabla yaparak ilerlerler hem daha iyi daha hızlı...! 1-2 hafta da bitirip beton dök kat çık süper... 

Çevrimdışı Geovani

@Necmi abi fazla karamsar gibisin son zamanlarda obitaş iyi bir ivme yakaladı çok geniş tablaları çok çabuk kalıplayıp demirliyorlar,numaralının eski açıkla birleştiği yer oyalayacak gibi sanki...yeni açık tribün kısmı yılbaşına çok rahat yetişeceğini düşünüyorum....Ocak sonu kaba biter ALLAHın izniyle havalarda müsade ederse...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Necmi

beton girişinde sıkıntı var o yüzden çok büyük parçalar yapmayı tercih etmezler gibi geliyor ama obitaş ta büyük parçalar yapıyor :alala:

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi fazla karamsar gibisin son zamanlarda obitaş iyi bir ivme yakaladı çok geniş tablaları çok çabuk kalıplayıp demirliyorlar,numaralının eski açıkla birleştiği yer oyalayacak gibi sanki...yeni açık tribün kısmı yılbaşına çok rahat yetişeceğini düşünüyorum....Ocak sonu kaba biter ALLAHın izniyle havalarda müsade ederse...
hızlandılar şu an çok güzel gidiyor ama yapılacakta çok iş var aradaki giriş çiçeklere fren olmuştu artık çiçekler uçar orda ama eski açık arka taraf hala sıkıntılı numaralı eski açıktan önce bitecek gibi geliyor bana :D

Çevrimdışı Efe

parca parca olacaktir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Obitaş zamanında Çiçeklere kötü örnek oldu.. adamlar biz enayimiyiz fazla işçi çalıştırıp fazla maaş ödeyelim moduna girdiler

Çevrimdışı Ardau

beton girişinde sıkıntı var o yüzden çok büyük parçalar yapmayı tercih etmezler gibi geliyor ama obitaş ta büyük parçalar yapıyor :alala:
otopark tarafında bırakılan bi boşluk vardı abi orayı kullanamazlar mı betonlama için? oraya saha içinden araç giriş çıkışı vardı. :iscrewy: bir de o giriş çıkış, tribün kabası bitince en son kapanacak yerlerden olacak sanırım. çünkü arka taraf belli bi düzeye gelene kadar ordan beton pompası kullanmak zorunda kalacaklar. dolayısıyla prekast sırası oraya gelene kadar otoparkta baya bi çalışılmış olması gerekmeyecek mi?
sesli düşündüm , komple mantık hatası da yapıyor olabilirim :)
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı toedeyou

beton girişinde ne gibi bir sıkıntı var @Necmi abi ben kaliplanan yerlerin beton bekledigini gormedim bugune kadar

Çevrimdışı Necmi

Obitaş zamanında Çiçeklere kötü örnek oldu.. adamlar biz enayimiyiz fazla işçi çalıştırıp fazla maaş ödeyelim moduna girdiler
obitaşa göre iki katı fazla emekçi çalıştırıyorlar önlerinde çok engel çıkıyor çok fazla iş kaybına uğruyorlar birde yaptıkları alanlar çok detaylı şu an her iki firmanın çalışmasıda güzel bu tempo bozulmazsa süreyi bayağı kısaltırlar

Çevrimdışı Necmi

beton girişinde ne gibi bir sıkıntı var @Necmi abi ben kaliplanan yerlerin beton bekledigini gormedim bugune kadar

:) beton yeterli miktarda gelmiyor o yüzdende hızlarını betona göre ayarlıyorlar daha fazla miktarda beton gelse hızları daha artar

Çevrimdışı ALI RIZA

obitaşa göre iki katı fazla emekçi çalıştırıyorlar önlerinde çok engel çıkıyor çok fazla iş kaybına uğruyorlar birde yaptıkları alanlar çok detaylı şu an her iki firmanın çalışmasıda güzel bu tempo bozulmazsa süreyi bayağı kısaltırlar
gecen 03 doğru gidiyor necmi abiden güzel bilgiler

Çevrimdışı sallapati

Obitaş da biraz işçi alıp baştan tempo yapsaydı Kasım Aralık gibi kaba bitmişti.. Şimdi Çiçekler bitirecek 1-2 ay Obitaşı bekleyeceğiz gibime geliyor

Çevrimdışı ALI RIZA

:) beton yeterli miktarda gelmiyor o yüzdende hızlarını betona göre ayarlıyorlar daha fazla miktarda beton gelse hızları daha artar
Kaç yerden beton alıyoruz _? oyak olarak ? 1 tesisten mi alıyoruz