Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6698433 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı brci

ben yatıyorum Abilerim Kardeşlerim renkdaşlarım yarına bol fotolu , erciyes galibiyeti dileklerimle hepinize iyi geceler :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Bence kaba erken biterse mayis haziram gibi acilacak abi ,ki kabaninda 10 ayda yuzde 80'i bitti ayni anda hafriyat fore kazik ve perde ile beraber ,aralik ortasi gibi cati isi baslar mart sonunda biyer 1.5 ayda zemin surse ki o zana kadar diger yerler de bitmis olur :bandit:
nereye bitti %80 i hayalindemi bitiriyorsun burda iki pencereden bak birincisi kullanılan malzeme miktarı diğeride yapılacak işçilik evet malzeme olarak %75-80 gibi olmuşturda @aktar_ismail hesabi yapma işçilik olarak oldukça zor bölümler yapılacak işçilik olarak %65 gibi falandır durum

Çevrimdışı Efe

Net cevaplara alışkın değiliz biz haftaya netleşir deseydin umut seperdin yüreğime :D

biz çok netizdir forumca gerçekleşmeden söylemiyoruz yanlış bilgi kesinlikle yasaktır herşey net olacak  :D @banust
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

ben yatıyorum Abilerim Kardeşlerim renkdaşlarım yarına bol fotolu , erciyes galibiyeti dileklerimle hepinize iyi geceler :)
iyi geceler

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 01:23:10
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
evt döşemeyi buldum yakışır :claps:
Bunlar ufaktan yapilmaya baslanir herhalde demi??

Çevrimdışı Efe

Bunlar ufaktan yapilmaya baslanir herhalde demi??

zor bence kapalıda bi ton iş yapılıyor içeride onlar bitince anca mabet bilgi verir zaten :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı frkndgnr

Çevrimdışı banust

biz çok netizdir forumca gerçekleşmeden söylemiyoruz yanlış bilgi kesinlikle yasaktır herşey net olacak  :D @banust

Eyvallah o zaman bize de bu lazım aslında :D

Çevrimdışı cagdas44

@banust @hazalozrkn  :hosgeldin iz

@Necmi abi kaba Ocak ayı içerisinde bitecek gibi, çatı işi için komple kaba bitti denmesi beklenecek mi yoksa Ocak başında kapalıdan başlayarak halatlar için ahşap iskeleler hazırlanmaya başlanır mı malum Beşiktaş İnşaat AŞ'nin ne yapacağı belli olmuyor.  :s20:

Çevrimdışı Efe

Obitaş testere kiriş yapsın :D

varya onlar baya hızlı yapacaklar şimdiden 3 tane iskele kurdular baya istekliler bakalım nasıl bi hızda gidecekler üst katta :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

evt döşemeyi buldum yakışır :claps:
evet bu olacakmış mimar bir şeyler fısıldamıştı ama çok emin olamadım ne dediğine anlatmaya çalıştı bu tür bir malzeme olduğunu anladım ama net olmadığım içinde bir şey diyemedim :D Yönetimin sağı solu belli olmazki yarın fikir değiştirirler :evillol:

Çevrimdışı murat

aman abi düzelsin bizim tek dayanağımız yine olimpiyat bakma uzak falan edirneye daha yakın soğuk ama tek maç yapabileceğimiz stad o şuan çimler iyi olduğu sürece takım olimpiyatta da sıkıntı yaşamayacaktır :)
olimpiyattaki en büyük sıkıntı çimden çok rüzgar.bu arada yeni gelen arkadaşlar :hosgeldin iz

Çevrimdışı SDBabuz

Bu kameradan saha sanki su doluymuş gibi geliyor bana  :alala: ben mi yanlış görüyorum acaba ?

Çevrimdışı banust

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi kaba Ocak ayı içerisinde bitecek gibi, çatı işi için komple kaba bitti denmesi beklenecek mi yoksa Ocak başında kapalıdan başlayarak halatlar için ahşap iskeleler hazırlanmaya başlanır mı malum Beşiktaş İnşaat AŞ'nin ne yapacağı belli olmuyor.  :s20:

şimdi çatının orta yuvarlak bölümü var o içerideki işler sürerken yapılabilecekse işlere başlar iz inşaat bide biten sütunlardan çıkacak olan çatıyı tıtacak çelikler var onları yapmaya gelecek aydan başlayabilirler içerideki hıza bağlı çatının tam başlaması tahmini ocak başında işlere  başlarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

yok normal bir mantıkla giderlerse aralık ayında halatın bağlanacağı gergi kolonlarını dikmeye başlarlar şu anda bile isteseler kapalıdan başlarlar ama halat kısmına prekast montajı bitmeden başlayamazlar

Çevrimdışı Efe

Bu kameradan saha sanki su doluymuş gibi geliyor bana  :alala: ben mi yanlış görüyorum acaba ?

evt bazı bölümler baya su dolmuş gibi görünüyor :sombrero:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 01:30:29
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
nereye bitti %80 i hayalindemi bitiriyorsun burda iki pencereden bak birincisi kullanılan malzeme miktarı diğeride yapılacak işçilik evet malzeme olarak %75-80 gibi olmuşturda @aktar_ismail hesabi yapma işçilik olarak oldukça zor bölümler yapılacak işçilik olarak %65 gibi falandır durum
Abi aslinda şoyle bakiyorum ben olaya ilk temel atilan tarih 27 aralik ki bu atilan kisim da ancak stadin 10 da biridir ,ve 10 ayda gelinen durum ortada numarali eski açik birlesim yeri haricinde 2.kat sontasi artik ust testere kirisler e kapali zaten bitti eski acik donuse kadar iki kat loca bitti ust testereler ortaya geldi yeni acikta da 2 kat tabla sonrasi artik sadece ust testere kiris ki bu tablalar atilirlen muhtemelen 5-6 tane ust yestere kirisler de biyer ama tabi siz daha iyi bilirsiniz  :D :icool:
[/quote]

Çevrimdışı Efe

çift fışkırtıcı temele pompalıyor şuan  :D eski açıkta yine fışkırtıcı belirdi kirişler için  :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı cagdas44

yok normal bir mantıkla giderlerse aralık ayında halatın bağlanacağı gergi kolonlarını dikmeye başlarlar şu anda bile isteseler kapalıdan başlarlar ama halat kısmına prekast montajı bitmeden başlayamazlar

Valla @Necmi abi halatlara başlamaktan ziyade bu prekastı korumak için kurulacak iskelelerden çekiniyorum her halat için iskele kurulacak bu çok zaman alacak düşünesi var.

Çevrimdışı banust

Şimdi 1 dk ben anlamıyorum inşaat işinden son durumumuz ne ola ki?  :)