Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6698791 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı hazalozrkn

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı banust

Ben taş taşımaya da razıyım yaa mühendislikte gözüm yok yeter ki bitsin şu stad :)

Hoş geldin diyenlere tekrardan teşekkür ederim hoşbuldum rengim :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Efe

Ben taş taşımaya da razıyım yaa mühendislikte gözüm yok yeter ki bitsin şu stad :)

Hoş geldin diyenlere tekrardan teşekkür ederim hoşbuldum rengim :)

tribün kabası son 76 gün benim tahminimce ilk maçı ağustosta oynayacağız gibi görünüyor daha önce olması ihtimal dahilinde görünmüyor şuan için  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı banust

yok önce kalfalıktan başlanıyor :D diploma almak o kadarda kolay değil

Yeterki BEŞİKTAŞ'a hizmet edeyim kalfa da oluruz :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı banust

Çevrimdışı banust

tribün kabası son 76 gün benim tahminimce ilk maçı ağustosta oynayacağız gibi görünüyor daha önce olması ihtimal dahilinde görünmüyor şuan için  :)

Deme yaa çok dedin :(

Çevrimdışı Necmi

75 e düşmedimi :D ağustostan önce mümkün değil oda ucu ucuna yetişir bu arada bjk_mabetin yayınladığı zemin döşemesi üzerine karar verilmiş o resimdeki olacakmış bütün taraftar dolaşım alanları kaplanacak

Çevrimdışı Efe

bu zaten stad başladıktan sonra revize edilen tarih bunu biz biliyoruz necmi abininde tahminidir en başından beri öylede olacak  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

gelecek sezon başı en kötü ihtimalle stadımızda oluruz  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

yok o iyimser tahmin bence o kadar sürede kaba bitmez

Çevrimdışı Efe

75 e düşmedimi :D ağustostan önce mümkün değil oda ucu ucuna yetişir bu arada bjk_mabetin yayınladığı zemin döşemesi üzerine karar verilmiş o resimdeki olacakmış bütün taraftar dolaşım alanları kaplanacak

bi bakayım 75 miydi karıştıdım mı acaba  :alala: zemin harika olacak o zaman necmi abi eski açıkta koridorlar harika görünecek :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı ALI RIZA

bi bakayım 75 miydi karıştıdım mı acaba  :alala: zemin harika olacak o zaman necmi abi eski açıkta koridorlar harika görünecek :D

:evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

yok 76.güne girmişiz doğru yazmışım :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı banust

bu zaten stad başladıktan sonra revize edilen tarih bunu biz biliyoruz necmi abininde tahminidir en başından beri öylede olacak  :ok:

Net cevaplara alışkın değiliz biz haftaya netleşir deseydin umut seperdin yüreğime :D

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 01:16:16
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Bence kaba erken biterse mayis haziram gibi acilacak abi ,ki kabaninda 10 ayda yuzde 80'i bitti ayni anda hafriyat fore kazik ve perde ile beraber ,aralik ortasi gibi cati isi baslar mart sonunda biyer 1.5 ayda zemin surse ki o zana kadar diger yerler de bitmis olur :bandit:

Çevrimdışı Necmi

benim tahminim daha uzun söylediğin süre anca tribün kısımları için o bile zar zor olursa olur bu gün resimleri iyice inceledim daha yeni açık yarısı bitmiş 8 ayda bundan sonrası ne kadar hızlanırsalar hızlansınlar martın sonundan önce çok zayıf ihtimal zaten obitaşın tahminide şubat

Çevrimdışı demir_kArtAl

ben o resimden pek anlayamadım aslında, kahve gibi bi renkmiydi o ?
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Efe

yok o iyimser tahmin bence o kadar sürede kaba bitmez

abi ağustos 2015 için demişti o :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

oooo Ağustos 2015 mi  :alala: :alala: :alala: way way bitmez stat

Çevrimdışı Efe

ben o resimden pek anlayamadım aslında, kahve gibi bi renkmiydi o ?

böyle siyahlı beyazlı karma bi renkti içinde başka renklerde olabilir foto yok bende bjk mabetten bakayım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK