Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6698801 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı banust

Çevrimdışı Necmi

evt ondan yağarsa sıkıntı olabilir damlalar 2 kilometreden falan görülüyormuş söylentiye göre gs li futbolcular topu yağmur damlası sanmışlar paso yemişler :kop:
aman bizim yuvamız görmesin öyle sağnaklar  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı brci

Beşiktaş taraftarına tam olarak ulaşamadık buda bizim eksikliğimiz :bandit:

Necmi abi şuan bizler kadar ilgilenmiyor yada ilgilenemiyor çoğu taraftar ama gün geçtikçe stad göz kırptıkça belirginleştikçe çok daha fazla büyüyeceğiz inş sayende :)

Çevrimdışı brci

Selam olsun SİYAH BEYAZ yüreklere :)

bağımlı olcaksın Banuu :) hoşgeldin  :claps:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi şuan bizler kadar ilgilenmiyor yada ilgilenemiyor çoğu taraftar ama gün geçtikçe stad göz kırptıkça belirginleştikçe çok daha fazla büyüyeceğiz inş sayende :)
hepimizin sayesinde burayı bu seviyeye getiren Beşiktaşlı yüreklerdir. Renkli forumlara bakıyorum birde hem burası ve diğer Beşiktaş forumlarına bakıyorum iyiki Beşiktaşlıyım diyorum

Çevrimdışı banust

bağımlı olcaksın Banuu :) hoşgeldin  :claps:

Hahahha şüphem yok canım hoş buldum ayrıca teşekkür ederim iyi ki bahsettin buradan :)

Çevrimdışı brci

hepimizin sayesinde burayı bu seviyeye getiren Beşiktaşlı yüreklerdir. Renkli forumlara bakıyorum birde hem burası ve diğer Beşiktaş forumlarına bakıyorum iyiki Beşiktaşlıyım diyorum

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

aman bizim yuvamız görmesin öyle sağnaklar  :evillol:

bizde süper drenaj var hemen suyu dışarı pompalarız ama başakşehirde iyi dayanıyor nede olsa yeni stad toki arena gibi değil inşallah saha bozulmamıştırda 2 maçta ola orda oynarız :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

bizde süper drenaj var hemen suyu dışarı pompalarız ama başakşehirde iyi dayanıyor nede olsa yeni stad toki arena gibi değil inşallah saha bozulmamıştırda 2 maçta ola orda oynarız :icool:
olimpiyat zeminide oldukça düzeldi bir kaç maç soğuk yeriz sonrası olimpiyat iyidir takım şampiyonluğa koştukça taraftar dayanamaz gelir para lazım :D

Çevrimdışı banust

Burada inşaat mühendisi olunuyormuş doğru mu? :D

Çevrimdışı Efe

eski açıkta üst kat kirişlerin betonlaması bitti numaralı temel betonlaması tahminimce yarında sürecek yarın gece artık yeni açık tablada beton göremek istiyorum o tabla betonlandımı sütunların ve testerelerin önü açılacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Evet direk Beşiktaş Üniversitesi Mezunu olup BJK İnşaat A.Ş yüksek lisans yapmış oluyorsunuz  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı brci

eveeett Hazalda gelmiş devamı gelecek :))) dişi KARTALLARR

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 01:02:55
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2014, 01:12:20 Mehmet ]

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin öyle bir durum var tabi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

hızlandırılmıs kurs verilip sertifika veriliyor  :evillol: :evillol:
Hosgeldin bu arada
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

ben olmak üzereyim beni takip et sende olursun bjk inşaat aş den sertifika bekliyorum :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

yok önce kalfalıktan başlanıyor :D diploma almak o kadarda kolay değil

Çevrimdışı Efe

olimpiyat zeminide oldukça düzeldi bir kaç maç soğuk yeriz sonrası olimpiyat iyidir takım şampiyonluğa koştukça taraftar dayanamaz gelir para lazım :D

aman abi düzelsin bizim tek dayanağımız yine olimpiyat bakma uzak falan edirneye daha yakın soğuk ama tek maç yapabileceğimiz stad o şuan çimler iyi olduğu sürece takım olimpiyatta da sıkıntı yaşamayacaktır :)
Şampiyon Beşiktaş JK