Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6699457 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cagdas44

Şu andan sonra daha ne kadar paraya ihtiyaç var acaba? Yani stadın tam olarak hazır hale gelmesine kadarki süre için? Bunu illa ki biliyordur Başkan ve yöneticiler.

Bize göre çooook, yönetime göre de  çooook desteğe, ürün almaya takımı stadyumlarda desteklemeye devam  :claps:

Çevrimdışı Necmi

@ZEKI hocam teşekkürler cevabınız için..
@Necmi abi bizim o iş ne oldu bir gelişme varmı?....
haber sitesi işimi bir gelişme yok :D üç günde bir maç arada kalan zamanlarda işe güce bak fırsat olmuyor :bandit:

Çevrimdışı Efe

Bize göre çooook, yönetime göre de  çooook desteğe, ürün almaya takımı stadyumlarda desteklemeye devam  :claps:

en önemlisi şu 2 maç şuan fb ve partizan maçlarında 7-8 milyon ciro yaparsak kaba inşaata ilaç olacak ürün satışlarıyla beraber 10 milyonu bulmamız lazım ben 5 milyonada rağzıyım ama niye 10 olmasın gidebilecek herkesi bilet almaya davet ediyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Teşekkürler.Statın etrafından dönen bu devasa kolonlar bitince -ki çok hızlı ilerliyorlar- fotoğraf çekimlerini nasıl yapacaklar ? Heralde 1 aya felan yeni açığın etrafınıda dönerler :D
aralık sonlarına doğru belki o dediğin olur yeni açıktan güzel fotolar alırızda numaralı yükselir işi bozar gibi geliyor :evillol:

Çevrimdışı brci

şuan yağmur ne durumda bi sıkıntı yaratmaz umarım bize

Çevrimdışı ALI RIZA

yagmur yagıyor eski acık  umaralı alanda temel mı atılıyor  :alala:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

şuan yağmur ne durumda bi sıkıntı yaratmaz umarım bize

beton dökümünde yağmur sıkıntı yaratmıyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı brci

foruma sağlam Beşiktaşlı bayan üyeler getriyorm :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı demir_kArtAl

kameradan gördüğüm kadarıyla beton devam ediyor, peki yağmur sorun olmuyormu beton için !!! ehehehe şaka şaka @Efe
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Deniz

Dişi kartal diyelim şuna :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

beton dökümünde yağmur sıkıntı yaratmıyor :)
aşırı yağan yağmur zarar verir @Efe miktar önemli

Çevrimdışı Efe

abi o kadar yağmur olmaz istanbulda sel olması lazım :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

Nerde  :alala: Gelseler de onlara Dişi kartallar Eklentisi bıraksak süper olur...

Çevrimdışı brci

Dişi kartal diyelim şuna :)

aynen kardeşim DİŞİ KARTALLAR anlattım buranın ne kadar seviyeli bi yer olduguunu organizasyonları falan ben nasıl görmemişim dedi :)

Çevrimdışı Necmi

abi o kadar yağmur olmaz istanbulda sel olması lazım :D
bu gece başakşehire düşen yağmur sağlam yağmurdu :D

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 00:46:22
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Aman o oranın temelini sağlam atsınlar. Orası önemli  :eyes
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ALI RIZA

aynen kardeşim DİŞİ KARTALLAR anlattım buranın ne kadar seviyeli bi yer olduguunu organizasyonları falan ben nasıl görmemişim dedi :)
o kadar twitter da face de reklam yaptım dişi kartallarımız görmemişler  :s20:

Çevrimdışı brci

o kadar twitter da face de reklam yaptım dişi kartallarımız görmemişler  :s20:

bundan sonra saldırcam bende tam vakti artık buradak paylaşılacak stat fotoları ve gelen üyelerle burası uçacak :)

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Efe

bu gece başakşehire düşen yağmur sağlam yağmurdu :D

evt ondan yağarsa sıkıntı olabilir damlalar 2 kilometreden falan görülüyormuş söylentiye göre gs li futbolcular topu yağmur damlası sanmışlar paso yemişler :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

bundan sonra saldırcam bende tam vakti artık buradak paylaşılacak stat fotoları ve gelen üyelerle burası uçacak :)
süper olur geldi bir tane bayan arkadaş hoş gelmiş

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaş taraftarına tam olarak ulaşamadık buda bizim eksikliğimiz :bandit: