Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700120 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

bana eski açık üstteki 2 testere betonlanıyor gibi geldi odur umarım

olma ihtimali yüksek :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı serti67

baya bı yagmur basladı ıkı tarafta beton var umarım etkılemez ısı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı poedr

:alala: :alala: wats up tan yazacak olmayasın bu mesajı ilgilisine....     :kop: :kop: :kop: :kop:

Stadı de mi ?

stadı tabi. istanbulu ve beşiktaşı. ömrümüz vefa edermi bilmiyorum. tek isteğim istanbulda beşiktaşta yaşamak. yıllardır anadoluda savrulup duruyoruz...

çok sevdik be abi...
sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimdışı Efe

eski açık arka tabla kameradan görünmüyor baya ilerlemiş orasıda :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

baya bı yagmur basladı ıkı tarafta beton var umarım etkılemez ısı

bişeycik olmaz bursada bursaray viyadük ayakları kar yağarken betonlanıyordu sıkıntı yok  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ikay yusuf

yeni acik numarali kadar yuksek olmiycak miydi o iskele ne ole?
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Merhabalar karakartallar

Galibiyet başına kaç para alıyoruz ve lider kaldığımız hafta içinde ayrıca bir para alıyormuyuz tff den?..tşk

Çevrimdışı ZEKI

yeni acik numarali kadar yuksek olmiycak miydi o iskele ne ole?

Daha yarisi betonlandi zaten yeni iskelelerin kurulmasina kapali koseden basladi gorebilirsiniz orasi iki asamali olacak.

Merhabalar karakartallar

Galibiyet başına kaç para alıyoruz ve lider kaldığımız hafta içinde ayrıca bir para alıyormuyuz tff den?..tşk
Liderlik icin ekstra bir para yok benim bildigim

Çevrimdışı ikay yusuf

ust katta  kurulan yeni 3 iskele eski aciktaki kadar?

Çevrimdışı Necmi

ust katta  kurulan yeni 3 iskele eski aciktaki kadar?
köşeler 19 sıra köşeyi döndükten sonra yükselecek dört tarafta köşeler aynı yükseklikte oluyor

Çevrimdışı ikay yusuf

köşeler 19 sıra köşeyi döndükten sonra yükselecek dört tarafta köşeler aynı yükseklikte oluyor
hmmm..sagol Necmi :super:

Çevrimdışı Anil

Arkadaşlar yukarıya anket koymuşsunuz.Ben pek anlamadığım için katılmadım.Ama sizlere bir sorum var.Bu stat bu sene olmasada gelecek sene herşeyiyle 1. maça hazır olacak demi ? Herkes bu konuda hem fikir ?

Çevrimdışı Efe

eski açık üst kat kirişlerinden 2 tanesi daha bugün itibariyle bitiyor ay sonuna kadar tablada bittimi eski açıkta imalat sadece üst kat kirişlerde devam edecek emekçilerin çok büyük bölümü numaralı ve numaralı eski açık birleşimine kayacak  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar yukarıya anket koymuşsunuz.Ben pek anlamadığım için katılmadım.Ama sizlere bir sorum var.Bu stat bu sene olmasada gelecek sene herşeyiyle 1. maça hazır olacak demi ? Herkes bu konuda hem fikir ?
yukarıdaki anket kaba inşaatla ilgili stad ağustos 2015 teki ilk iç saha maçına tam hazır olacak :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

stad iyi beton yiyor şuan temel beton içiyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anil

yukarıdaki anket kaba inşaatla ilgili stad ağustos 2015 teki ilk iç saha maçına tam hazır olacak :ok:
Teşekkürler.Statın etrafından dönen bu devasa kolonlar bitince -ki çok hızlı ilerliyorlar- fotoğraf çekimlerini nasıl yapacaklar ? Heralde 1 aya felan yeni açığın etrafınıda dönerler :D

Çevrimdışı Necmi

herşeyiyle olmaz sadece maç yapmaya hazır olur taş kaplaması falan yetişmez bazı iç dekorasyonu müze vs dış peyzaj çalışması maçlar devam ederken yapılır

Çevrimdışı baro19

Merhaba, Stadımızda çok fazla iş yapıldı. Fakat hala çok iş var :(

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Daha yarisi betonlandi zaten yeni iskelelerin kurulmasina kapali koseden basladi gorebilirsiniz orasi iki asamali olacak.
Liderlik icin ekstra bir para yok benim bildigim

@ZEKI hocam teşekkürler cevabınız için..
@Necmi abi bizim o iş ne oldu bir gelişme varmı?....

Çevrimdışı Efe

Teşekkürler.Statın etrafından dönen bu devasa kolonlar bitince -ki çok hızlı ilerliyorlar- fotoğraf çekimlerini nasıl yapacaklar ? Heralde 1 aya felan yeni açığın etrafınıda dönerler :D

dönsün bitsin biz foto çekemeyelim 1 aya :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yalçın

Şu andan sonra daha ne kadar paraya ihtiyaç var acaba? Yani stadın tam olarak hazır hale gelmesine kadarki süre için? Bunu illa ki biliyordur Başkan ve yöneticiler.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı quentine83

küfeki ile alakalı bi gelişme varmı.kapalı halihazırda duruyor öylece.başlanabilir yavaş yavaş.birde içerdeki ince işçilikten hiç ses yok ne alemde işler içerde...
İsmet Yarkın ONUR