Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6699141 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2014, 19:25:37
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
@CanEmre eline sağlık :)
Eyvallah @Necmi abi. Son zamanlar işler yoğun maşallah forumu bile hep geriden geriden takip edebiliyorum.

Bugün bir boşluk yaratıp kendime soluğu stadın yanında aldım. Valla ihtişamı gün geçtikçe artıyor stadımızın. Tüm yorgunluğumu aldı  :busted_cop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Necmi

Eyvallah @Necmi abi. Son zamanlar işler yoğun maşallah forumu bile hep geriden geriden takip edebiliyorum.

Bugün bir boşluk yaratıp kendime soluğu stadın yanında aldım. Valla ihtişamı gün geçtikçe artıyor stadımızın. Tüm yorgunluğumu aldı  :busted_cop:
evet az görünüyorsun ama önce iş gelir haftaya maça gel bari görüşelim :) @CanEmre

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı quentine83

@CanEmre ellerine sağlık kardeşim.bizim için her foto kutsaldır.emeğine sağlık... :claps:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2014, 19:38:44
  • İstanbul (Kurtuluş)
evet az görünüyorsun ama önce iş gelir haftaya maça gel bari görüşelim :) @CanEmre
Maça gelicem ama oraya da son anda yetişebiliyorum :s20: Bizim işler hafta sonu yoğun olduğu için erken kaçamıyorum.  :bawling:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

eline sağlık ama böyle şeyler yapıpta forumun obitaşçılarını üzme :kop: :kop: @hsacomtr
Bence stat bitince Obitaşçılar Çiçeklercilere yemek filan ısmarlasın abi. Böyle bol keseden sallamakla olmuyor :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2014, 19:43:09
  • İstanbul (Kurtuluş)
@CanEmre ellerine sağlık kardeşim.bizim için her foto kutsaldır.emeğine sağlık... :claps:
Orası öyle, Allah eksikliğini göstermesin  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı attila_metu

An itibari ile bir emekçi abimiz namazını kılıyor.

ysariusta

• Ziyaretçi

@hsacomtr numaralı eski açığın birleşimindeki vinçi kaldırmazsan araç girişi yapamayız. Onun dışında problem yok, ser çimi bu haliyle oynayalım burada  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

Fotolar için sağlun takımdaslar :icool: numarali orta tablada da demirleme baslamis :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2014, 19:56:53
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Efe

Yeni acik 1.kat tribun bolumu ay sonu bitiyor atrıca ilk ust kat testere kirisleride ay basindan itibaren gormeye baslayacagiz :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Stada haber uçurun, ne biçim yağmur geliyor var ya ufffff

Çevrimdışı Efe

@Efe abi bu ne için peki :alala:
ince isler icin galiba beton iceri bi yerlere atiliyor kapalida yaptiklari gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Stada haber uçurun, ne biçim yağmur geliyor var ya ufffff
beton icin sıkıntı yok abi yagsin yagabildigi kadar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı riza calli

Bizim basaksehir isi yalan olabilir. Su anda saha yuzme.havuzu gibi.

Çevrimdışı TØLGA

Basaksehir stadinda biz mac oynucazda burasida göl oldu heee :evillol: :evillol:
Valla ne gerekiliyosa yapilsin bizim stadyumda drenajdi cimiydi cok önemli :bandit:
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2014, 20:23:52 1903tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Kapalıda stadın testere kirişlerini tutundurulduğu kolonlar daha geri de

Numaralı da sanki biraz daha önde

ya da başka bir değişle

Numaralının kolonları yolun tam bitiminden mi başlayacak

Çevrimdışı arda

An itibari ile bir emekçi abimiz namazını kılıyor.

Kıble eski açık tarafına düşüyor, Yeni açıkta oturunca yüzün Kabe'ye dönük, o yüzdendir ki eski açık alçak tutulmuş :D
Muazzam oluyor olacak Maşşalah, Allah kabul etsin emekçi kardeşimizin dualarını, Beşiktaş'ım şampiyon olsun, Amin.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan