Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700870 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı poedr

sınanmadığın günahın masumu değilsin

ysariusta

• Ziyaretçi

özledim....
:alala: :alala: wats up tan yazacak olmayasın bu mesajı ilgilisine....     :kop: :kop: :kop: :kop:

Stadı de mi ?

Çevrimdışı Fatih

Abi suradaki olay nedir? Diger tribunlerde gormedim diye hatirliyorum boyle demir orulmesini... Ozel bir alan filan mi?
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ALI RIZA

Obitaş son 4 ayda çiçekleri 4'e katladı @sallapati , tüm forum obitaşçı oldu nerdeyse  :lol:
hiç sorma @aktar_ismail 3 kişiyle yola başladık tüm formu obitaşçı yaptık  :bandit: :bandit:

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı sallapati

Valla Bilemem Aktar ; :D Yeni açık numaralıdan önce biter diyordunuz haksız çıkmak üzeresiniz :D

Çevrimdışı Oktay

hiç sorma @aktar_ismail 3 kişiyle yola başladık tüm formu obitaşçı yaptık  :bandit: :bandit:
Önceden obitaşcıyım diyen başta @Necmi Abinin gazabına uğruyordu çileli yollardan buralara geldik demi @aktar_ismail  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Önceden obitaşcıyım diyen başta @Necmi Abinin gazabına uğruyordu çileli yollardan buralara geldik demi @aktar_ismail  :D
Şu an bile @Necmi abi bile içindeki obitaş sevgisini arada forma yansıtıyor  :bandit: :bandit: :bandit:  :kop: :kop: :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

Obitaş'ın en son bitireceği resmen açıklandı zaten. Önce tribünler için gereken alan bitirilecekse, Numaralı bitecek, otopark kalacak. Demek ki Obitaş o yarışı zaten kaybetti. Bu seferde testerelerde takıldılar. Zor işleri valla Obitaşçıların.

Çevrimdışı Oktay

Şu an bile @Necmi abi bile içindeki obitaş sevgisini arada forma yansıtıyor  :bandit: :bandit: :bandit:  :kop: :kop: :kop:
Evet benimde gözünden kaçmadı :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Arkadaş çiçekler 3 tribünü birden bitirdi, hala obitaş obitaş, stad açılacak neredeyse obitaş hala bit tribünü bitiremedi

Çevrimdışı Oktay

Abi suradaki olay nedir? Diger tribunlerde gormedim diye hatirliyorum boyle demir orulmesini... Ozel bir alan filan mi?
Orası su deposu ve şaft odası diye biliyorum

Çevrimdışı attila_metu

Bu açıyı daha önce görmemiştim. Neresi burası, eski açık numaralı köşesi mi?

Çevrimiçi Necmi

Obitaş son 4 ayda çiçekleri 4'e katladı @sallapati , tüm forum obitaşçı oldu nerdeyse  :lol:
nerde dörde katladı rusyadamı :D sadece olması gereken hıza geldi o kadar tabi bir senedir kaplumba misali gidişini görünce size bu hızlı geliyor :evillol: sadece önde çalıştığı için hızlı görünüyor ama arka taraf bom boş duruyor öyle berbat çalıştılarki bu gün bundan mutlu olur hale getirdiler bizi :bandit: biz martta bile obitaşı çalışırken göreceğiz sanırım bari ön tarafı bitirsinlerde diğer işleri engellemese

Çevrimdışı Oktay

Obitaş'ın en son bitireceği resmen açıklandı zaten. Önce tribünler için gereken alan bitirilecekse, Numaralı bitecek, otopark kalacak. Demek ki Obitaş o yarışı zaten kaybetti. Bu seferde testerelerde takıldılar. Zor işleri valla Obitaşçıların.
Testere kiriş obitaşın en kolay yaptığı iş çiçekler gibi üç tane yapmıyo bikerede altı yedi tane kalıplıyo :ok:

Çevrimiçi Necmi

Bu açıyı daha önce görmemiştim. Neresi burası, eski açık numaralı köşesi mi?
yeni açık kapalı köşesi çok eski bir resim

Çevrimdışı Szgn_26

S
Seni çılgın hadi oradan obitaşçı olduğumu nerden çıkardın bu kolon ölçüleri bu kiriş güzelliği beni hiç mi hiç alakadar etmiyor  :kop:

Çevrimiçi Necmi

Testere kiriş obitaşın en kolay yaptığı iş çiçekler gibi üç tane yapmıyo bikerede altı yedi tane kalıplıyo :ok:
göreceğiz orda kapalı köşesinde bir haftadan fazla oldu iskeleler kurulup taban kalıpları kurulmaya başlayalı bakalım ilk testereyi ne zaman göreceğiz orda  :alala:

Haklısın @Oktay ne çileler çektik, bu yolda bize eşlik eden yoldaşlarımıza haksızlığa karşı göğüs gerdikleri için minnettarız. Bizler haksızlığı susyamanlardan olduk, emekçilerin yanında olduk. Çalıda gül bitmez, bizde çile bitmez  :bandit:

Çevrimdışı quentine83

eski tartışmaları diriltmek istemem ama ,obitaşın  ocak sonunda bitirmesini beklediğimiz alan o çok bahsettiğiniz stadın yarısı falan değil kardeşlerim. sadece ön taraf.bir  sene de bir tribün ve oda yarım yani...atlamayalım bu koca detayı.son 3 aydır adam gibi çalışıyor hakkını verelim o ayrı...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Necmi

Orası su deposu ve şaft odası diye biliyorum
sadece çim sulama tankları var orda shaft odası yok ilk tanka gelen kirli su damıtıla damıtıla son tanka kadar gidecek ordanda tekrar çim sulamaya

Çevrimiçi Necmi

Haklısın @Oktay ne çileler çektik, bu yolda bize eşlik eden yoldaşlarımıza haksızlığa karşı göğüs gerdikleri için minnettarız. Bizler haksızlığı susyamanlardan olduk, emekçilerin yanında olduk. Çalıda gül bitmez, bizde çile bitmez  :bandit:
daha bitmedi çileniz :alala: esas çileniz başlamadı bile hele bir çiçekler işini bitirsin ondan sonra obitaşın her çalışdığı gün için size şimdiden acıyorum :evillol:

Çevrimdışı sallapati

BEYLER KONU DIŞI AMA ÖNEMLİ :

Stadın en kritik dönemlerine girerken :
*FB
*Partizan
*TS
*Tottenham
*GS

bu 5 maça 60bin ortalama yaparsak. 20-25 milyon tl gelir gelecek... Lütfen bu maçlarda full çekelim