Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6703373 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Haldun

bir şeyi anlamamakta neden ısrar ediyorsunuz :D istersen bütün stadı koltuksuz yap kapasiten gene 42000 bizim kapasitemizin 42000 olmasının nedeni sığdıramamamızdan değilki izin vermiyorlar bu arada aylar öncesinden bilgi verildi koltuksuz stada TFF izin vermiyor ve bu konu aylar öncesinden kapandı hala neyin hayali bu  :iscrewy:
yok abi durumu biliyorum zaten ama oraya koltuksuz yapilirsa derbi maclarda bizimkiler fazladan 3 bin 4 bin adam daha fazla sokar  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Bakmam :by2: ama bu kararı ben vermiyorum burda herkesin bir karar için oyu var ama tribünde öyle bir organizasyon yapacak taraftar gücümüz yok bu işin altından forza dışında bir gurup kalkamaz onlarda benimsemiyor diye biliyorum Beşiktaş taraftarının tarzı değil bu stad başlığında bu konu fazla uzadı @ALI RIZA nın gazabına uğramadan kapatalım

herkese iyi geceler ben yatıyorum
İyi geceler @Necmi abi  :bandit: bende temzilik yapıyordum gördüm Konu Dışına Çıkılması Kafamız güzel olunca olur  :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy: @bjk_mabet zaten hala süprizi söylemedi söyleye kadar Konu dışı takibindeyim  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

İyide abicim bütün kapalı elde Beşiktaş yazan kartonlarla yaptı.Buda en nihayetinde bir koreografi.Juvenin son dönem yaptığı tüm stad siyah beyaz kartonlar vs gibi.İlla sarı kuşlar gibi 'tutun Kollarından düşerim şimdi' yada öbürleri gibi 'uzakları gösteren Taratore' gibi saçmalıklar demek değil.Benim şahsi düşüncem ilerleyen zamanda taraftarın bunu talep edeceği.Taraftar profili,jenerasyon herşey değişiyor.Ve nedense ben yönetiminde buna önayak olacağını hissediyorum.Neyse tamam kapattım konuyu:)
zaten bayraklarla falan yapıyoruz benim bahsettiğim o komik şeyler :D bu arada bizim taraftar profilimiz değişmez kişiler değişir profil aynı kalır

Çevrimdışı FARUK

Bence daha 1 ayı var o vincin testere ve sütunların yatay kirişlerinin en azından orta hattı geçmesi lazım (kendi goruslerim) @sallapati

Çevrimdışı Efe

Çalısmalar tam gaz devam ediyor yagmur simdilik durmus :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Mustafa statdaymış,  çalışmalar tam gaz devam diyor :)

Çevrimdışı Afyon Kartalı

TURSAN

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ahmett.67

Çalısmalar tam gaz devam ediyor yagmur simdilik durmus :eyes
Böyle yağmurlu günlerdeki çalışmalar kabanın bitiş tarihi için belirleyici olacak. İnşallah ıslak ortamda bile hızımız kesilmez, kaza bela olmaz... :ok:

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı carsi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 25 Ekim 2014 Resimleri için Tıklayınız (94 Resim)

Çevrimdışı doctore

günaydınlar... emeğine sağlık mustafa  :super: :super:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Afyon Kartalı

94 Pictures Loading...  :busted_cop:
Bu yağmurlu günde bile. Çok teşekkürler kardeşim...
TURSAN

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

erkenden koyuldum yola yoğun yağmur vardı ama bir ümit yağmur diner dedim öyle de oldu  :tabe:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yeni Açık Üst Testere girişler vay benim anam babamm :)

Çevrimdışı Türkay

Rüyamda kamera yeni açığa konuluyordu ve çok iyi bi görüş açısı vardı.  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Darkeagle

Nooldu süpriz meselesi ? Bişey çıkmadı mı ?

Mabet söz verdiği gibi dün süprizi açıklamadıysa, bugün faiziyle birlikte iki süpriz bekliyoruz ondan :D :ok:
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2014, 10:21:34 Darkeagle ]
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

25.10.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Viideo'lu Bakış  :busted_cop:

Çevrimdışı ahmett.67

erkenden koyuldum yola yoğun yağmur vardı ama bir ümit yağmur diner dedim öyle de oldu  :tabe:

Hocam azminize şapka çıkarıyorum. Bravo! Teşekkürler! :super:

Çevrimdışı testerekiriş

mustafa teşşekürler kardeşim hakkın ödenmez...allah işini gücünü rast getirsinn..
Bu Asla Veda Değil !

Çevrimdışı ozan062

ellerine kollarına saglık

vay anasını bee bildiğin stad bitiyor yav,, vallahi ilkkez bugun boyle costum :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Oktay

bu hafta sonu yoğun yağmurdan dolayı olmasa bile pazartesi-salı full betonlama işi var gibi gözüküyor ilk defa yeni açık-numaralı ve eski açıkta aynı anda beton işi görebiliriz :D