Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6704218 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Hoşbulduk, ilk mesajımın sürprizi mahvetmek üzere olduğunu düşünmekten işe odaklanamıyorum :D
kamerayla ilgili diyorsan sanmıyorum kamerayla ilgilenen arkadaş yorgan döşek yatıyormuş sanırım benden grip bulaştı Ankara yolculuğunda bizim araçtaydı :evillol: zaten kamerayla ilgili gelişmeler nereye takılacağı falan belli sadece vodafone dan onay bekleniyor sürprizlik bir şeyi yok

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

üye olurlarsa muhakkak gelir burdaki delileri gördükten sonra foto az bile derler  :lol:
sen simdi bana delimi dedin @Efe  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı aviator

kamerayla ilgili diyorsan sanmıyorum kamerayla ilgilenen arkadaş yorgan döşek yatıyormuş sanırım benden grip bulaştı Ankara yolculuğunda bizim araçtaydı :evillol: zaten kamerayla ilgili gelişmeler nereye takılacağı falan belli sadece vodafone dan onay bekleniyor sürprizlik bir şeyi yok

Kapalıya mı takılıyor?

Çevrimdışı ALI RIZA

Süprizi Sizlere söyleyeyim
1) Mabet video da oynadı reklam çekiminde... :ok:
2) takım halinde forma üye olacaklar... :ok:
3) Fikret Orman Formu takip ediyor VE Taraftar görüşünü alacak... :ok:

Çevrimdışı izorlu85

biliyorum  konu dışı ama  @bjk_mabet yönetime iletirsen memnun olurum.
Stadımız yapılana kadar içsaha maçlarını Anadolunun değişik şehirlerinde  yapılsa hem istanbula maç için gelemeyen ama kendi şehrinde olsa gidecek kişilerde maça gelmiş olsa hem o bölgenin taraftarı ile tıklım tıklım tribünlere  oynasak ve gelir bakımından da kazançlı olsak istanbulda olimpiyata seyirci gitmiyor buyuk maç olmayınca. Haksızmıyım hep seyirci takımın ayağına gelecek değil ya bu sefer takım seyirciye gitsin olmaz mı???
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ALI RIZA

biliyorum  konu dışı ama  @bjk_mabet yönetime iletirsen memnun olurum.
Stadımız yapılana kadar içsaha maçlarını Anadolunun değişik şehirlerinde  yapılsa hem istanbula maç için gelemeyen ama kendi şehrinde olsa gidecek kişilerde maça gelmiş olsa hem o bölgenin taraftarı ile tıklım tıklım tribünlere  oynasak ve gelir bakımından da kazançlı olsak istanbulda olimpiyata seyirci gitmiyor buyuk maç olmayınca. Haksızmıyım hep seyirci takımın ayağına gelecek değil ya bu sefer takım seyirciye gitsin olmaz mı???
Güzel fikir ama anadoluda Kimse passokart almaz... 1 maç için hayatta almaz

Çevrimdışı frkndgnr

Süprizi Sizlere söyleyeyim
1) Mabet video da oynadı reklam çekiminde... :ok:
2) takım halinde forma üye olacaklar... :ok:
3) Fikret Orman Formu takip ediyor VE Taraftar görüşünü alacak... :ok:

Çevrimiçi Necmi

Kapalıya mı takılıyor?
hayır tribünlerden herhangi birisine takılmasına Beşiktaş inşaat AŞ izin vermiyor numaralının arkasında reklam panolarının olduğu yere direk dikilecek kamera oraya takılacak haraketli bir kamera olması isteniyormuş vodafone dan onay bekleniyor taraftarlar vodafone twitter facebook hesaplarına biraz baskı yaparsa bu süreçte hızlanır kanımca vodafone Beşiktaş taraftarının talebini geri çevirmez diye düşünüyorum özellikle haraketli kamera konusunda çünkü o mesafeden bu kamera görüş alanına tüm stad girmez diye tahmin ediyorum haraketli kamera şart

Çevrimdışı izorlu85

Güzel fikir ama anadoluda Kimse passokart almaz... 1 maç için hayatta almaz

plastik bilet tek girişlik bilet tarzında  bişeyle bence gelir seviyesinden de eksik kalınmamış olur olimpiyata kira bedeli o kadar para verip zarar edeceğimize bence yapılırsa iyi olur... bunu  başkana  iletebileceğim bi adres varmı @bjk_mabet hocam iletemezse..
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Efe

sen simdi bana delimi dedin @Efe  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

evt  :D doğruları söylemek bazen iyidir bizden iyi deli mi var :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

büyük bir sessizlik içinde trans halinde izliyorduk Ahmet abi emin ol sende olsan pürdikkat izlerdin tek bir origami ile sanırım 45 farklı şekil yaptı . Zaten biz buluşduğumuz zamanlar stadla ilgili konuşmuyoruz konuştuğumuz tek şey stad nasıl gidiyor bir sorun varmı onun cevabıda her şey yolunda gayet iyi gidiyor oluyor bize inanmıyorsan Ankaralı dostlara sor aşağı yukarı sekiz saat birlikteydik stadla ilgili ne konuşmuşuz sor söylesinler :D her zaman bir şekilde konuyu staddan uzaklaştırıyor kaldıki süpriz diye söylediği birşeyi biz bilsek bile açıklamak bize düşmez :) ama gerçektende bilmiyoruz @bjk_mabet emin olun bize farklı bir muammele yapmıyor onun gözünde her Beşiktaşlı aynı değerdedir.
anlaşıldı değerli kardeşim . :ok:

Çevrimdışı Efe

yağmur fena geliyor yanlız bu 2 gün iyi yağış olacak suya ihtiyaç var zamanı geldi artık bi kaç gün inşaat geciksin ama su çok önemli bu aylarda  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yarıki çalışmalarla artık numaralıı yeni açık ve eski açık tablalar büyük oranda hazır olacaklar pazar gecesi yeni açık tabla ve numaralı tablada beton bekliyorum eski açık tablanın yarısı hafta içi yarısıda ay sonu betonlanbilir bakalım ilk nereye beton atacaklar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tunceryawuz

ohh artık gönül rahatlığıyla çalışabilirim ,teşekkürler abi :)

Çevrimdışı Mehmet Volkan

Gecenin bu saatinde üye oldum.Herkese merhabalar.Direk giriş yapayım yabancılık çekmeyim :) Eski açığın arkasındaki yere(kulelerin arası) büyük bir kartal heykeli muazzam olmazmı dostlar?
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2014, 02:23:01 Mehmet Volkan ]

Çevrimiçi Necmi

plastik bilet tek girişlik bilet tarzında  bişeyle bence gelir seviyesinden de eksik kalınmamış olur olimpiyata kira bedeli o kadar para verip zarar edeceğimize bence yapılırsa iyi olur... bunu  başkana  iletebileceğim bi adres varmı @bjk_mabet hocam iletemezse..
öyle bir şey yok tek maçlık plastik kart dediğiniz olay passoya baş vurupta kartı olmayan insanlara veriliyor birde avrupa maçlarında passo olmadığı için sistemlere entegre ediliyor passolige üye olmayan hiç kimse davetiyeyle bile stada giremez davetiyede passoya yükleniyor yani süperlig maçlarında öyle bir şey yok iki maçlık kombinelerde o yüzden sadece passoligde satılıyor partizan maçı biletleri yanlızca kartal yuvalarında satılabiliyor

Çevrimdışı ALI RIZA

Gecenin bu saatinde üye oldum.Herkese merhabalar.Direk giriş yapayım yabancılık çekmeyim :) Eski açığın arkasındaki yere(kulelerin arası) büyük bir kartal heykeli muazzam olmazmı dostlar?
Öncelikle  :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin
Umarım dediğin gibi yaparlar bizlerde oralara bekliyoruz birşeyler

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin olur bir değil iki kartal heykeli kulelerin üstüne çok daha muazzam olur bence :D

Çevrimdışı sallapati

mabet piiz de gene heralde sürprizi unuttu  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Volkan

:icool: kulelerin üstü gerçekten muazzam olur ama izin vermezler diye düşünüyorum.Simsiyah parlak renkte haşin bir kartal....Enteresan bir detay;çoook ufak yaşlardan itibaren sağolsun babam sayesinde takıldım bu sevdanın peşine...Mahallemizde bir manav vardı ve koyu Beşiktaşlılar.Dükkanda kocaman doldurma bir kartal dururdu 20 yıl olmuş aklımdan çıkmaz hayran olurdum hep.Velhasıl kelam oraya bir kartal şart,şart oraya bir kartal😊😊

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin  :)

Çevrimdışı Haldun

Insallah yeni acik koltuksuz yapilmasina izin verilir oraya derbilerde en az 17 18 bin kisi sigar gs fb top oynayamaz o stadda

Çevrimdışı Haldun

Tabi uefa maclarinda yasak olur dortmuna lig maclarinda serbest uefa maclarinda koltuksuz yasak

Çevrimdışı Mehmet Volkan

Yeni açık müthiş bir tribün olacak.Beşiktaş taraftarı her şeyin en iyisini yapar.Bu koreografi konusunda da bir numara olacağımıza inanıyorum.Yeni açıkta efsane koreografiler göreceğiz.Takım sahaya çıkarken,gollerden sonra vb anlarda çalacak olan müzikler çok iyi olmalı.Her açıdan unique bir stad olmalı yeni mabet.Saygı duymakla beraber yeni açıkta koreografi adı Altın'da başarısız işler yada dewe pankartları olmaz.Keza 'ateşini yolla bana'...Hatta hayran olmama rağmen 'Haydi kalk ayağa' bile değişip daha epic şeyler olabilir.Stadımız bitiyor,şaka maka bitiyor ve bu gibi konularda zehir gibi fikirleri olan binlerce taraftarımız var.Burdan yüksek müsaadenizle koreografi ve müzik konusunda fikir paylaşımını başlatmak isterim.