Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6704893 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Ince iscilik ne durumda detayli bilgisi olan varmi
onu bilemiyoruz işte ya; mabet arada bir kaç fotoğraf atıyor oradan anlayabildiğimiz kadar işte. Haa bir de çok iş var o konuda onu biliyoruz, tahmin edebileceğin gibi  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Bugün Demirsporumuzun maçı vardı.Saha zemin atmosfer gerçekten mükemmel.Keşke Beşiktaş ımız Adanada da 1 maçını oynasa.Bu zemin haftada 4 maç bile kaldırır  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Bence sürpriz  sabah mabet foto atmıştı eski açıktaki araç giriş çıkış için bırakılan boşluğun kapatilmasiydi

Çevrimdışı Oktay

Istanbula pazar günü son 30 yılın en yüksek Yağmur'u yağacakmış...

Çevrimdışı tunceryawuz

Bence sürpriz yeni kamera takıyolardır odur yani büyük ihtimalle :)
eğer gerçekten buysa ve sürprizi mahvetmissem Mabetten özür dilerim :)

Çevrimdışı Abdullah

Bence sürpriz  sabah mabet foto atmıştı eski açıktaki araç giriş çıkış için bırakılan boşluğun kapatilmasiydi
Bence de öyleydi ekstra bir sürpriz beklemeyelim  :tabe:

Çevrimdışı Abdullah

Bence sürpriz yeni kamera takıyolardır odur yani büyük ihtimalle :)
eğer gerçekten buysa ve sürprizi mahvetmissem Mabetten özür dilerim :)
:hosgeldin kamera ile ilgili zaten bir çalışma vardı yeni bir olay değil  :ok:

Çevrimdışı Efe

yağmur artık yağsın zaten inşaatı etkilmez çok işler devam eder bundan sonra durmak yok :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı combomaxs

Ne zaman belli olacak süpriz mabet saat verdmi

Çevrimdışı ahmet türker

Abi şu stadımız cok iyi hoşta kapasitesi cok düşük bu kapasite 50.000 olmazmı en azından hic olmazsa 45.000 bu konu hakkında bilgisi olan bekliyorum ..
iki sayfa geriye doğru oku çözeceksin mevzuyu . :)

Çevrimdışı Deniz

Bu arada bugün kartalyuvasına gittim çubuklu GURURLAN modellerinin tamamı tükenmiş :claps: .Yetkili sadece çArşı AdAnA nın 1000 tane sipariş istediğini söyledi ,sipariş etmişler talep çok yoğunmuş merkez 10 gün süre vermiş canları sıkkındı..Formalarda da ürün bulma sıkıntısı yaşadık bu sezon taraftar ürünlere hücum etti resmen hep böyle olur inşallah   :bandit::claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Doğal afete sebep olmadığı sürece yağsın abi rahmettir  :bandit:

Çevrimdışı dropoon

bjk tv olimpiyat stadı zemini ile ilgili röportajı izledim. bencede zulimpiyat ama büyük maçlardan klube iyi para akışı olması lazımki stada gerekli sıcak parayı bulabilelim. istanbulda yoğun yağmur bekleniyor demiş arkadaşlar, partizan maçındada merak etmiştim yağış varken eskiden branda serilmiyormuydu zemin üstüne artık yapılmıyormu. eger bu yağmur böyle anlatıldığı gibi korkunç yağarsa olimpiyat zeminide kötü etkilenecek demektir. branda vs. önlem alınamazmı

Çevrimdışı Abdullah

Bu arada bugün kartalyuvasına gittim çubuklu GURURLAN modellerinin tamamı tükenmiş :claps: .Yetkili sadece çArşı AdAnA nın 1000 tane sipariş istediğini söyledi ,sipariş etmişler talep çok yoğunmuş merkez 10 gün süre vermiş canları sıkkındı..Formalarda da ürün bulma sıkıntısı yaşadık bu sezon taraftar ürünlere hücum etti resmen hep böyle olur inşallah   :bandit::claps:
27 ekim haftasında tekrar stoklara gelecekmiş 29 ekimde dağıtım başlayacakmış  :ok:

Çevrimdışı hzr3088

affınıza sığınarak bi soru sormak istiyorum. yav bu locaların birinci katındakiler sahayı nasıl görecek? dibinde koltuk var. adam ayağa kalksa o da ayakta izlemek zorunda kalacak?
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimiçi kahyaoglueren

Mustafa'nın sabah çektiği fotoğraflarla Zeki'nin muhtemelen öğlen üzeri çektiği fotoğraflarda yeni açıktaki değişim şahane. Bu arada @kahyaoglueren aramızda havayı koklayan birinin olması ayrı güzel. Anlattıkların gayet net, en azından benim için. Siteyi ve Mustafa'nın fotoğraflara bakarken iki kadeh parlattım. ohhhh. Mis gibi dünya valla. Böyle güzel galibiyetler sonrası falan bi rahatlama hissediyormuş insan. Ben küçükken oluyordu öyle skorlar, öyle maçlar; o zamanlar rakıyı bilmiyorduk tabi. Böyle çok güzel.....  :yerlerde: :yerlerde: :yerlerde:
yorumlarınız için çok teşekkürler.Vaktim çok olmadığı için sürekli tahmin yapamıyorum ama kış yaklaştıkça kar heyecanı sardığından daha çok ilgimi çekiyor.Tam bir kar delisiyim :super: Ama cidden çok kuvvetli bir sistemle karşı karşıyayız.Afet boyutuna geçebilicek bir sistem ciddi riskler var.Özellikle pazar günü zaman zaman fırtına boyutuna ulaşıcak bir rüzgar eşlik edicek.Umarım sorunsuz geçer
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2014, 23:02:35 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı combomaxs

Vodafone Arena 24.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

ysariusta

• Ziyaretçi

affınıza sığınarak bi soru sormak istiyorum. yav bu locaların birinci katındakiler sahayı nasıl görecek? dibinde koltuk var. adam ayağa kalksa o da ayakta izlemek zorunda kalacak?
dibindeki koltuklar locaya ait değil mi zaten

ysariusta

• Ziyaretçi

yorumlarınız için çok teşekkürler.Vaktim çok olmadığı için sürekli tahmin yapamıyorum ama kış yaklaştıkça kar heyecanı sardığından daha çok ilgimi çekiyor.Tam bir kar delisiyim :super: Ama cidden çok kuvvetli bir sistemle karşı karşıyayız.Afet boyutuna geçebilicek bir sistem ciddi riskler var.Özellikle pazar günü zaman zaman fırtına boyutuna ulaşıcak bir rüzgar eşlik edicek.Umarım sorunsuz geçer
valla söylediğiniz kadar ciddiyse dışarıda kalanların, gece emek verenlerin ve konumuzun öznesi emekçilerimizin allah yardımcısı olsun.

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Hızlandırılmış görüntülerde dikkatimi çekti.  Yeni açık tabla ve eski açık üst testere kirişlerde çalışma devam etmiş.  :ok:
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı manyak1903

@bjk_mabet sürpriz yarın demiştin ,twitter hesabındaki maçlı fotoğrafmıydı , başka bir şeyse hatırlatayım dedim  :evillol:

yorum yazılmasın denmiş.şu iki yorum çok güzel her şeyi özetliyor +1903
İnsanlara "hain" diyerek veya onların "akılsız" olduğunu düşünüp akıl vererek bu tepkiyi azaltacağınızı düşünüyorsanız bişey diyemem. Neticede "hain" de olsalar "eksik akıllı" da olsalar insanlar kendilerince Beşiktaş'a yardım etmeye çalışıyor. Kimisi passolig alıp maça gidiyor, kimisi sadece Avrupa'ya gidiyor, kimisi tepki koyduğu için sadece ürün alıyor. Kimisi kendince haklı sebeplerle hiç bir şey yapmıyor. Burada aklımızdan çıkarmamamız gereken şey, herkes BEŞİKTAŞ için doğru olduğu düşündüğü şeyi yapıyor. Kimsenin BEŞİKTAŞ sevgisini sorgulamamamızda fayda var.
Alıntı yapılan: Necmi
nasıl protesto edenler sen gittiğin için bir tepki vermiyorsa seninde gitmeyenlerin tercihine saygı göstermen gerekir
başka alıntılar yapmıştım da , onlara gerek yok  :super:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı A_Aydin

Baris C. foursquare hesabından alıntıdır.Daha önce paylaşılmış olabilir ama mabet harika.

Çevrimdışı ahmetx

Bu geceden itibaren yağmurlu günler bizi bekliyor.Hava bozuyor.Sıcaklıklar 14-15 dereceye inecek.Bol ve kuvvetli  rüzgarlı haftasonu bizi bekliyor.Sistem cidden çok kuvvetli.Pazartesi gecesine kadar 100-150 kg. Gibi yüksek rakamlarla karşı karşıyayız.Bu durumun oluşmasına mevsim normallerinin üstünde  sıcak deniz sıcaklığımız ve üst seviyede mevsime göre iyi soğuma oluşması neden oluyor.Böyle olduğunda havada kararsızlık oluşuyor.Denizin üstünde sürekli bulutlar oluşuyor sisteme ilave olarak ve ayrıca nem pompalanıyor sisteme.Biraz kötü anlatmış olabilirim.Sessiz ortamda değilim.Biraz olumsuz gibi oldu ama salıdan sonra gücü azalıyor sistemin ama yağışlar kasım 2 ye kadar devam edicek çarşamba ve cuma dışında.Pazar günü 2 kasımda derbi günü hava açıyor.Sonrasında uzun vadede 15 günlük güzel yağışsız havalar olucak.Kasım ın 17-18 sine kadar kuvvetli yağış yok gibi. :ok: Kafam biraz dolu olduğundan kötü anlatmış olabilirim  :bawling:
Oh ne güzel meteoroloji uzmanımızda var,askeriye gibi olduk yahu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

eski açıkta fışkırtıcı görüyorum sanki :D
Şampiyon Beşiktaş JK