Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6710303 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türken

umarım çiçekler inşaat alanı daralıyor diye işçi sayısında azaltmaya gitmezde ,numaralı eski açık köşesi bir an önce yükselir. Göz zevkimizde bozulmaz. O boşluğu görünce canım sıkılıyor. Birde mustafanın ilk resminde çektiği eski açığın boş olan kısmının yandan görünüşü sanki orada bomba patlamış gibi.

Çevrimdışı idilahmet

mustafanın resimlerden 5.de net şekilde gözüken eski açıktaki kulelerde eski stad tribün kalıntılarına ne yapılacak acaba. izin vereceklermi düzeltilmesine.onada karşı çıkmasınlar  :) 9.resimdede gözüküyor.
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2014, 12:23:49 idilahmet ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Herkese Günaydın Mustafa Eline sağlık  :ok:

Çevrimdışı Deniz

Herkese Günaydın Mustafa Eline sağlık  :ok:
Günaydın ? :alala: :alala: .Benden habersiz New Yorka mı gittin ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Efe, UEFA ulke siralamasina da, senin de bildigin gibi ulke siralamalari, son 5 senenin puanlari toplanarak belirleniyor. 2010 - 2011 sezonunun puanlari gelecek sene silinecek. bizden 4.600 puan silinecekken, Yunanlilardan ise 7.600 puan silinecek. Yani bizden 3 puan daha fazla kaybedecekler. Fakat sunu bilmiyorum, onumuzdeki senenin siralamasina, bu puanlar silinmeden mi bakiyorlar, yoksa silindikten sonra mi? Cunku eger silindikten sonra bakiyorlarsa, Yunanlilarin bu sene bizden 3 puan daha fazla almalari gerekir ki bu da oyle cok kolay bir durum degil. Siralama hangi durum goz onune alinarak belirleniyor, bilgin varsa aciklayabilirmisin?
evt 7600 puan silinecek onla galiba gecegiz ama adamlar her maclarini kazaniyor o yuzden soyledim ben silindikten sonrasina bakiyorlar bildigim kadaiyla :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı arda

Efe, UEFA ulke siralamasina da, senin de bildigin gibi ulke siralamalari, son 5 senenin puanlari toplanarak belirleniyor. 2010 - 2011 sezonunun puanlari gelecek sene silinecek. bizden 4.600 puan silinecekken, Yunanlilardan ise 7.600 puan silinecek. Yani bizden 3 puan daha fazla kaybedecekler. Fakat sunu bilmiyorum, onumuzdeki senenin siralamasina, bu puanlar silinmeden mi bakiyorlar, yoksa silindikten sonra mi? Cunku eger silindikten sonra bakiyorlarsa, Yunanlilarin bu sene bizden 3 puan daha fazla almalari gerekir ki bu da oyle cok kolay bir durum degil. Siralama hangi durum goz onune alinarak belirleniyor, bilgin varsa aciklayabilirmisin?

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/crank2015.html

Faydalı bir çalışma, ileriki senelerde ilk on içine girmemiz imkan dahilinde yalnız önümüzdeki iki sene 9-9,5 puan ortalaması tutturmamız lazım, 5 takımla temsil edildiğimiz için Beşiktaş'ımızın bireysel puanları 5'e bölünüyor. hal böyle olunca ah Bursa vah Karabük demekten insan kendini alamıyor. 
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı F1RAt

evt 7600 puan silinecek onla galiba gecegiz ama adamlar her maclarini kazaniyor o yuzden soyledim ben silindikten sonrasina bakiyorlar bildigim kadaiyla :icool:

Tesekkur ederim, biraz olsun icim rahatladi. Besiktasimiz iyi puan toplayacak insallah bu sene.

Çevrimdışı ALI RIZA

Günaydın ? :alala: :alala: .Benden habersiz New Yorka mı gittin ?
bizim burada güneş erken doğmuş gibi yapıyor ama halbuki geç doğuyor  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı yavvuzz

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/crank2015.html

Faydalı bir çalışma, ileriki senelerde ilk on içine girmemiz imkan dahilinde yalnız önümüzdeki iki sene 9-9,5 puan ortalaması tutturmamız lazım, 5 takımla temsil edildiğimiz için Beşiktaş'ımızın bireysel puanları 5'e bölünüyor. hal böyle olunca ah Bursa vah Karabük demekten insan kendini alamıyor.
Trabzon ve Beşiktaşımız güzel puan toplamalı , bu saatten sonra galatanın 3. olup uefa ya gelmesi sürpriz olur benim için.

Çevrimdışı Deniz

bizim burada güneş erken doğmuş gibi yapıyor ama halbuki geç doğuyor  :bandit: :bandit:
:alala: :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ALI RIZA

Nasıl bir tabla betonmuş... koca alanın yarısı nerdeyse... yarına üstüne kolonlar yerleştirilirse süper olur...  :super:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Gokhan

Forumu sürekli takip ediyorum çok katılmasamda. Merak ettiğim bir konu var eski açık üst katın ortasına doğru hafif bir yükselme bekliyordum lansman videosuna göre ama görünen o ki dümdüz ilerliyor hafif bir yukarı yükselme olmayacakmı ortada acaba. Herkese iyi forumlar.
Şefkat öyle bir dildir ki, sağır bile duyar, kör bile görür..

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Balasagun

Sabah haberlerde Beşiktaş'ta vinç devrildi diye bir haber gördüm. Acayip tırstım bizim stat ile alakalı diye ama değilmiş çok şükür. Yine de ciddi bir durum yoktur umarım.

Çevrimdışı panic13

an itibari ile

İnşaat yeterince hızlanmış gözüküyor. Görünüşe göre 31 Aralık'tan önce tahminen 15 aralık'a kadar kaba inşaat bitmiş olacak. Catının takılması'da 1 şubat gibi başlar bu hesba göre. Ama rüzgar montajı engelleyebilir. Neticede, mayıs gibi çim serilir ise, Ağustos ayında ilk maç rahatlıkla oynanır. Hayırlısı ile bitse artık :S
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Tabi para akışının sağlıklı olduğunu varsayalarak yaptım bu hesabı :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tabi para akışının sağlıklı olduğunu varsayalarak yaptım bu hesabı :D
Ben de tam bu konuyu yazacaktım, en büyük sıkıntı para akışı. Para akışı aksarsa minimum 2-3 ay Ağustos hedefinden sapma olacaktır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

@panic13 15 aralığa 52-53 gün var,şubat sonu mart başına ancak biter.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

akşam beton dökülürken gece vardiyasına

tavuk  pilav ayranlı bir gece baskını mı yapsak acaba

maşallah herşey çok güzel gidiyor

Çevrimdışı panic13

@panic13 15 aralığa 52-53 gün var,şubat sonu mart başına ancak biter.

Gördüğüm kadarı ile, kapalı bitti. Eski açık bu hızla giderse 20 gün içinde biter. Numaralı müthiş süratli gidiyor, şimdiye kadar ki hızı baz alırsa, 50-60 gün içinde biter diyebiliriz. Ama işte yeni açık büyük soru işareti. Onun yetişme durumuna göre çatının montajı belli olur. Bildiğim kadarı ile çatı montajı tamamlanmadan çim serilmeyecek. Yanlışım var ise düzeltmenizi rica ederim.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK