Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6710376 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

ben hala tek renk full siyah isteyenlerdenim.çok asil duruyor.bu isten anlayan arkadaşlar full siyah yapıp saha zeminini yeşil yapabilirmi ??
:ok:  :ok:

Çevrimdışı izorlu85

yeni açıkda beton show başlamışşş hadi hayırlısı...
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

yeni açık iyice beyazlaşmaya başladı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı manyak1903

[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2014, 00:50:07 manyak1903 ]

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2014, 00:49:08
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
yeni açık iyice beyazlaşmaya başladı :icool:
Abi gozler seni aradi hele de tabla betonunda  ilker abi senden once yazdi olmuyor boyle :icool: :D

Çevrimdışı Efe

Yeni açıktaki dev tablalar ne zaman betonlanır ?

birinin yarısı bitti yan taraf tahminimce hafta sonu numaralı birleşimide en geç ay sonu betonlanır yetişmez diyordum içimden ama son 3 günlük çalışmayla yetiştirdiler diyebilirim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Abi gozler seni aradi hele de tabla betonunda  ilker abi senden once yazdi olmuyor boyle :icool: :D
2 gecedir dışarıdaydım o yüzden aralarda yazdım şimdi evdeyim ama işlerde bitti gibi :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2014, 00:51:23
Beyler bu arada twiterda takip ettigim bir abimiz ( belki siz de tanirsiniz yilmaz uygar ) demin forumuza uye oldu kendisi seba terbiyesi gormus muhabbeti olan insandir sagolsun beni kirmadi ve uye oldu  onunda tecrubesi beyfendi kisilgi ile forumumuzin zaten yuksek olan kalitesini iyice arttiracaktir..

Çevrimdışı serti67

Beyler bu arada twiterda takip ettigim bir abimiz ( belki siz de tanirsiniz yilmaz uygar ) demin forumuza uye oldu kendisi seba terbiyesi gormus muhabbeti olan insandir sagolsun beni kirmadi ve uye oldu  onunda tecrubesi beyfendi kisilgi ile forumumuzin zaten yuksek olan kalitesini iyice arttiracaktir..
sefa gelsın hos gelsınn
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Fatih

Yılmaz Uygar @UY1903  ·  1 sa. 1 saat önce
Bu 4 golün acısı GS'nin ligde bu haftaki rakibinden çıkartılmak zorunda biliyorsunuz..

Twitter'dan cok guzel birsey yazmis...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ALI RIZA

Bunu nasıl kaçırmışım yahu,
Eğer köşeler ve eski açık yüksek olsaymış böyle olacakmış. :super:

stat dediğin böyle olur keşke olsaydı böyle

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2014, 01:03:32
Yılmaz Uygar @UY1903  ·  1 sa. 1 saat önce
Bu 4 golün acısı GS'nin ligde bu haftaki rakibinden çıkartılmak zorunda biliyorsunuz..

Twitter'dan cok guzel birsey yazmis...
Yilmaz abim candir saglam yazar bu arada @bjk_mabet 'e de ben tanidigim icin benim araciligimla selamini iletti..

Çevrimdışı TØLGA

ooo yılmaz abi gelmiş heee :) hoş gelmiş nick adı ne @Mehmet biliyormusun??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı manyak1903

sözlü olarak kendimi çok iyi ifade ettiğimdem dolayı,benim tecrübelerimden yararlanma fırsatınız olur. :)
abi acil şifalar.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2014, 01:21:56
ooo yılmaz abi gelmiş heee :) hoş gelmiş nick adı ne @Mehmet biliyormusun??
Yok bilmiyorum malesef  @1903tolga  :) yalniz geldigi cok iyi olduu cook  @Ahmettürker  abi yilmaz abi de isin felsefesine girenlerdendir biz yeni jenerayon besiktaslilarin sizin gibi tecrubelilere ihtiyaci var
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2014, 02:41:31 MURAT ]

Çevrimdışı Efe

bugünkü maçtan sonra türkiye 13.sıraya geriledi şuanki duruma gire şampiyon olan takım ön eleme oynamak zorunda kalıyor bundan sonra oynanacak tüm avrupa maçları çok büyük önem arz ediyor artık 3 takımızda maçlarını mümkün olduğunca kazanmalı bu sene şampiyon olupta şampiyonlar ligine gidememekte var işin ucunda o yüzden trabzon ve beşiktaşın yarın 2 galibiyet çıkarmasını istiyorum :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

bugünkü maçtan sonra türkiye 13.sıraya geriledi şuanki duruma gire şampiyon olan takım ön eleme oynamak zorunda kalıyor bundan sonra oynanacak tüm avrupa maçları çok büyük önem arz ediyor artık 3 takımızda maçlarını mümkün olduğunca kazanmalı bu sene şampiyon olupta şampiyonlar ligine gidememekte var işin ucunda o yüzden trabzon ve beşiktaşın yarın 2 galibiyet çıkarmasını istiyorum :bandit:
ben dün yazdığımda birde kamçı ile dövsünler diyen oldu değerli kardeşim . : :alala:

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta çok büyük bir bölüm daha betonu yedi bi kaç saate bitecek gibi yarın kalan 2 tablada çok yoğun çalışma bekliyorum  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

yarın gene süprizler olabilir yeni açık 1 kat bitti sayılır 2. kat için kolon hazırlıkları olur...!

Çevrimiçi murat

Mete Vardar Arena’nın açılış tarihiyle ilgili olarak ise, “Başkanımız hayatını buna verdi. Yönetimimiz çok ciddi çalışmalar yapıyorlar. Stat konusunda devamlı bilgi talebi var.bilgi almak istiyorsanız bjk mabet ve www.besiktasarena.com en doğru bilgileri veriyor. :D Taraftarımız lütfen destek olsun. Kartal Yuvası’ndan alış veriş yapıp maça gelsinler. Hep istiyoruz, ama bir şey vermeden almak Allah’a mahsustur. Bu işler parayla oluyor. Zaten çok büyük bir borç yüküyle devralınmış kulüp yapısı var. Şimdi hem onları aşağıya çekelim istiyoruz, hem de stat bitsin isteniyor; ama biz de bununla ilgili herkesten destek bekliyoruz” dedi.

Çevrimdışı sallapati

Mete Vardar Arena’nın açılış tarihiyle ilgili olarak ise, “Başkanımız hayatını buna verdi. Yönetimimiz çok ciddi çalışmalar yapıyorlar. Stat konusunda devamlı bilgi talebi var.bilgi almak istiyorsanız bjk mabet ve www.besiktasarena.com en doğru bilgileri veriyor. :D Taraftarımız lütfen destek olsun. Kartal Yuvası’ndan alış veriş yapıp maça gelsinler. Hep istiyoruz, ama bir şey vermeden almak Allah’a mahsustur. Bu işler parayla oluyor. Zaten çok büyük bir borç yüküyle devralınmış kulüp yapısı var. Şimdi hem onları aşağıya çekelim istiyoruz, hem de stat bitsin isteniyor; ama biz de bununla ilgili herkesten destek bekliyoruz” dedi.

maytap mı geçiosun abi :D

Çevrimdışı sado

Vodafone Arena ınstagram hesabından alıntı :)  :tabe:
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın,bu gece ekip ortalıkta görünmedi.400 den sonra 500 ede dalya diyelim.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum