Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6710278 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burak

Kartal yuvalarında ürün bulamayanlar Pendik mağasınada bir bakabilirler, ne zaman gitsem boş oluyor. Pek müşteri olmuyor genelde burada... :/

Çevrimiçi Kartal Ç

Bu arada eski inönünün renk düzenini nasıl buluyordunuz? parçalı bi dizayn vardı. vodafone arenada da eski stadın renk düzeninden esinlenerek pikselli bir şeyler yaparlar belki? Ben paint terk olarak naçizane bişeyler yapmaya çalıştım ama fotoşokçu arkadaşlar bi el atarsa daha hoş durabilir belki. kapalı ve numaralıdaki üst kattaki kapıları da piksel geçişleriyle kompozisyona yedirmeye çalıştım.

Çevrimdışı quentine83

ben hala tek renk full siyah isteyenlerdenim.çok asil duruyor.bu isten anlayan arkadaşlar full siyah yapıp saha zeminini yeşil yapabilirmi ??
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmetx

Bu sistem ne kadar pahalı olabilir ki ?
Bjk_mabedé sormak lazım,maliyeti nedeniyle vazgeçildiğini o söylemişti.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı berk_bjk

Bu arada eski inönünün renk düzenini nasıl buluyordunuz? parçalı bi dizayn vardı. vodafone arenada da eski stadın renk düzeninden esinlenerek pikselli bir şeyler yaparlar belki? Ben paint terk olarak naçizane bişeyler yapmaya çalıştım ama fotoşokçu arkadaşlar bi el atarsa daha hoş durabilir belki. kapalı ve numaralıdaki üst kattaki kapıları da piksel geçişleriyle kompozisyona yedirmeye çalıştım.

Olabilir tabi ama üst kat siyah ağırlıklı olmalı bence

Çevrimdışı cagdas44

Bu sistem ne kadar pahalı olabilir ki ?

@Deniz koltuk yapısı komple değişmesi gerekiyor, şuan koltukda fazla bir işçilik yok ama abaküs sisteminde sistem içinde kayabilmesi için esnek bir tutturma sistemi olması lazım ve her maçta milletin kafasına göre kaydırmasını engelleyecekde bir güvenlik sistemi

Çevrimdışı Deniz

@Deniz koltuk yapısı komple değişmesi gerekiyor, şuan koltukda fazla bir işçilik yok ama abaküs sisteminde sistem içinde kayabilmesi için esnek bir tutturma sistemi olması lazım ve her maçta milletin kafasına göre kaydırmasını engelleyecekde bir güvenlik sistemi
anladım @cagdas44 ama yapılabilirmiş.muhtemelen bizim taraftar koltuklarda zıplayacak ,demirleri eğebilirler diye yapmamışlardır  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Duvara Monte edilen monorayların maliyeti koltuklardan fazla bile olabilir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Kartal Ç

Olabilir tabi ama üst kat siyah ağırlıklı olmalı bence

siyahları beyaz, beyazları siyah da yapılabilir farketmez. ama inönü zemini aşşağı indirilip 30 bine çıkarılmadan önce alt kat full siyah üst kat beyaz şeklinde yapılmış. yeni açık 3. kat da siyah.

Çevrimiçi Necmi

koltuk üstünde zıplayan taraftara o sistem dayanırmı  :D

Çevrimdışı Fatih

değerli kardeşim ben mehmet demirkolu çok beğenirim ,özellikle felsefeye olan ilgisinden dolayı da kendime yakın bulurum ,son zamanlarda üst üste aynı şeyleri söylemeye başladı ,benim şüphem bundandır .bir zamanlar hıncal da kendini kabul ettirene kadar pek bir orta yolcuydu ,günümüzdeki halini görüyorsun .ben hayatımda en çok aydının iki yüzlüsüne dikkat eder ve korkarım. malesef topluma en çok zararı veren aydının üç kağıtçıları oluyor, demem o ki ,beşiktaşa bu güne kadar beşiktaşın içinden bile çok zarar verenler oldu bizi paranoyak yaptılar artık kimseye güvenim kalmadı değerli kardeşim. :)
Ayni dusuncelere sahibiz o zaman abicim... :)
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı iyimserure

stat ışıl ışıl şu anda, hummalı bir çalışma var numaralı yeni açık taraflarında

Çevrimdışı manyak1903

juggerhaunt 'ın çalışmasına yeşillik kattım.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı ahmetx

Haftasonu 3d modelleme yapacak arkadaş kimdi 2 güne hallederim demişti,pc yine mi çöktü yoksa. :D

Çevrimdışı ahmetx

Saha ile tribün arasını unutmuşsun @manyak1903

Çevrimdışı manyak1903

Saha ile tribün arasını unutmuşsun @manyak1903
abi yaptıktan sonra aklıma gelmedi değil  :evillol: ama dedim saha olsun şimdilik @ahmetx
bir de onun ellenmemiş hali neredeydi.

Çevrimdışı Efe

siyahın ne kadar hırçın göründüğü ortada kırmızı yerine gri renkte olsa bence yeterli ama alt beyaz üst siyah olacak bence :)
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2014, 00:12:52 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

abi yaptıktan sonra aklıma gelmedi değil  :evillol: ama dedim saha olsun şimdilik @ahmetx
bir de onun ellenmemiş hali neredeydi.
sahadaki gölge neden oluştu,orjinalinde o gölge yok halbuki

Çevrimdışı manyak1903

siyahın ne kadar hırçın göründüğü ortada kırmızı yerine gri renkte olsa bence yeterli ama alt beyaz üst siyah olacak bence :)
evet alt beyaz üst siyah güzel oluyor.

sahadaki gölge neden oluştu,orjinalinde o gölge yok halbuki
juggerhaunt ınkinin üstüne yaptım, abi o yüzden.

ben şu anda aklıma bir forma tasarımı geldi güzel yapabilirsem fotoşok koyarım bölüme.

ekleme:normal halini buldum.
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2014, 00:19:46 manyak1903 ]

Çevrimdışı ahmetx

Efe siyah çoğunluğa kırmızı çizgiler çok yakışıyor, 2.katın önündeki Set de kırmızı ,tribün yazısı beyaz olursa efsane olur.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2014, 00:21:07
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Almanya Brezilya maçını vermişti :icool:
@cagdas44 hoc ne zamandir soracam unutuyorum sen Malatyalisin galiba burda bir hemserin var hatta @kızılsakal abi ve bir kisi.daha malatyali

Çevrimdışı Fırat Akyürek

Ferman Padişahın ise Tribünler Bizimdir !!

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Deniz

Yeni açıktaki dev tablalar ne zaman betonlanır ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Bunu nasıl kaçırmışım yahu,
Eğer köşeler ve eski açık yüksek olsaymış böyle olacakmış. :super: