Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6710661 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

videoyu baştan sona izlemenizi tavsiye ediyorum

tek tek gösteriyor videoda (izlemesi bile keyifli)

Çok güzel malzeme ama, bunun yapılması çooook uzun sürer. Dışı bizi yakar içi bizi yakar. Mayısta ancak biter içi.... Keyfim kaçtı valla. Geçici olarak muşambayla kaplayıp açalım arkadaş. Ankara'da gördük işte taraftar ve zemin takımı çok farklı oynatıyor... Futbol oynamak için locaya ihtiyaç mı var. Saha top 2 takım bir hakem. Bizim mahallede hakemde yoktu.  :s20:

Çevrimdışı manyak1903

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Türkay

Acaba Vodafone Arena da günlük rapor diye bir konu açılabilir mi? Mesela bu başlık altından hergün gün sonunda ne olup bittiği kısaca yazılabilir. Hem herkes de faydalanmış olur. Bence güzel olur yani.  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı TØLGA

Şu fotonun orjinali var mı acaba?
geri sayfalarda var görmüştüm bugün baya bir geri ama  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı manyak1903

Asma germe çatı için en az 600 ton ve 13.000 m uzunluğunda çelik kablo kullanılacak. :oha:
Gel başkan yapmışken en iyisi olan polikarbon örtüden yapalım şunu  :pray:
aynen abi.ama çatı üretilmeye başladı dendiğinde her şey belliydi,alıştıra alıştıra veriyorlar sanırım.şunu sert bir şey yapmak lazım. @ahmetx

benim aklımda şu var keşke olsa dediğim.vodafone bize 10 yıllık bir para veriyor ,çıkarsın onu bir seferde versin.bitsin bu stat bir seferde.
2013-2023 para vermesin.sonra da 4 milyon gibi gitsin bir tribüne de sponsor olsun ,onu yıllık versin.Hem diğer tribün sponsorları için de bir alt sınır belirlemiş oluruz.o zaman cidden desteklemekten çok KOÇ BEKO gibi anarım vodafone.tabii fazladan tribüne sponsor olmayacaksa bir seferde vermesinin de pek anlamı olmuyor.neyse ,geç olsun güç olmasını şeklen yapıyoruz stat için,ödedikçe zamanı geç oluyor maddi olarak güç olmuyor gibi.
yazdım kaçtım  :evillol:

Çevrimdışı Türkay

geri sayfalarda var görmüştüm bugün baya bir geri ama  :evillol:

Sayfalarca inmem gerekir bende görmüstüm yanılmıyosam da baya bi önceydi. Ama belki birinde vardır  :lol:

Çevrimdışı manyak1903

Çevrimdışı Türkay

buyur kolayından buldum   :ok:

Çok teşekkürler telefonun yeni duvar kağıdı  :sevinc

Çevrimdışı ALI RIZA

şu fotoğrafın aynısını stat bitince çekmek lazım... Muazzam duracaktır... photoshop işlemine başlamak lazım

Çevrimdışı Fatih

:ok: mehmet demirkol da ikide birde çıkıp beşiktaş önümüzdeki on yıla damgasını vurabilir diyor ,bu adam kahin mi yoksa önünü kesin beşikteş ın mı demek istiyor .
Degil abi... Mehmet Demirkol gunumuzdeki en iyi spor yazarlarindan birisi... Bilgisi, tecrubesi ve ileriyi gormesiyle... Inanin ki programlara cikmadan bir kac saat oncesinden o gun konusulacak konulari detayli bir sekilde arastirip bilgileniyor ki daha iyi bir sonuc verebilsinler izleyenlere diye... Ben bu ulke de Ali Ece, Mehmet Demirkol ve Ugur Meleke'yi spor bilgisi konusunda tek gecerim...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı manyak1903

Çok teşekkürler telefonun yeni duvar kağıdı  :sevinc
rica ederim.

bu da farklı versiyon.

sallapati den alıntı.

Çevrimdışı ALI RIZA

@manyak1903 rica etsem bunu hizliresim.com da upload edip paylaşabilir misinin filigramsız...

Çevrimdışı manyak1903

@ALI RIZA denedim ama filigransız olmadı.Mesajı vereyim , filigran sen hallet.
bu arada evet doğrusu filigranmış ,ben de m li sanardım  :evillol:

:bandit:

Çevrimdışı juggerhaunt

@ahmetx hocam buyur. biraz geç oldu ama kusura bakma.

İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı Türkay

Çok güzel olmuş eline sağlık  :claps: :claps:

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı KAP

siyah kırmızı çok hoş oluyor bu seneki siyah formada da güzel gözüküyordu. Bu şekil koltuk/merdiven kombinasyonu efsane olur. Eline sağlık.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı ahmet türker

Degil abi... Mehmet Demirkol gunumuzdeki en iyi spor yazarlarindan birisi... Bilgisi, tecrubesi ve ileriyi gormesiyle... Inanin ki programlara cikmadan bir kac saat oncesinden o gun konusulacak konulari detayli bir sekilde arastirip bilgileniyor ki daha iyi bir sonuc verebilsinler izleyenlere diye... Ben bu ulke de Ali Ece, Mehmet Demirkol ve Ugur Meleke'yi spor bilgisi konusunda tek gecerim...
değerli kardeşim ben mehmet demirkolu çok beğenirim ,özellikle felsefeye olan ilgisinden dolayı da kendime yakın bulurum ,son zamanlarda üst üste aynı şeyleri söylemeye başladı ,benim şüphem bundandır .bir zamanlar hıncal da kendini kabul ettirene kadar pek bir orta yolcuydu ,günümüzdeki halini görüyorsun .ben hayatımda en çok aydının iki yüzlüsüne dikkat eder ve korkarım. malesef topluma en çok zararı veren aydının üç kağıtçıları oluyor, demem o ki ,beşiktaşa bu güne kadar beşiktaşın içinden bile çok zarar verenler oldu bizi paranoyak yaptılar artık kimseye güvenim kalmadı değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı ahmet türker

eline sağlık değerli kardeşim  :)

Çevrimdışı sado

olimpiyatta var :D  yok saçmalamamışsın iyi düşünülmüş bir sistem toki olsaydı oraya bir kaç taşıyıcı kolon koyar içine ederdi

anladım abi elbet vardır dünyada ama dedıgın gıbı taşıyıcı kolan koymamaları cok ıyı olmus güzel düşünmüşler bayada kapasite getirıyor o sayede :)
bir gülüşü var sanırsın; Beşiktaş sahaya çıkıyor