Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6711032 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2014, 17:01:43
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@Efe abi revize ediyorum tahmini süremi çünkü alt kirişler de var 30 gün diyorum  :D :icool: :super:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2014, 17:02:37
eyvallah sağolasın hoşbulduk burdan tanıdıklarımı twetter'den takip etmeye çalışıyorum adaş
:hosgeldin abi  :D :icool: :)

Çevrimdışı TØLGA

kaç gündür giremiyordum şimdi 90 sayfa var oku babam oku  :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Takmış durumdayım...

Bu helikopter ler (kamerakopter) yine geziyor stadın üstünde
TURSAN

Çevrimdışı Efe

@Efe abi yeni açık kalan son iki tabla içn üst kirişler hariç tahmini sürem 25 gün ne dersin abi  :D :D

kamera önünü diyosan ay sonuna biter 25 gün sürmez orası :icool: hatta üst kat testerelerin tabla atıldıktan son hemen numaralı dönüşüne kadar iskeleleri kurulur 10 güne eski açıkta baya değişim görülecek kamera önündeki tablanın bitmesini bekliyoruz artık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2014, 17:05:55
Kartal Yuvaları büyük sıkıntı. Gurulan tişörtları çıktığının ertesi günü eşimin doğum günüydü 3 tane Kartal Yuvası gezdim anadolu yakasında hiç birinde çubuklu olanı yok. Neymiş efendim bitmiş, yahu bitsin güzel de bunu neye göre üretiyorsun, neden az üretiyorsun.

Muhtemelen elimizde kalmasın diye az üretiyorsun, üretme abi az üretme çok üret. O tişörtün maliyeti taş patlasın 3,5-4 lira belki o kadar bile yok, elinde kalmaz ki zaten. Fazla üret daha fazla sat, onca insan bir gaz Kartal Yuvasına akın etti o gün ve ertesi gün, kesinlikle abartmıyorum kozyatağı Kartal Yuvası'nda ben içeride başka şeyler bakınırken 6-7 kişi sordu ve yok dendi gitti.

Muhtemel geliş tarihi de bugünmüş, şaka gibi. Satış planlama bölümü önemlidir, özveri ister pazar hakimiyeti ister. Bunlar doğru düzgün ürün yapmazlar, yaparlar millet almak ister bu sefer kalmadı derler, yapmayın böyle. Birde üzerine çıkıp Gururlan tişörtü çok tuttu bu kadar beklemiyorduk diyorlar ya, yazık.

abi eleştirinde haklısın ama gerçekten planlananın üzerinde bir talep olmuş ben de Ankaradaki bütün kartal yuvalarına sordum ürün var mı diye hiç birinde yoktu , müth,ş bir talep patlaması olmuş maşallah , üretimi talebe göre yaptıkları için ilk part çok fazla üretmiyolar ..

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2014, 17:06:48
kamera önünü diyosan ay sonuna biter 25 gün sürmez orası :icool: hatta üst kat testerelerin tabla atıldıktan son hemen numaralı dönüşüne kadar iskeleleri kurulur 10 güne eski açıkta baya değişim görülecek kamera önündeki tablanın bitmesini bekliyoruz artık
yeni açık abi eski açık değil :D :D

Çevrimdışı Efe

@Efe abi revize ediyorum tahmini süremi çünkü alt kirişler de var 30 gün diyorum  :D :icool: :super:

he toplam dönüşü diyorsan 60 günde olabilir :D ordan giriş çıkış yapılıyor elleyemezler şimdilik numaralı yükselecek ilk sonra oraya geçerler çok öneli değil artık orası az iş var orda biter hemen :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TURKahvesi

videoyu baştan sona izlemenizi tavsiye ediyorum

tek tek gösteriyor videoda (izlemesi bile keyifli)

Çevrimdışı Efe

yeni açık abi eski açık değil :D :D

:lol: tmm numaralı döşünün benim tahminimce kapalı kısmındaki görüntüye getirmeleri 40-45 gün sürecek 35-40 günde üst kat testerelere kalıyor biter bence :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

eyvallah sağolasın hoşbulduk burdan tanıdıklarımı twetter'den takip etmeye çalışıyorum adaş
:) eyvallaj abi sürekli katılımını bekleriz foruma

Çevrimdışı Afyon Kartalı

TURSAN

Çevrimdışı ahmetx

photoshopçulardan bi numara çıkmayınca bendeniz paint terk çalışmaya başladım. :kop:

[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2014, 17:48:34 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

buna benzer malzemeyi spor salonuna yaptırdık , ilk yapıldıgında havalandırmamda sıkıntı oldugundan sisme yaptı sonrasında daha bi hos oldu:D

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı tayfun

Kartal Yuvaları büyük sıkıntı. Gurulan tişörtları çıktığının ertesi günü eşimin doğum günüydü 3 tane Kartal Yuvası gezdim anadolu yakasında hiç birinde çubuklu olanı yok. Neymiş efendim bitmiş, yahu bitsin güzel de bunu neye göre üretiyorsun, neden az üretiyorsun.

Muhtemelen elimizde kalmasın diye az üretiyorsun, üretme abi az üretme çok üret. O tişörtün maliyeti taş patlasın 3,5-4 lira belki o kadar bile yok, elinde kalmaz ki zaten. Fazla üret daha fazla sat, onca insan bir gaz Kartal Yuvasına akın etti o gün ve ertesi gün, kesinlikle abartmıyorum kozyatağı Kartal Yuvası'nda ben içeride başka şeyler bakınırken 6-7 kişi sordu ve yok dendi gitti.

Muhtemel geliş tarihi de bugünmüş, şaka gibi. Satış planlama bölümü önemlidir, özveri ister pazar hakimiyeti ister. Bunlar doğru düzgün ürün yapmazlar, yaparlar millet almak ister bu sefer kalmadı derler, yapmayın böyle. Birde üzerine çıkıp Gururlan tişörtü çok tuttu bu kadar beklemiyorduk diyorlar ya, yazık.

internetten ayın 16 sında aldım kargoya bile verilmedi daha,şaşırdım mı,tabi ki hayır...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Arkadaşlar bu Ankara kartal yuvasının eskiden web sitesinden alışveriş yapılabiliyordu. Hatta aynı gün kargo yapıyorlardı. Neden siteyi kaldırmışlar ki... Bilen varmı ?
TURSAN

Çevrimdışı ACAB1903

internetten ayın 16 sında aldım kargoya bile verilmedi daha,şaşırdım mı,tabi ki hayır...

içerenköy kartal yuvasına bugün öğleden sonra geleceği söylenmişti.. birazdan iş çıkışı bakıcam..

Çevrimdışı sametbagan

Çevrimdışı sametbagan

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta çalışmalar tam gaz numaralıda da bugünde iyi çalışma oldu beton bakalım nerelere atılacak bu gece yeni açık tabla 1 numaralı aday :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

neyse okuyamıcam hepsini sayfalarn 1 hafta flen dinlerim anlarım pot kırmayalım gene
@Deniz inde açığını yakaladık artık kaşınmaz  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Sarı ile çizdiğim şekilde bir kolon daha olması gerekmiyor mu?
Şu anki şeklinde kolonun yukarısındaki 6-7 basamak havada o şekilde nasıl kalacak. Hadi kaldı diyelim binlerce kişiyi nasıl taşıyacak, kafam basmıyor.

Testere kirişlerin üst kısımları ortalarda doğrudan kolonlarla kesişmeyecek ama üst noktalar tam yatay kirişlerle bağlanıp biraz ilerisinde bulunan kolonlara bağlanmalı. Yoksa o kadar açıklıkla testere kirişler ölü yük dediğimiz kendi yükünü bile taşıyamaz. Sistemi zorlamamak lazım.
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2014, 17:56:06 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı ahmet türker

photoshopçulardan bi numara çıkmayınca bendeniz paint terk çalışmaya başladım. :kop:

eline sağlık kardeşim. :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.