Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6710992 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mustafa.kuru

bu sezon evimizde oynayacağımız son maç Gençlerbirliği maçı Mayısın son haftası

Eski İnönü Gençlerbirliği maçıyla kapanmıştı...Bakarsınız yeni stadın ilk maçı da yine Gençlerbirliği maçına denk gelir...Ama ilk gol Holosko'dan olmaz !
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı sametbagan

:hosgeldin Adaş Abi :D twitterden hatırlıyorum seni Abi  :)
eyvallah sağolasın hoşbulduk burdan tanıdıklarımı twetter'den takip etmeye çalışıyorum adaş

Çevrimdışı ahmetx

http://www.flowcrete.co.uk/media/146513/peran_stb_classic_system.pdf

buradan bilgi alabilirsiniz arkadaşlar zemin kaplaması

Peran STB Classic is a hard wearing, decorative
resin floor topping made up of colour stable quartz
granules encapsulated in a clear resin binder.
Peran STB Classic is a hand trowelled system with a
matt finish.
Uses
Ideal for use in public and dry process areas where
the floor is subject to heavy traffic, impact and
chemical spills.
Benefits:
 Decorative floor finish
 High scratch resistance
 Easy to clean and maintain
 Excellent wear and impact resistance
 Seamless, hygienic finish
 Abrasion resistant
 High chemical resistanc
bu malzeme localar,müze,restoran,moda merkezi,soyunma ve hakem odaları zemini için değil mi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı quentine83

sanırım resimdekiler yer döşemeleri...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2014, 16:07:07
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimdışı FARUK

bu malzeme localar,müze,restoran,moda merkezi,soyunma ve hakem odaları zemini için değil mi?

mabet e sormak lazım :)
ama kuru kullanım alanları diyor
taraftar dolaşım alanlarında olabilir

Çevrimdışı attila_metu

Benim anladığım hastane zeminlerinde olan malzeme. Yapışkanlı gibi olandan..

Çevrimdışı ahmetx

gerek yok bence vursunlar epoksiyi geçsinler bir sürü para,onun yerine çatıya polikarbon örtü yapalım. :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı If Else

19 Ekim - 22 Ekim 3 Günlük Eski Açık - Yeni Açık Değişimi (via @mustafa_(87))

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

ysariusta

• Ziyaretçi

Loca ıslak dolanım alanı değil ki  :evillol:

Çevrimdışı Efe

şuan dökülen tablalar kaplanacaktır yada loca içleri ve 1903 tribünü dolaşım alanı için olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0

büyüksün :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

Ellerine sağlık kardeşim

Çevrimdışı ahmet türker

eyvallah sağolasın hoşbulduk burdan tanıdıklarımı twetter'den takip etmeye çalışıyorum adaş
:hosgeldin  :)

Çevrimdışı If Else

Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı ayayhan

compak malzemeyse heryerde kullanılır biz dış cephede kulanıyoruz ama başka marka
şimdi inceledim bu antibakteriyel bir malzeme hastahane lokanta gibi yerlerde kullanılır esnek bir yer döşemesi bununda uygulamasını şişli etfal hast. yapmıştık
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2014, 16:30:53 ayayhan ]

Çevrimdışı ahmet türker

eline sağlık kardeşim . :)

Çevrimdışı Efe

eski açık sol taraftaki tablayı neredeyse bitirdiler arka tarafındaki kolonların betonlanmasını bekleyeceğiz 1-2 gün içinde betonlandımı ay sonuna kadar görünen tüm tabla betonlanmış olur üst kat testereler numaralı dönüşüne kadar gelecek neredeyse  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bi kaç akşam fotosu gelse süper olur ne yapılmış bilgi sahibi oluruz oradan geçenlere duyrulur :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ne demek, siz isteyin yeter ki :biggrinking:

şimdi ben ve bilgi sahibi olanlar net şekilde neler yapılmış görebiliyoruz ama az takip edenler için bu gifler çok bilgilendirici devamını diliyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kırmızı bayan forması çıkmış eşlerine çocuklarına sevdiklerine alacaklar için duyrulur :eyes

http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=44060
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2014, 16:46:41 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2014, 16:47:24
bi kaç akşam fotosu gelse süper olur ne yapılmış bilgi sahibi oluruz oradan geçenlere duyrulur :D
yok mu bir civanmert bi kaç fotoğraf atsa mesela @bjk_mabet gibi  :D

Çevrimdışı Efe

eski açık tarafında paydos edildi galiba numaralı ve yeni açıkta çalışmalar sürüyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2014, 16:59:16
eski açık tarafında paydos edildi galiba numaralı ve yeni açıkta çalışmalar sürüyor :)
@Efe abi yeni açık kalan son iki tabla içn üst kirişler hariç tahmini sürem 25 gün ne dersin abi  :D :D

Çevrimdışı faith

kırmızı bayan forması çıkmış eşlerine çocuklarına sevdiklerine alacaklar için duyrulur :eyes

http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=44060

Kartal Yuvaları büyük sıkıntı. Gurulan tişörtları çıktığının ertesi günü eşimin doğum günüydü 3 tane Kartal Yuvası gezdim anadolu yakasında hiç birinde çubuklu olanı yok. Neymiş efendim bitmiş, yahu bitsin güzel de bunu neye göre üretiyorsun, neden az üretiyorsun.

Muhtemelen elimizde kalmasın diye az üretiyorsun, üretme abi az üretme çok üret. O tişörtün maliyeti taş patlasın 3,5-4 lira belki o kadar bile yok, elinde kalmaz ki zaten. Fazla üret daha fazla sat, onca insan bir gaz Kartal Yuvasına akın etti o gün ve ertesi gün, kesinlikle abartmıyorum kozyatağı Kartal Yuvası'nda ben içeride başka şeyler bakınırken 6-7 kişi sordu ve yok dendi gitti.

Muhtemel geliş tarihi de bugünmüş, şaka gibi. Satış planlama bölümü önemlidir, özveri ister pazar hakimiyeti ister. Bunlar doğru düzgün ürün yapmazlar, yaparlar millet almak ister bu sefer kalmadı derler, yapmayın böyle. Birde üzerine çıkıp Gururlan tişörtü çok tuttu bu kadar beklemiyorduk diyorlar ya, yazık.