Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6710876 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yigit Kerimoglu

köşe beton atılacak tahtalarda hazır _? hala o beton dışarı nasıl akmıyor anlamış değilim  :alala: :alala:  :kop: :kop: sanırımda hiç anlamayacağım  :kop: :kop: :kop:
:D  :kop:  :kop: aynı sorun bende de var. nasıl akmaz anlamıyorum  :lol: :lol:
Bir Gün Değil Her Gün Beşiktaş.

Efe gece gündüz çalışma olursa ancak tribün bölümü ocak sonu biter değilse mümkün değil obitaş üst katlara daha doğru düzgün geçemedi bile. Eski açıkta üst katlar ne kadar zorladı görüyoruz daha numaralı var imkansız dediğin tarihler.
Ben Efe ye katılıyorum yukarı çıkıldıkça tabla alanı azalıyor kapalı inşaatını hatırlayın Çiçekler neredeyse haftada bir kat çıktı :ok:

Çevrimdışı zatoichi1903

Hublot un Beşiktaş için çektiği reklam filmi

Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

arkadaşlar alacalının ufak vincini gören oldumu? kameradan bakıyorum şuan göremiyorum, sabah mustafanın fotolarda sahada da yoktu, gerçi sabah bi ara kamerada gördüm şuan yok bilgisi olan varmı?
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı If Else

şimdide stat konusunda konuşuyor yok ki adam gibi yönetici şunun ağzının payını versin. stadı yıkarken bize mi sordunuz diyor  :s20: :s20:

Kardeşim, önceki gün Mehmet Demirkol çok doğru bir yorumunu dinledim. Ondan yola çıkarak birkaç kelam edeyim;

Son yıllarda Fener-GS rekabeti her anlamda çok çirkin ve çirkef hale geldi. İzleyenlere çok fazla negatif enerji verdi. Bu yüzden sponsorlar bu iki takıma soğuk yaklaşmaya başladılar, çünkü taraf olmak istemediler. Beşiktaş ise Fikret Orman yönetiminden beri bu it dalaşına hiç girmedi. Beşiktaş'ı tertemiz polemiksiz ortamda tutmaya çalıştı. Beşiktaş her kesime sempatik bir duruş sergiledi. Bu sayede rekor sponsorluk anlaşmaları yaptık.

İşte bu yüzden, bunlarla hiç uğraşmayalım. Ne halleri varsa görsünler, biz bildiğimiz doğru yolda devam edelim...
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Oktay

Efe gece gündüz çalışma olursa ancak tribün bölümü ocak sonu biter değilse mümkün değil obitaş üst katlara daha doğru düzgün geçemedi bile. Eski açıkta üst katlar ne kadar zorladı görüyoruz daha numaralı var imkansız dediğin tarihler.
mustafa sen yeni açık otopark bölümünü de dersen dogru yanlız ön taraf dersen  yani tribün bölümü , son demirledikleri yeride betonlarlarsa yarım tribün iki kat kalıyo....
iki kat daha çıkmak bu hızla 45 gün sürmez,  sonra testere kirişleri benim tahminim bu hızla ocak sonu obitaş otopark hariç yeni açıktan çıkar 

[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2014, 15:31:19 Oktay ]

Çevrimdışı ahmetx

benim öngörüm
kaba inşaat yeni açık arka hariç şubat-mart,
yeni açık arka nisan-mayıs,
çatı kurulum başlangıç şubat-mart
çatı kurulum bitiş mayıs-haziran
çatı örtüsü bitiş ağustos,
drenaj-hibrit çim başlangıç mayıs-haziran
drenaj-hibrit çim bitiş ağustos
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

Çaycımız dışarıya servis yaptıgı için etraftaki esnaflarda çayın güzelliği duyduğu için @bjk_mabet imiz dışarı servise çay pulu toplamaya gitmiş Şu anlık stad için foto yok malesef  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı idilahmet

Hublot un Beşiktaş için çektiği reklam filmi

konuşuldumu bilmiyorum ama başlığında Beşiktaş'ın resmi saati ve resmi zaman tutucusu yazıyor. zaman tutucudan kasıt nedir acaba bilen varmıdır?

Çevrimdışı FARUK

konuşuldumu bilmiyorum ama başlığında Beşiktaş'ın resmi saati ve resmi zaman tutucusu yazıyor. zaman tutucudan kasıt nedir acaba bilen varmıdır?

stattaki scoreboard larda hublot yazar hocam büyük ihtimal

Çevrimdışı idilahmet

stattaki scoreboard larda hublot yazar hocam büyük ihtimal

scoreboardın kendisi ile ilgili değildir o zaman. ben hani dedim bunlarmı ilgilenecek o işlerle. ona göre netten bakacaktım daha önce yapmışlarmı diye

Çevrimdışı Efe

eski açık üst kat kapalı üst kat zorlamıyor mustafa bunu çok konuştuk yeteri kadar işçi çıkarmıyorlar diğer yerleri yaptıkları için en kolayı testere kirişler onlara takılma tablalar bitsin iş onlara kalsın ne kadar kısa sürede yapılacaklar göreceksin ben tribün bölmünün en geç 15 ocakta hazır olacağını düşünüyorum bu çalışma hızına göre :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

arkadaşlar alacalının ufak vincini gören oldumu? kameradan bakıyorum şuan göremiyorum, sabah mustafanın fotolarda sahada da yoktu, gerçi sabah bi ara kamerada gördüm şuan yok bilgisi olan varmı?

bende görememiştim hocam ama yerindeymiş :)

Köksal ‏@fimoggej  twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı mustafa.kuru

daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama başkanımız sn.Fikret Orman'ın sabah gazetesi röportajı...Kapalı üst baya dik görünüyor....fotoya bakınca bile ürktüm...
http://www.sabah.com.tr/spor/besiktas/2014/10/22/buradan-bakinca-zaferler-goruyorum
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı Deniz

Azizi hakli bulanlari anlamiyorum.Turk futbolunun ilk kulubu olan Besiktas eger surgune gidiyorsa ve bir tane kulup bile kapisini acmiyorsa burda suclu olan Besiktas degildir.bu herif yine derbiden once ortaligi germeye çalışıyor. Sahada kazanamayacagini anladi taraftari sinirlendirip camiayi bolmeye calisiyor.gelmeyin sunun oyunlarina.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Bjk_Mabet Çay pullarını toplamış gelmiş

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı sametbagan

Herkese merhaba bu formun üyesi sıkı bir takipçisi olarak sizin yazdıklarınızı zevkle okuyorum inşallah stadımıza en kısa sürede kavuşuruz.Gündemdeki olaylarla ilgili bir iki kelamda ben etmek istiyorum izninizle bence gerçekçi olursak Allahın izni ile 2015-2016 sezonunu yuvamızda açarız ben kendimi bu tarihe göre hazırlıyorum ki sonradan hayal kırıklığına uğramayayım tabi gönül isterki bu sezon ikinci yarı oynayalım yada son maçımızı ama bence bu çok uzak bi ihtimal çünkü inşaat işinde nakit akışı çok önemli bu yüzden ne kadar para o kadar köfte diyorum.

Çevrimdışı SDemirsoy

Herkese merhaba bu formun üyesi sıkı bir takipçisi olarak sizin yazdıklarınızı zevkle okuyorum inşallah stadımıza en kısa sürede kavuşuruz.Gündemdeki olaylarla ilgili bir iki kelamda ben etmek istiyorum izninizle bence gerçekçi olursak Allahın izni ile 2015-2016 sezonunu yuvamızda açarız ben kendimi bu tarihe göre hazırlıyorum ki sonradan hayal kırıklığına uğramayayım tabi gönül isterki bu sezon ikinci yarı oynayalım yada son maçımızı ama bence bu çok uzak bi ihtimal çünkü inşaat işinde nakit akışı çok önemli bu yüzden ne kadar para o kadar köfte diyorum.
:hosgeldin Adaş Abi :D twitterden hatırlıyorum seni Abi  :)

Çevrimdışı ACAB1903

bu sezon evimizde oynayacağımız son maç Gençlerbirliği maçı Mayısın son haftası... Bu ayı geçtim Mayıs sonuna kadar 7 ay var.. Kaba inşaatın yeni açık arkası hariç çatı montajına hazır hale gelmesi için 3 ayı var (iyi ihtimalle)..  Kaba inşaatı geçtim diğer taraftan bir dünya ince işçilik var çatı haricinde. Her ne kadar kapalı tarafında başlanmış olsa da, diğer 3 tribün bekliyor... Sonuç olarak 2015-16 sezonuna bu stat açılır net.. yok kasımda kabası biter, yok mart ta top oynanır, kupayı inönü de kaldırıcaz gibi ütopik, popülist açıklamaların yapılmasını anlamıyorum.. Biraz mantıklı tarih versin yetkililer yada hiç vermesin... Burada herkes tahminini söyler paylaşır ama yetkili ağızlardan gelen açıklamaların daha dikkatli olması lazım..   

Çevrimdışı ayayhan

Çevrimdışı siyah-1903

Hıncal Uluçun bugün kü yazısından

oooo başlamış lobiler, gaza getirmeler...
böyle hıncal mıcal konuşmaya başladı mı duracaksın..
lobici bunlar, bak aziz yıldırım bize sataşmaya başladı.. demekki tehdidin biz olduğunu biliyolar..

bunlarla polemiğe girmeden, altta da kalmadan tek kurşunluk ağır bir cevap verip işine bakacaksın.. geçen yıl gibi sezon başında şampiyon ilan etmeleri kesinlikle ama kesinlikle planlanmış bir oyun..
inanmayın
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı FARUK

http://www.flowcrete.co.uk/media/146513/peran_stb_classic_system.pdf

buradan bilgi alabilirsiniz arkadaşlar zemin kaplaması

Peran STB Classic is a hard wearing, decorative
resin floor topping made up of colour stable quartz
granules encapsulated in a clear resin binder.
Peran STB Classic is a hand trowelled system with a
matt finish.
Uses
Ideal for use in public and dry process areas where
the floor is subject to heavy traffic, impact and
chemical spills.
Benefits:
 Decorative floor finish
 High scratch resistance
 Easy to clean and maintain
 Excellent wear and impact resistance
 Seamless, hygienic finish
 Abrasion resistant
 High chemical resistanc

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

bende görememiştim hocam ama yerindeymiş :)

Köksal ‏@fimoggej  twitter hesabından alıntıdır.

eyvallah saklanmış kerata :D :D :D
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.