Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6710547 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

OBitaşı Çiçekleri bilmem.. 31-ocak.2015.. (101 gün sonra)  kaba bitecek şekilde 2 firmaya da süre verilmeli...

3 aylığına işçi mi alıyorlar yoksa gece vardiyasına mı başlıyorlar bilmem.. 101 gün sonra 2si de teslim etmek zorunda.... Yönetim biraz sıkıştırmalı 2 firmayı..

Çevrimdışı ACAB1903

@bjk_mabet @Necmi dün yine rica etmiştim de araya kaynadı.. varsa eğer mümkünse kapalı üst kat (son kat) dolaşım alanının fotosu var mı?

Çevrimdışı sallapati

beyler gece biraz canlı yayını izledim... Obitaşın demircileri çalışıyorlardı.. Obitaş kalıpları yaptıktan sonra çok hızlı demirleri yerleştiriyor...

demire ağırlık veriyor stoklama yapıyor sanırım.. o yüzden bir anda çok yüksek miktarda beton döküyor

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Ah Obitaş ah. İşe ilk başladığınız zaman bu kadar özverili olsaydınız ne olurdu.  :iscrewy:
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı ahmet türker

Hıncal Uluçun bugün kü yazısından
hıncal uluç denen dört yüzlü insanı iyi tanırız, bal gibi biliyor ki beşiktaşlıların büyük bir bölümü zaten lig tv almıyor, benim gibi almış olanlarda iade etti. onun derdi başka liğ tv yi de beşiktaşa karşı devreye sokmaya çalışıyor ,bu dört yüzlü mikseri  adam yerine bile koymuyorum ,aklınca şark kurnazlığı yapıyor değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

hıncal uluç denen dört yüzlü insanı iyi tanırız, bal gibi biliyor ki beşiktaşlıların büyük bir bölümü zaten lig tv almıyor, benim gibi almış olanlarda iade etti. onun derdi başka liğ tv yi de beşiktaşa karşı devreye sokmaya çalışıyor ,bu dört yüzlü mikseri  adam yerine bile koymuyorum ,aklınca şark kurnazlığı yapıyor değerli kardeşim. :)

Hıncal Uluç , Mehmet Demirkol , Erdoğan Arıkan , Melih Şendil , Rıdvan Dilmen ve Şansal Büyüka en sinsi Beşiktaş düşmanlarındandır..

Bunlar Beşiktaşı överken bile belli bir amaçları vardır

Çevrimdışı ALI RIZA

OBitaşı Çiçekleri bilmem.. 31-ocak.2015.. (101 gün sonra)  kaba bitecek şekilde 2 firmaya da süre verilmeli...

3 aylığına işçi mi alıyorlar yoksa gece vardiyasına mı başlıyorlar bilmem.. 101 gün sonra 2si de teslim etmek zorunda.... Yönetim biraz sıkıştırmalı 2 firmayı..
@sallapati bu süreyi erkene çek... 80 de @Efe sayıyor :bandit:

Çevrimdışı ahmet türker

Hıncal Uluç , Mehmet Demirkol , Erdoğan Arıkan , Melih Şendil , Rıdvan Dilmen ve Şansal Büyüka en sinsi Beşiktaş düşmanlarındandır..

:ok: mehmet demirkol da ikide birde çıkıp beşiktaş önümüzdeki on yıla damgasını vurabilir diyor ,bu adam kahin mi yoksa önünü kesin beşikteş ın mı demek istiyor .

Çevrimdışı ALI RIZA

@Efe bence testere kişirleri de yarleştirir öyle komple beton dökerler... Cuma başlarlar betona yeni açık numaralı alt kat kirişler örülmemiş...

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2014, 14:45:54
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Yönetim bayagı sıkıstiriyor zaten firmalar ozellikle cicekler parasini 3 ay alamadigi oluyor ..

Çevrimdışı ALI RIZA

Ah Obitaş ah. İşe ilk başladığınız zaman bu kadar özverili olsaydınız ne olurdu.  :iscrewy:
olamazdı o zaman orada harfiyat vardı... Yönetim istemiyordu bazı sebeplerden dolayı $$$$ yaz ayı transfer vs vardı... Ayrıca yer problemi var kalacak emekçi yeri... şimdi tam anlamıyla son hızdalar...  :bandit:

Çevrimdışı Efe

@Efe bence testere kişirleri de yarleştirir öyle komple beton dökerler... Cuma başlarlar betona yeni açık numaralı alt kat kirişler örülmemiş...

6 kiriş hazır tabla hazır @ALI RIZA tahtalar konmuş beton olacak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mustafa.kuru

Erman Toroğlu da var....2004 yılında ilk devreyi 11 puan önde bitirdiğimizde "decoder satamıyoruz" diye ağlıyordu maraton programında....ROK ve Ahmet Çakarı adamdan saymıyorum bile.....
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı yldrmaydn

biz zaten gs versin veririz dediğini söylemiştik aziz de aynı şeyi söylemiş çok da muhattap olmamak lazım. gs-fb kavgası en çok onlara zarar verdi sponsorsuz kaldılar ikisi de daha kötü günler de yakın. bizi de bu pisliğe çekmek istiyorlar o yüzden sallamamak en iyisi. vermediler biz de gitmedik bitti gitti. biz domuzlarla güreşmeyelim onlar pisliklerinin tadını çıkarsınlar. şu futbol ortamında bu sığ tartışmalara girmeden gidelim kafamız rahat sponsorumuz bol olsun. stat da bittikten sonra kim sever yalova kaymakamını hesabı kim sever feneri gsyi.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı sallapati

@sallapati bu süreyi erkene çek... 80 de @Efe sayıyor :bandit:

80 olmaz bence abi , 101 gün olsa ben öpüp başıma koyarım  :bandit:

Çevrimdışı Sertaç Durgun

olamazdı o zaman orada harfiyat vardı... Yönetim istemiyordu bazı sebeplerden dolayı $$$$ yaz ayı transfer vs vardı... Ayrıca yer problemi var kalacak emekçi yeri... şimdi tam anlamıyla son hızdalar...  :bandit:
Abi wow ve dh'de ve şuanki evimizde sayfalarca tartışıldı bu konu. Tekrar başlatmak istemiyorum ama bence biraz daha özverili olabilirlerdi. Şuanki hız iyi geçmişi bırakalım zaten.
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı ALI RIZA

6 kiriş hazır tabla hazır @ALI RIZA tahtalar konmuş beton olacak  :)
köşe beton atılacak tahtalarda hazır _? hala o beton dışarı nasıl akmıyor anlamış değilim  :alala: :alala:  :kop: :kop: sanırımda hiç anlamayacağım  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

80 olmaz bence abi , 101 gün olsa ben öpüp başıma koyarım  :bandit:

sallapati 81 gün sonra görüşürüz :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

sallapati 81 gün sonra görüşürüz :evillol:

hayırdır Efe , içerden tüyo mu aldın :D (yeni açık arka taraf da dahil mi 80 güne?

Erman Toroğlu da var....2004 yılında ilk devreyi 11 puan önde bitirdiğimizde "decoder satamıyoruz" diye ağlıyordu maraton programında....ROK ve Ahmet Çakarı adamdan saymıyorum bile.....
Beşiktaş bu adamların turnusol kağıdıdır  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

herkes önce kendini düşünür,Beşiktaş kulübü de kendi yazarlarını kendi yetiştirecek ve medyaya salacak ve kendini savunacak,
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

hayırdır Efe , içerden tüyo mu aldın :D (yeni açık arka taraf da dahil mi 80 güne?

hayır değil tribün bölümü dahil sadece zaten önemli olan tribün bölümü çatı için arka taraf şubatta biter anca :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

hayır değil tribün bölümü dahil sadece zaten önemli olan tribün bölümü çatı için arka taraf şubatta biter anca :D
arka tarafı bitirmeselerde olur taraftar girecek yol bulur  :kop: :kop: :kop:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Efe gece gündüz çalışma olursa ancak tribün bölümü ocak sonu biter değilse mümkün değil obitaş üst katlara daha doğru düzgün geçemedi bile. Eski açıkta üst katlar ne kadar zorladı görüyoruz daha numaralı var imkansız dediğin tarihler.