Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6710541 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

ama şimdi şöyle bir konuda var aziz bu açıklama da haklı mı? haklı.

sadece yeri ve zamanı farklı. şimdiden 2 hafta sonra ki maça işaret etmiş. yani ne olursa olsun o maçta taraftara sonuna kadar ihtiyacımız var. passoligti kombineydi full destek olmalıyız bize yakışanı yapıp hem hakemi hem fbyi olimpiyata gömmeliyiz. hıncal uluçta lig tvnin lig üzerinde baskısı olduğunu alanen köşesinde yazmış. şimdi tüm her şey biz taraftarlarda bitiyor takımımıza hep destek tam destek olarak bu işi sahada bitirelim. takım zaten oynuyor bizim yapacağımız şey destek olmak. gün birlik zamanı.
+1903

Çevrimdışı Emre.Guler

Ulan bu sene beşiktaşım şampiyon olsun 3sene taahütlü üyelik alıcam lig tv den. Madem işler üyelikle yürüyor Hodri meydan

Çevrimdışı Oktay

geçen sene fenerbahçe maçını protesto eden beşiktaşlı arkadaşlar inşallah bu sene aynı hatayı yapmaz ....en azından gelmeyenler gelenlere mani olasın yeter :bandit: :bandit:

Çevrimdışı attila_metu

Biraz daha soğukkanlı ve tedbirli olmakta fayda var.
Henüz 6. haftadayız, şampiyonluk havasına çok erken girmeyelim.
Bkz. geçen sene.

Çevrimdışı fore_kazık

bu adamlara verilecek en güzel cevap stadsız şampiyon olmaktır....

ayrıca aziz yıldırımın açıklamalarını gördüğüme sevindim. aziz yıldırım söyledikleri ile Ahmet Nur Çebi'yi teyit etmiştir.  şike sürecinde sırf yanına destek almak için beşiktaşa şirin gözüktüler. buna kanarak fenerbahçe bizim dostumunuzdur diye konuşan beşiktaşlı arkadaşlara da ders olmuştur inşallah.

Çevrimdışı ahmett.67

Biraz daha soğukkanlı ve tedbirli olmakta fayda var.
Henüz 6. haftadayız, şampiyonluk havasına çok erken girmeyelim.
Bkz. geçen sene.
:ok:, bizi erken havaya sokup, gevşetmeye çalışıyorlar.  Sonra da uyutup , çaktırmadan öpecekler.

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Yeni açık arka tarafta fışkırtıcı mı var? Sanırım tablaya başlanacak ya da kolon mu betonlanıyor tam göremiyorum. Efe abiye ihtiyaç var :)
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı ACAB1903

haberi okuyunca Azizin bazı cümlelerinde haklılık payı var.. Bizim yönetim de bazı konuların planlaması önceden düşünülmesi tam allahlık.. 2 hafta sonra derbi var.. ortamı germek içinazizin böyle çıkış yapması normal.. en güzel cevabı olimpiyatta vermek olur.. Umarım başkan laf yarışına girmez.

Çevrimdışı fore_kazık

aziz yıldırımın her başarısız dönemde yaptığı gibi yine ortamı germe çabaları başladı. 2 hafta sonra bjk-fb maçından önce taraftarı galeyana getirip o maçta bize ceza aldırmak için daha ne açıklamalar göreceğiz. bu kadar zaman susup böyle bir zamanda açıklama yapması şahsen beni hiç şaşırtmadı.

herkes kimin ne olduğunu biliyor. boşyere canınızı sıkmayın... he he diyin geçin  :ok:

Çevrimdışı ozan062

bu adamlara verilecek en güzel cevap stadsız şampiyon olmaktır....

ayrıca aziz yıldırımın açıklamalarını gördüğüme sevindim. aziz yıldırım söyledikleri ile Ahmet Nur Çebi'yi teyit etmiştir.  şike sürecinde sırf yanına destek almak için beşiktaşa şirin gözüktüler. buna kanarak fenerbahçe bizim dostumunuzdur diye konuşan beşiktaşlı arkadaşlara da ders olmuştur inşallah.

esasında 3 sene lige ambargo koyacaksın vermicen bir kupa bile bak bakalım o zaman nasıl değişiyor turk futbolu :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yigit Kerimoglu

Bence de cevap vermemek en iyisi olur. Onların istediği de bizi tartışmaya çekmek. Cevap vermemekte bir cevaptır. Bu tarz tartışmalar bizi ileriye değil, geriye düşürür gibime geliyor. Bunların en iyi bildiği iştir kavga etmek. Biz cevabımızı sahada veririz umarım.
Bir Gün Değil Her Gün Beşiktaş.

Çevrimdışı fore_kazık

haberi okuyunca Azizin bazı cümlelerinde haklılık payı var.. Bizim yönetim de bazı konuların planlaması önceden düşünülmesi tam allahlık.. 2 hafta sonra derbi var.. ortamı germek içinazizin böyle çıkış yapması normal.. en güzel cevabı olimpiyatta vermek olur.. Umarım başkan laf yarışına girmez.

üstad stad yıkılmadan önce konuşsalar vereceklermiydi sanki? yine aynı cevap verilecekti. amaç gündem değiştirmek, bizi karıştırmak...  :eyes

Çevrimdışı sallapati

Beşiktaş lider olmasa Aziz bunları konuşmazdı... hep taktik bunlar.. neyse biz lider olalım da bize sallasınlar önemli değil..

Çevrimdışı FARUK

Yeni açık arka tarafta fışkırtıcı mı var? Sanırım tablaya başlanacak ya da kolon mu betonlanıyor tam göremiyorum. Efe abiye ihtiyaç var :)

tek yüz perde betonluyor sanırım sabah ki resimlerde kalıplar düne göre arka köşeye doğru kaydırılmıştı

Çevrimdışı Efe

var evt beton atıyor orda perde vardı ya ona yada kolonlara beton atıyor şuan kapalı hariç 3 tribünde ordu var sanki her yerde işçi kaynıyor çok net bi şekilde bu görülüyor şirketler yıl sonununa kadar çok büyük bölümü bitirecekler belkide hepsini çalışma çok iyi bugün :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

Aman arkadaşlar dolmuşa gelmeyelim. Bu  kişilerin suni  gündem oluşturmak için yaptıkları bu saçma sapan demeçlerine karşılık vermek, yarattıkları bataklığa balıklama atlamamız demektir. Bırakalım renkliler kendi içlerinde birbirlerini yesinler,  zaten bi kaç yıla kalmaz sözümona derby adındaki rezilliklerini izlettircek seyirci bulamayacaklar. Kaldı ki, birde şu var arkadaşlar,  Aziz beyin stadla ilgili açıklama yapmak şimdi mi aklına düştü, bu mesele dünkü mesele değil ama şimdi işlerine geliyor başarısızlıkların üzeri ancak böyle örtülür. Bu beyanatlar emin olun yarın fotomaç vb gazetelerde sürmanşet olacak ve Tiraj tavan yapacak. GURUR LAN'alım bir manşete kanacak taraftarlar değiliz, GURUR LAN'alım ki enbüyük aşkımız BEŞİKTAŞK, bu aşkın peşinde değil Ankara (benim için geçerli değil tabi:D) , Kars'a bile gideriz.

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı ahmett.67

Cumadan itibaren hep yağmur gösteriyor. İnşallah çalışmalar aynı hızda devam eder.

Çevrimdışı halvetifarazi

aziz yıldırım'a verilecek tek cevap 2 hafta sonra takımını 3 atıp olimpiyattan yollamaktır. ondan sonra görürüz ismail kartal'ı yolluyor mu yollamıyor mu :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 22 Ekim 2014, 14:20:34
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Azize yildirim sallanacak adam degil kendi takiminin boka sarmasini besiktasimiza camur atarak gidermeye calisiyor ,Fb'nin şike surecindeki saman alevi gibi olan kenetlenmesi bitti köy agasi mantigiyla klüp yonetiyor basarisiz olunca gelmis besiktasimiza laf atiyor ulan azize efendi senin karsinda artik YD yok Fikret Orman Ahmet Nur cebi patronlugunda iyi bir yonetim var , sana okkkali cevap verecegimizi de hic zannetme seni hic sallamiycaz en buyuk cevap o olacak sana..

Çevrimdışı ALI RIZA

Obitaş şaha kalktı resmen... Full çalışma var ah şimdi oradan bir resim gelse de @bjk_mabet süpriz olsa gözümüz gönlümüz açılsa  :super: :super: :super:

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta bu akşam tabla betonu olacak hazırlıklar bitmek üzere beklediğimden erken beton atmaya başlıyorlar  :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Obitaş şaha kalktı resmen... Full çalışma var ah şimdi oradan bir resim gelse de @bjk_mabet süpriz olsa gözümüz gönlümüz açılsa  :super: :super: :super:

katılıyorum @bjk_mabet ten rica edelim çıkarsa yeni açığa tabladan ve numaralı dönüşünden bi kaç foto iyi gider :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Azize yildirim sallanacak adam degil kendi takiminin boka sarmasini besiktasimiza camur atarak gidermeye calisiyor ,Fb'nin şike surecindeki saman alevi gibi olan kenetlenmesi bitti köy agasi mantigiyla klüp yonetiyor basarisiz olunca gelmis besiktasimiza laf atiyor ulan azize efendi senin karsinda artik YD yok Fikret Orman Ahmet Nur cebi patronlugunda iyi bir yonetim var , sana okkkali cevap verecegimizi de hic zannetme seni hic sallamiycaz en buyuk cevap o olacak sana..

+1903.. helal kardeşim güzel yazmışsın