Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6707217 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı frkndgnr

yeni açık üst testere kiriş istiyorumm :hiho:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Oktay

aynen kardeşim severiz UÇK yı candır.ayı dan post sırp tanda dost olmaz
Onlarda 500 yıllık kuyruk açısı varken dostluk mümkünmü  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Onlarda 500 yıllık kuyruk açısı varken dostluk mümkünmü  :evillol:
evet abi söylemek istemem ama Sırp konusun da çok katı birisiyim Geçmişte okuduğumuz bize anlatılan Bizim topraklarımızdan malımızdan mülkümüzden akrabalarımızdan ayıran zulüm edenlerle dost olamayız (tabi ki her sırp için demiyorum)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Salih A.

vodafone arena baya geride kalmış...
vodafone arena twitter hesabına twit atarak paylaşım istense özellikle face hesabında paylaşması bile yeterli 1 milyon takipçi var
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı ozan062

Birde Vodafone Arena da Skorboard da hublot yazacakmış o saat firması.

faruk ve ahmet abi ben dedim size bu anlasmada bizim lehimize güzel seyler vardıı bu detayla anlasılıyorki can kurban baskana
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Oktay

evet abi söylemek istemem ama Sırp konusun da çok katı birisiyim Geçmişte okuduğumuz bize anlatılan Bizim topraklarımızdan malımızdan mülkümüzden akrabalarımızdan ayıran zulüm edenlerle dost olamayız (tabi ki her sırp için demiyorum)
Gün gelecek onunda Hesabını soracağız

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Oktay

+18 yayın var ntvde :D
Bate de doneks den ilk yarı itibariyle 6 yemiş durumda

Çevrimdışı onurt

Eğer numaralı testere kiriş için çelik opsiyonu düşünülüyorsa, tribünler açısından en sona o kalacak demek ki.
Bu da obitaşın yeni açığı, en azından tribün (ön) kısmını numaralıdan önce bitirmesi bekleniyor demek.
Son 2 aylık performansları ile devam ederlerse bence mümkün. Umarın testereleri de hızlı yapabilirler.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

ilk yarı skorları

roma 0-5 bayern
bate 0-6 shaktar

BİZİM REKOR SONUNDA KIRILIYOR GALİBA :D

Çevrimdışı ozan062

ilk yarı skorları

roma 0-5 bayern
bate 0-6 shaktar

hepsi bize calısıyor hadi inş:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı scape_bjk

ilk yarı skorları

roma 0-5 bayern
bate 0-6 shaktar

bugün bişeyler bekliyorum ben :D çok çalışırsalar olur bence :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

[ Son Düzenleme: 21 Ekim 2014, 22:40:44 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

faruk ve ahmet abi ben dedim size bu anlasmada bizim lehimize güzel seyler vardıı bu detayla anlasılıyorki can kurban baskana
:ok:  :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmet türker

balkanların en azgını sırplardır zaten kardeşim .

Çevrimdışı ZEKI

ilk yarı skorları

roma 0-5 bayern
bate 0-6 shaktar

biz deplasmanda yenilmistik esas GS'nin rekoru kırılıyor  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı SDemirsoy

balkanların en azgını sırplardır zaten kardeşim .
Evet Abi aynen öyle Ben 24 yaşına girdim Babam Dayısını benle beraber gördü hesap et babam 54 yaşında dayısı 70 savaş sırasında zulümden kaçamayıp orada kalmışlar

Çevrimdışı quentine83

resimlere her baktıgımda kafamda ayrı bir tarih çıkarıyorum.bugün yeni açık ocak sonu şubat başı anca bitecekmiş gibi geldi(ön taraf).üstlerde de bi dünya iş var.hatta aylar öncesinden bitti dediğimiz eski açıgın bile en az 1.5 - 2 aylık işi var.tabi bu benim düşüncelerim.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deniz

Partizan degil faşizan :ok: .onlara dersini sahada vermemiz lazim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba