Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6699522 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mert34

Hoşbulduk Aranıza katılmakta mutluyum.  Hayırlı geceler herkese  :)

Çevrimdışı Geovani

@Deniz im çok geçmiş olsun acil şifalar @Oktay abininde dediği gibi çınlattık kulaklarını hızımızı alamadan adanaya iniyorduk az kalsın  :D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Yakup

İyi aksamlar arkadaslar.yarin sabah kucuk bir operasyon geçirecem dualarinizi esirgemeyin :).Besiktasi uzmeyin :)

geçmiş olsun dostum.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydın Arkadaşlar dün yapılan tespite göre :D stada siyah ve beyaz renkte malzemeler gelmiş (bayan gözünden koltuk olduğu söyleniyor) bugün zoomlu foto gelecek bakalım neymiş onlar :)

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı murat

günaydın.koltuk geleceğini zannetmiyorum.koltuk gelirse eğer reklam çekimi veya görsel hazırlıyor olabilirler.

Çevrimdışı yigitcan1903

o üye epey bi ötesi şanslı olucak ama :D :D :D
@Necmi abi üyeliği siler misin ben de bi şansımı deneyeyim  :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mabet'in sürprizi ile Bilic'in sürprizleri aynı mı acaba? Yoksa Mabet Bilic mi?  :evillol:

Ligde sezonu en tepede kapatmaları halinde bir planının olduğunu söyleyen Hırvat çalıştırıcı, "Söz veriyorum, şampiyon olduğumuz takdirde onlara bir sürpriz yapacağım, hayatları boyunca unutamayacaklar" ifadelerini kullandı.

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Mabet'in sürprizi ile Bilic'in sürprizleri aynı mı acaba? Yoksa Mabet Bilic mi?  :evillol:

Ligde sezonu en tepede kapatmaları halinde bir planının olduğunu söyleyen Hırvat çalıştırıcı, "Söz veriyorum, şampiyon olduğumuz takdirde onlara bir sürpriz yapacağım, hayatları boyunca unutamayacaklar" ifadelerini kullandı.

Beşiktaşla uğraşanlara sövmeli beste yapacakmış Comandante  :evillol:

Çevrimdışı mehmetthedum

Tahminimce, şampiyonluk kutlamalarında gitar çalacak olabilir.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaşla uğraşanlara sövmeli beste yapacakmış Comandante  :evillol:
Başbakan Bilic :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tahminimce, şampiyonluk kutlamalarında gitar çalacak olabilir.
O zaman stattaki ilk konseri commandante verecek demektir bu :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı swbhbgm

kameranın sağındaki çalışma nedir arkadaşlar? eski açıkta sağdaki çalışma

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Günaydın arkadaşlar...

Şu yeni kameradan haber var mı...

@Deniz geçmiş olsun Allah ım şifanı versin...
TURSAN

Çevrimdışı ahmet türken

şampiyon olalımda isterse kinder sürpriz yumurta yapsın

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ACAB1903

Çevrimdışı ZEKI

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Arkadaşlar Afyon a yeni yapılan stat da oynasak ne güzel olurdu. Boş boş duruyor stat gece maçı içinde uygun. 20000 kişilik. Her tarafa uygun mesafede 4 yoldayız yani... Hem biz Afyonlular Beşiktaş ımızı ve sizleri Afyon da ağırlamaktan onur duyarız....
TURSAN

Çevrimdışı yigitcan1903

@mustafa_(87) 8 hafta yok diye beklenirken 2 hafta sonra sahalara dönen leblebici golcü gibisin :D
Eline sağlık

Çevrimdışı combomaxs

89 Pictures Loading...  :busted_cop:
vallah tam sabah kahvemi iciyordum buda cikolatasi oldu :)